Yani açık kahverengi lekeler iki gün oldu şuan yok ama bilmiyorumŞuan yapsan kesin sonuç alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani açık kahverengi lekeler iki gün oldu şuan yok ama bilmiyorumŞuan yapsan kesin sonuç alırsın
Çok tedirginim ya bu ay da olmamışsaYani açık kahverengi lekeler iki gün oldu şuan yok ama bilmiyorum
Bendede iki gün oldu çok merak ediyorum varmi acaba 9.gun bugünYani açık kahverengi lekeler iki gün oldu şuan yok ama bilmiyorum
Canım iyi düşünelim iyi olsun ama illaki o testi yapcakdin demi bence yap şuan rahatlaÇok tedirginim ya bu ay da olmamışsa
İnsllh bende sende gebeyizdirCanım iyi düşünelim iyi olsun ama illaki o testi yapcakdin demi bence yap şuan rahatla
İns canım buraya yazalımİnsllh bende sende gebeyizdir
Arkadaşlar test için çok erken adet günü negatife dönüyor lütfen adetin geçmesini iğne üzerinden de 14 gün geçmesini bekleyin şu an pozitif çıkarCanım iyi düşünelim iyi olsun ama illaki o testi yapcakdin demi bence yap şuan rahatla
Aynnİns canım buraya yazalım
11gun geçti iğnenin uzerindenArkadaşlar test için çok erken adet günü negatife dönüyor lütfen adetin geçmesini iğne üzerinden de 14 gün geçmesini bekleyin şu an pozitif çıkar
Bak geçen burda bir arkadaş adetine 4 gün vardı kaset testleri pozitifti kanda 17 çıktı çok hevesliydi dedik yapma adeti bekle adet günü 1.2 ye düştü kanı sonra adet oldu. Sizi çok iyi anlıyorum ben de femara kullandım önce negatif gördüm sonra pozitife döndü ama en güzeli adeti beklemek Allah en iyisini bilir inşallah hamilesinizdir11gun geçti iğnenin uzerinden
İnsllh insllhBak geçen burda bir arkadaş adetine 4 gün vardı kaset testleri pozitifti kanda 17 çıktı çok hevesliydi dedik yapma adeti bekle adet günü 1.2 ye düştü kanı sonra adet oldu. Sizi çok iyi anlıyorum ben de femara kullandım önce negatif gördüm sonra pozitife döndü ama en güzeli adeti beklemek Allah en iyisini bilir inşallah hamilesinizdir
Ama şöyle yapabilirsin kan ver büyük ihtimal pozitif çıkar iki üç gün sonra tekrsr ver artmışsa hamilesin iğne etkisiyse değerin düşer11gun geçti iğnenin uzerinden
Beklemek istemiyorsan 2 gün arayla kan verAma şöyle yapabilirsin kan ver büyük ihtimal pozitif çıkar iki üç gün sonra tekrsr ver artmışsa hamilesin iğne etkisiyse değerin düşer
Bişey soracam ya benim adet öncesi sarı uada beyaz bı akıntım oluyor normalde ama bu defa iki gün açık kahverengi ufak lekenme oldu şuan yok şuan süt gibi beyaz akıntı lekeler oluyorBeklemek istemiyorsan 2 gün arayla kan ver
Vallahi ben yerleşme kanaması yaşamadım hiç yerleşme desem de net olmaz kahverengi lekene. Ama beyaz akıntı olması normal bende de olduBişey soracam ya benim adet öncesi sarı uada beyaz bı akıntım oluyor normalde ama bu defa iki gün açık kahverengi ufak lekenme oldu şuan yok şuan süt gibi beyaz akıntı lekeler oluyor
Beyaz akinti adet için mi normalVallahi ben yerleşme kanaması yaşamadım hiç yerleşme desem de net olmaz kahverengi lekene. Ama beyaz akıntı olması normal bende de oldu
Yok hamilelik için canımBeyaz akinti adet için mi normal
Ya benim adetten öncede akıntım oluyor diye çok heveslenmek istemiyorumYok hamilelik için canım
Canım benimde oluyordu zaten hamilelikle adet belirtileri inan aynı yani bende aynıydı ağlıyordum adet olucam çabalarım boşa gitti diye olmadımYa benim adetten öncede akıntım oluyor diye çok heveslenmek istemiyorum