- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Hayırlı haberler alırsın inşallah cnmmCanım benim devlet hastanesinin acili almadı beni senden daha acil hastalar var seninki önemli değil dedilerözele de gidemedim biraz uzaktı bende sağlık ocağına verdim kanı yarın belli olcak sonuç yazarım ben sonucu
InşallahHayırlı haberler alırsın inşallah cnmm
Evet canım bugünü ve yarını degerlendirKızlar birsey soracam dün kü ovülasyon testim ve bugünkü pik mi oldu bugün
Sağol kuzum dua edin nolurEvet canım bugünü ve yarını degerlendir
Nasıl anlatsam kıçın yukarı gelecek sek8lde domalma mi deniyo anlatamadım şuan ben öyle denedim çatlama iğnesinden sonraKızlar bi de ayıptır sorması hangi pozisyon daha etkili şuna o kadar heyecanlıyım ki anlatamam sanki gebe kaldım
Doktor mu öyle söyledi ay anlatışına bayıldımNasıl anlatsam kıçın yukarı gelecek sek8lde domalma mi deniyo anlatamadım şuan ben öyle denedim çatlama iğnesinden sonra
Yok canım 4 yıldır uğraştığım için her ay bi pozisyon deniyimDoktor mu öyle söyledi ay anlatışına bayıldım
Ya şimdi bata ne kadar var pekiYok canım 4 yıldır uğraştığım için her ay bi pozisyon deniyim
Bugün kan testi verdim sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç bu ay ben Klomen ve çatlama iğnesi kullandımYa şimdi bata ne kadar var peki
Ay tüm kalbim seninle inşallah Rabbim mucizeni verirBugün kan testi verdim sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç bu ay ben Klomen ve çatlama iğnesi kullandım
Daha cıkmadı mı sonuc cnmBugün kan testi verdim sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç bu ay ben Klomen ve çatlama iğnesi kullandım
Yok canım e nabız dan bakıyom 2 dk bir ama daha cikmadiDaha cıkmadı mı sonuc cnm
inşallah cnm bende yarın kan vercem inşallah saglıklı bir şekilde artar degerlerimiz olmayanlara da nasip eder inşallahBende yarın kan vericem artışı kontrol etcez inşallah sağlıkla artmıştırbana da dua edin kızlar dualarım sizinle
Merak ettim haber ver Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinYok canım e nabız dan bakıyom 2 dk bir ama daha cikmadi
Cıktı mı cnm cok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsınYok canım e nabız dan bakıyom 2 dk bir ama daha cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?