• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün iğnenin sekizinci günü demistim ya. Dayanamadım ovu testi yaptım hala ıgnenin etksi midir.. bu zamana kadar devam edermi kii??

Eklentiler

• 20191029_132203.jpg
    20191029_132203.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar bugün iğnenin sekizinci günü demistim ya. Dayanamadım ovu testi yaptım hala ıgnenin etksi midir.. bu zamana kadar devam edermi kii??
Az önce yapmam demistin, insan dayanamıyor 😂 ignenin etkisi olabilir daha yeni çünkü 11. Gün yapsan belli olur ama

Ben de bi problem yoktu canım eşimde de ufak hız problemi vardı onu da üç beş ay önce ilaçlarla halletmiştik.. Yani o problemi de halletmiştik. Sanırım doktorum hızlandırmak için klomen ve catlatma ignesi verdi.. Sende durum nasıl??
Yaa bizimde ileri haraket 0 di, 10 oldu ilaçlarla, bu ay böyle deneyelim dedim tutma ihtimali düşük gerçi ama . Sonra tüp bebek yapıcaz. Sizin kaçtı ileri haraket hangi ilaçla düzeldi

Canım o dönem 2 tahlil yaptirmistik biri %31 diğeri %27 çıkmıştı.. varikosel var mi diye bakıldı öyle bi sorun yok dendi. ilaç kullanmanız gerektiğini söyledi doktor ve art med diye bi ilaç yazdı üç ay kullandı eşim.. sonra tahlil yaptık 70'e yükselmişti.. en sonuncuyu da bu ay yaptık %48 falandi

Back