Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin iyiymis, olur insallah bu ay.

Selam kızlar
Şu iğne etkisi bir bende mi olmuyor ki anlamadım. Herşeyim gayet normal.
9.günüm bugün bende belirti istiyorum ama yok. Yada ben mi anormalim?
Sizin yazdıklarınızı okudukça karamsarlaştım.

Benim de yavaş yavaş geciyo sanki kuzum sadece bugün sol kasigimda sanki baloncuk varmış da eğildiğimde batiyo gibiydi ama o da geçti..

Selam kızlar
Bizde de pek bişey yok ki,belirtiye bakmıyor zaten hiç belli olmaz canım. Benim sadece idrara çıkma var çok. Gaz da geçti sayılır.

Benim de yavaş yavaş geciyo sanki kuzum sadece bugün sol kasigimda sanki baloncuk varmış da eğildiğimde batiyo gibiydi ama o da geçti..
Bende de sadece progestan fitil kullandığım için göğüs acısı var canım benim. Oma sarıldım bir umut. O da olmasa .
5.aşılamamız bunda da negatifi görücem sanırım

Bende de sadece progestan fitil kullandığım için göğüs acısı var canım benim. Oma sarıldım bir umut. O da olmasa .
5.aşılamamız bunda da negatifi görücem sanırım
Senin ki aşılama iğnesi mı kuzum ben anlamıyorum pek çatlatma iğnesiyle farklı şeyler mı

Sen bize göre daha iyi anlarsın kuzum diğer iğnelerinde yan etki yapıyor muydu sende
Canım valla sadece 1 kere iğnenin 1 gün sonrası hafif kahve akıntım oldu o kadar. Başka hiç bir etki yaşamadım. Herkes yazıyor bir sürü şey ama bünyeden bünyeye değişir işte. Herkeste bir olmuyor.
Sen aşılamamı oldun?

Yok benim ilk çatlatma ignem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…