Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay kullandım iğneden sonra 14.gün adet gördüm şimdi gene femara kullanıyorum büyük ihtimal yarın iğne vercek sonra nolur bilinmez

Merhaba Kızlar sizler de yazmayalım bayağı bir olmuş bende çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm 13.günü yaptığımda test te silik olarak 2.çixgi belirdi ama bu sabah kan tahlili yaptım <2.30 çıktı sonucum reglime 4 gün var bakalım ne olacak ... ümitlet bitse de :.....

Selam kızlar benim de iğneyi yapalı 2 gun oldu.. çok merak ediyorum çatladı mi diye çünkü dune göre bi rahatladım sanki kasik ağrılarım hafifledi.. daha çok var nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorumm.

Selam kızlar benim de iğneyi yapalı 2 gun oldu.. çok merak ediyorum çatladı mi diye çünkü dune göre bi rahatladım sanki kasik ağrılarım hafifledi.. daha çok var nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorumm.
Düşünmemeye çalış başka türlü geçmiyor zaman çünkü

Bende bugün yaptırdım iğneyi. Size kaç gün boyunca ilişki dedi doktorunuz?

Bende bugün yaptırdım iğneyi. Size kaç gün boyunca ilişki dedi doktorunuz?

Doktorum iğneden sonraki gun başlayın bi hafta gun aşırı devam edin dedi ama ben doktorumun dediğini yapmıyorum.. doktor zaten saat vermemişti iğneden sonra 30. saatte ilk iliski oldu sonra 3 gun boyunca hergun ondan sonra da gun aşırı olarak 1 hafta devam edicem..

Anladım bize de iğneden sonraki gün saba ve akşam dedi. Sonrada gün aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…