• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üç kez kan verdim iki gün ara ile artış hep iki katıydı 🧿 🤲 ama içimde yine de bir korku ya kimyasal olursa vs diye nolur dua edin bana cuma gününe kan istedi doktor tekrar korkularım var

Kızlar üç kez kan verdim iki gün ara ile artış hep iki katıydı 🧿 🤲 ama içimde yine de bir korku ya kimyasal olursa vs diye nolur dua edin bana cuma gününe kan istedi doktor tekrar korkularım var
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah bebiş in seninledir. Merhaba saglıklı sıhatlo kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲

Canım nabtın sonucunu yaz bize hayırlı haberlerini alırız inşallah 🤲🤲🤲
Canım benim devlet hastanesinin acili almadı beni senden daha acil hastalar var seninki önemli değil dediler😤 özele de gidemedim biraz uzaktı bende sağlık ocağına verdim kanı yarın belli olcak sonuç yazarım ben sonucu

Sen kalbini ferah tut bu saatten sonra kimyasal olma şansı yok sağlık la kucağına alırsın inşallah 🙏🏻

Back