- 16 Eylül 2020
- 148
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Mrb aynı durumdayım sonuç ne oldu acabaKızlar ben 15. Gun idrar testi yaptım evde negatifti. Ama erken gebelik testi degildi. Normal testi kullandım. Sizce gerçekten negatif midir kan testi vereyim mi
Teşekkür ederim canım laboratuvarda yaptırdım doktorumun anlaşması var 50 TL aldılarÖzelin normalde yapıyor ama özellerde cok pahalı bi test sadece cok ücret istiyorlar
Amin inşallah canım uğraşları uz boşa gitmesinHayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
İyiymiş bizim buradaki özel hastane pahalıTeşekkür ederim canım laboratuvarda yaptırdım doktorumun anlaşması var 50 TL aldılar
Hastaneler daha pahalı zaten laboratuvarlarda biraz daha uygunİyiymiş bizim buradaki özel hastane pahalı
Yaptırdığında yorumumu beğenir misin sonucunu o kadar çok merak ettim ki inşallah vardırİyiymiş bizim buradaki özel hastane pahalı
Yok canım hala yapmadım .gecen ay erken öğrenmiştim kimyasal gebelik oldu önümüzden bu ay beklemek istiyorumTest yaptınız mi acaba?
Canım tedavi gördüğünü ve Bugün yaptırmam gerektigini söyle yapıyorlar ben çok yaptırdımHayır daha yapamadım işten cıkınca gitcem izin alamadım akşam acile umarım yaparlar yoksa yarına kalır
Selam kimyasal gebeliği nasıl anladınızYok canım hala yapmadım .gecen ay erken öğrenmiştim kimyasal gebelik oldu önümüzden bu ay beklemek istiyorum
Teşekkür ederimGözünüz aydın:) gebelik testi pozitif miydi peki
Amin inşallah:)Teşekkür ederimiğnenin 13. Günü çok silik bir çizgi vardı idrar testinde daha sonra kan verdim pozitifti şimdi artışı takip ediyoruz inşallah Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar . Kim istiyorsa da nasip etsin inşallah
Beta hcg yükseldi ve birden düştüSelam kimyasal gebeliği nasıl anladınız
Kaç gün arayla test yaptirdinizBeta hcg yükseldi ve birden düştü
2 gün arayla 280 e kadar yükseldi 4 defa yaptırdım sonra düştüKaç gün arayla test yaptirdiniz
Hakkında ne hayirliysa o olsun insaallah.Yok canım hala yapmadım .gecen ay erken öğrenmiştim kimyasal gebelik oldu önümüzden bu ay beklemek istiyorum
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bende korkuyorum cuma günü 4. Kez kan vericem bakalım hayırlısı2 gün arayla 280 e kadar yükseldi 4 defa yaptırdım sonra düştü
Benim ilk klomen ovitrelle denememde beşinci gün merak edip beta baktırdım 68di beta.hamile kalmadım malesef İğnede çok yüklü miktarda beta hormonu var 14.günden önce test yapmayınKızlar merhaba. Çok Çok erken biliyorum ama, çatlatma iğnesinin 5. günü kanda beta baktırdım. 41.33 çıktı. Tabii ki iğnenin etkisidir ama 20'den yüksek çıkınca heyecanlandım. Bugün 6. gün idrar testinde çok koyu olmasa da belirgin şekilde görüyorum 2. çizgiyi. Belirti olarak hiçbir şey yok bu arada, sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım var. O da bugün hafifledi. Ara ara girip çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim? İğne beta'yı en fazla ne kadar yükseltiyor?
Daha çok erken 15 günden önce belli olmazki iğnenin etkisi o bence 15. Tekrar yaptır testiKızlar merhaba. Çok Çok erken biliyorum ama, çatlatma iğnesinin 5. günü kanda beta baktırdım. 41.33 çıktı. Tabii ki iğnenin etkisidir ama 20'den yüksek çıkınca heyecanlandım. Bugün 6. gün idrar testinde çok koyu olmasa da belirgin şekilde görüyorum 2. çizgiyi. Belirti olarak hiçbir şey yok bu arada, sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım var. O da bugün hafifledi. Ara ara girip çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim? İğne beta'yı en fazla ne kadar yükseltiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?