Niye kimsenin umudu yokbenim de iğneden sonraki 3. Günüm
Hiç ağrı yok bende. Benim de 6 kasım bat. Evet haber verelim buradan birbirimize.Nasıl hissediyorsun canım ağrı falan var mi.. benim bel agrisi ve kasikların üstü sanci yapiyo..
Insallah canım bat ne zaman seninAslında umutluydum ben de böyle yorumlara falan baktım oLandansa olmayan daha çok yine de Allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Evet canım bende vuruldumSende mı çatlatma iğnesi vurulmustun canım.
Benimde seninle aynı kuzum aynı günlerde demekki haberdar olcsz 8 kasım cumaya geliyor bende olmazsam inşallah olmam olmayız pazartesi 11 gibi yapmayı düşünüyorum.Amin canlarım benim insallah bu ay güzel haberler alırız. Haberdar edelim birbirimizi.. benim normal dongumde bat 8 9 kasım ama iğneyle nasıl olcak bi fikrim yok adet tarihime kadar olmazsam 8inden sonra test yapmayi düşünüyorum..
Inşallah bu son olur hepimiz içinEvet canım bende vuruldumama kırmızıları gördüm bakalım pazartesi doktora gidicem göbekten iğnelere başlayacak
İnşallsh canımInşallah bu son olur hepimiz için
İnşallsh canımsenin ne kadar oldu 3 g
3 gün oldu canımİnşallsh canımsenin ne kadar oldu iğne olalı
Benimde seninle aynı kuzum aynı günlerde demekki haberdar olcsz 8 kasım cumaya geliyor bende olmazsam inşallah olmam olmayız pazartesi 11 gibi yapmayı düşünüyorum.
Size doktor nasıl değerlendirin demiştiInşallah olmayizeğer olmazsak ben de o tarihlerde yapabilirim.. bakalimm herşeyin hayırlısı
Size doktor nasıl değerlendirin demişti
Bizede 36. Saatte ve iki üç günde birIgneden sonraki gün ve bi hafta gun aşırı dedi
Siz de sık idrara çıkma var mı kızlar? Ignenin yan etkisi mi üşüttüm mu acaba
Aynen valla ben artik dinlemiyorum vücudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?