- 14 Ağustos 2020
- 65
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Fun verdiğim kan testi de negatif maalesef. Size umut olmayı isterdimMrb aynı durumdayım sonuç ne oldu acaba
Hayırlısı olsun hakkımızda kısa zamanda kucağımız dolar hepimizin inşallahFun verdiğim kan testi de negatif maalesef. Size umut olmayı isterdim
Hayırlı olsun canım inşallahKızlar test verdim 1 saate cıkar hakkımızda hayırlısı olsun Dua ederseniz sevinirim
Sonuç ne canım bir saati geçtiKızlar test verdim 1 saate cıkar hakkımızda hayırlısı olsun Dua ederseniz sevinirim
Canım 266 cıktı beta Rabbim isteyen herkese nasip etsinSonuç ne canım bir saati geçti
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin yarın benim için de dua et nolurCanım 266 cıktı beta Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn cnm benimm Rabbim inşallah gönlüne göre verir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarımdasınAy çok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin yarın benim için de dua et nolur
Aminn cnm benimm Rabbim inşallah gönlüne göre verir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarımdasın
Ay o kadar çok dua ettim ki sana binlerce kez şükür çok şükürCanım 266 cıktı beta Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn cnm benimm Rabbim inşallah gönlüne göre verir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarımdasın
hayırlısı olsun canım cok sevindim . çatlatma iğnesinden kac gün sonra verdin kanCanım 266 cıktı beta Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim İsteyen herkese versin çok teşekkür ederim çok şükür RabbimeAy o kadar çok dua ettim ki sana binlerce kez şükür çok şükür
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah bebiş in seninledir. Merhaba saglıklı sıhatlo kucagına almayı nasip etsin RabbimKızlar üç kez kan verdim iki gün ara ile artış hep iki katıydıama içimde yine de bir korku ya kimyasal olursa vs diye nolur dua edin bana cuma gününe kan istedi doktor tekrar korkularım var
14. Günde kan verdim. Merhaba cok sagol Allah razı olsun inşallah darısı bütün isteyenlerin olsun Rabbim kimsenin kucagına boş koymasınhayırlısı olsun canım cok sevindim . çatlatma iğnesinden kac gün sonra verdin kan
Canım nabtın sonucunu yaz bize hayırlı haberlerini alırız inşallahAy çok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin yarın benim için de dua et nolur
Canım benim devlet hastanesinin acili almadı beni senden daha acil hastalar var seninki önemli değil dedilerCanım nabtın sonucunu yaz bize hayırlı haberlerini alırız inşallah
Sen kalbini ferah tut bu saatten sonra kimyasal olma şansı yok sağlık la kucağına alırsın inşallahKızlar üç kez kan verdim iki gün ara ile artış hep iki katıydıama içimde yine de bir korku ya kimyasal olursa vs diye nolur dua edin bana cuma gününe kan istedi doktor tekrar korkularım var
Ayy inşallah canım benimSen kalbini ferah tut bu saatten sonra kimyasal olma şansı yok sağlık la kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?