Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇatlatma iğnesi 13. Gün idrar testi negatif
Ben de bi problem yoktu canım eşimde de ufak hız problemi vardı onu da üç beş ay önce ilaçlarla halletmiştik.. Yani o problemi de halletmiştik. Sanırım doktorum hızlandırmak için klomen ve catlatma ignesi verdi.. Sende durum nasıl??
Ben de bi problem yoktu canım eşimde de ufak hız problemi vardı onu da üç beş ay önce ilaçlarla halletmiştik.. Yani o problemi de halletmiştik. Sanırım doktorum hızlandırmak için klomen ve catlatma ignesi verdi.. Sende durum nasıl??
Yaa bizimde ileri haraket 0 di, 10 oldu ilaçlarla, bu ay böyle deneyelim dedim tutma ihtimali düşük gerçi ama . Sonra tüp bebek yapıcaz. Sizin kaçtı ileri haraket hangi ilaçla düzeldi
Canım o dönem 2 tahlil yaptirmistik biri %31 diğeri %27 çıkmıştı.. varikosel var mi diye bakıldı öyle bi sorun yok dendi. ilaç kullanmanız gerektiğini söyledi doktor ve art med diye bi ilaç yazdı üç ay kullandı eşim.. sonra tahlil yaptık 70'e yükselmişti.. en sonuncuyu da bu ay yaptık %48 falandi