• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 senedir canım.2 yillikfa evliyim klomen çok kullandım günde 8 kere içtiğim bile oldu glifor içtim bitkisel kürler falan sonra baktım.olmuyo özel polikinlihe gittim femara ve çatlatma iğnesinle. Hamile kaldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Klomenlede büyüyormuydu yumurtalarınız peki bide belirtileriniz varmıydı

Merhaba arkadaslar :( bgun ovitrelle ignesinin igne yapildgi gunle birlikte 15. Gunum 21. Gun progestron 40 cikinca doktorum baya umitlendirmisti bugun kan verdim ve malesef. 0.98 gb bsey cikti :( bu sekilde olup snra pozitif olan var mi acaba :((

Merhaba arkadaslar :KK43: bgun ovitrelle ignesinin igne yapildgi gunle birlikte 15. Gunum 21. Gun progestron 40 cikinca doktorum baya umitlendirmisti bugun kan verdim ve malesef. 0.98 gb bsey cikti :KK43: bu sekilde olup snra pozitif olan var mi acaba :KK43:(
Maalesef canım. Eylül de bende kullanmıştım iğne. Seni üzmek istemem ama büyük ihtimal negatif ☹️

Benim iğneden sonraki 13.gunum olacak cumartesi pazartesiyi beklocem test için hayırlısı bakalim goguslerde şişlik hafif akinti var okadar suan için

Çok farkındayım fakat ister istemez iğne vurulunca bi beklentiye giriyor insan.. benim gibi sabırsız bir insansa hele :KK43: Erol tavmergen diye çok ünlü ve alanında çok tecrübeli bir doktor varmış İzmirde .. ona randevu alacağım bugün.başka bir gözün de görüp yorumlaması çok önemli çünkü.. tedaviye başlayan doktorum sol tüpümün tıkalı olmasını hiç sorun etmedi ve sağ tüpümle istersem 5 çocuk bile doğuracağımı söylemişti.. 2. doktor kesinlikle yüzde 50 hakkımı kaybettiğimii ve sadece sağ tüpte oluşan yumurta ile hamile kalabileceğimi söyledi.. hangisine inanmalıyım ?? ayrıca yumurtanın hangi tarafta oluştuğunu nerden bilebilirim??? bu nedenle 3. bir doktorun yorumu benim için önemli .. umarım tez zamanda hayırlısıyla rabbim hepimizin gönlüne göre verir :)
Merhaba ne yaptınız acaba

Back