- Konu Sahibi Minicikpandam
Malesef canım sonuç negatif☹ umutlar önümüzdeki aya artıkCıktı mı cnm cok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım sonuç negatif☹ umutlar önümüzdeki aya artıkCıktı mı cnm cok merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsın
İnşaAllah cnm Rabbim tez zamanda güldürsün inşallah yüzünüMalesef canım sonuç negatif☹ umutlar önümüzdeki aya artık
Kan verdin mi cnmBende yarın kan vericem artışı kontrol etcez inşallah sağlıkla artmıştır bana da dua edin kızlar dualarım sizinle
Amin canımİnşaAllah cnm Rabbim tez zamanda güldürsün inşallah yüzünü
Bende bugun verdim saglık ocagına pazartesi cıkacak sonuc kaç çıktı degerini seninEvet verdim güzel şükür sen verdin mi
9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Bu belirtileriniz tam olarak kacinci gün bitti acaba ?
Ben 2 defa denedim olmadı doktor aşılama dedi 2.5 yıldır olmuyorKızlar bu çatlatma iğnesi ile kaç kez devam ediliyor peki tedaviye sonraki aşama ne bilen varmı aranızda
Kişiye göre değişiyor mu yaniBen 2 defa denedim olmadı doktor aşılama dedi 2.5 yıldır olmuyor
Doktorun tedavi yöntemine göre değişir biraz da canimKişiye göre değişiyor mu yani
Aynn önce çatlama iğnesi sonra aşılama sonrada tüp bebek diye biliyom bendeBen 2 defa denedim olmadı doktor aşılama dedi 2.5 yıldır olmuyor
Umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyeceğiz her zaman bir umut vardır ve o umudu içimizde beslemeliyizçok yıpratıcı bir süreç bu ve çok uzun bence ya tekrar olmazsa korkusu var içimde
biz kendimizi de parçalasak allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş rabbimin vardır bir bildiğiUmudumuzu hiç bir zaman yitirmeyeceğiz her zaman bir umut vardır ve o umudu içimizde beslemeliyiz
Canım akıntın hangi renkti sarı gibimi?Bende yarın kan vericem artışı kontrol etcez inşallah sağlıkla artmıştır bana da dua edin kızlar dualarım sizinle
Aynn öyle canımbiz kendimizi de parçalasak allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş rabbimin vardır bir bildiği