Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?

Kızlar merhaba benim iğnenin 15 çatlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum gebe olan arkadaşlar belirtileriniz neydi acaba ben geçen ay iğneden 12 gün sonra göğüs hassasiyetim falan geçmişti bu ay hala göğüslerim çok acıyo bel ağrım var bide ara ara kasık ağrım var

Göğüs ağrım gecmedi hiç hamileymisim meğer

Canım sen adetini bekle hiç bilmiyorum çıkan değeri yükselir mi düşer mi ama adetini bekle mutlaka

En çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmiş

Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay catlatma igneside olmadim 2 aydir gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 20 gununde lekelenmem oldu 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi arada bir bel agrisi oluyo yerlesme olabilirmi bu test yaptim dun negatif yani lekelenmeden 3 gun sonra bilgisi olan nolur cvp verebilirmi

Adetinize yakın test yapmanızı tavsiye ederim inşallah bebeginizdir

Peki daha önce iğne olmuş muydunuz onlarda geçmiymiş mi göğüs ağrınız yoksa ilk iğneniz mi

Oldum ama 11 mm yumurtam vardı iğne oldum hiç bir işe yaramadı doktor değiştirdim 11 mm yumurtaya çatlatma iğnesi yaptırdı ama göğüs ağrısı vs hiç birşey olmadı sonuçta negatifti zaten

Test yap canım varsa çok silikte olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…