Amin, sende kasik ağrısı oldu mu vurulduktan sonraMerhaba kızlar bende dün vuruldum iğne mi bakalım artık hepimiz icon hayırlısı
İnşsllah canımmmYa inşallah olmazsin yükselir değer
Kasıkta herhangi bir agrım yok şuan arada belim ağırıyo birde halsizlik var canım.Amin, sende kasik ağrısı oldu mu vurulduktan sonra
Ne kadar var adetineİnşsllah canımmmçoktandır bekliyoruz bebeğimizi
Anladım, bende de ağrı falan olmadı, çatlamadı mi acaba diye düşündüm . aynı günlerde test yapicaz seninle, hayırlısı olsun inşallah bu sefer olmuştur.Kasıkta herhangi bir agrım yok şuan arada belim ağırıyo birde halsizlik var canım.
Ben bugün doktorumla konuştum yarın catlycak dedi 36 saat sonra çatlıyormus benim cumartesi sabah saat 6.30 36 saatin dolduğu süreAnladım, bende de ağrı falan olmadı, çatlamadı mi acaba diye düşündüm . aynı günlerde test yapicaz seninle, hayırlısı olsun inşallah bu sefer olmuştur.
Benim de aynen öyle solda 1 tane 21mm, ama iğneden sonra öyle kasık ağrım falan olmadı benim,senin oldu mu
2 gün kalmıştı taaaaa kiiii şimdiye kadarNe kadar var adetine
Ya2 gün kalmıştı taaaaa kiiii şimdiye kadarPembe pembe peçeteye sildiğimde gelmeye başladı bu ayda olmadı
Herkeste etkisi farklı demek kuzum benimde kalçamin sağ tarafında ağrı var . Sen ne zaman test yapacaksın canım.Benim oldu.. Ben pazartesi akşam üzeri 4 gibi yaptım ignemi aksam hafiften başladı ama kasik değil karin ağrısıydı.. ertesi gün de sanki kasiklarimda bisey varmış gibiydi gaz sancim oldu..
Evet Benim de dün akşam saat 10 du 36 saatin dolduğu süreBen bugün doktorumla konuştum yarın catlycak dedi 36 saat sonra çatlıyormus benim cumartesi sabah saat 6.30 36 saatin dolduğu süre
İnşallah canımYaolur insallah en kisa zamanda.Benim de hiç umudum yok nedense . Ignenin kaçıncı günü bugun
Sende mı çatlatma iğnesi vurulmustun canım.İnşallah canımrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bize ve herkese nasip etsin benim bugün 17. Günü
Herkeste etkisi farklı demek kuzum benimde kalçamin sağ tarafında ağrı var . Sen ne zaman test yapacaksın canım.
Valla kuzum bende öyle baktım da iğneden sonra hamile kalamayan daha çok inan benimde hiç umudum yokBilmiyorum ki hiç umudum yok bugün iğneden sonraki 5. Gun.. daha var zaten ama ne biliyim kendimi hamile olcakmışım gibi hissetmiyorumm
Yok kolumdan vuruldum ama kalcamda belimde ağrı oldu dün canım.Minnosella098 canım sen iğneyi kalçadan mi vuruldun kalça agrim var dedin de ??
Aslında umutluydum ben de böyle yorumlara falan baktım oLandansa olmayan daha çok yine de Allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Niye kimsenin umudu yokbenim de iğneden sonraki 3. Günüm
Aslında umutluydum ben de böyle yorumlara falan baktım oLandansa olmayan daha çok yine de Allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?