Kızlar durumlarınız nasıl bende bugün acayip uyku hali halsizlik ve baş ağrısı vardı
Benim daha geçmediBen de vardı ama geçti sanırım ıgnenin etksiiydi bi çok şey geciyo yavaş yavaş..
Benim daha geçmedine kadar çok etkisi var şu ıgnenin
Iğne gününü saymıyorum, 6. Günüm. 7 kasıma kadar adet olmazsam yaparım test. Senin de 5 kasım o zaman test günüBenim bugün 8. Günüm senin kaç oldu
Iğne gününü saymıyorum, 6. Günüm. 7 kasıma kadar adet olmazsam yaparım test. Senin de 5 kasım o zaman test günü
Insallah olmayız ne diyimEvet canım ama yapar mıyım bilmiyorum adet günüm de 8 kasım o güne kadar beklerim diye düşünüyorum..
Insallah olmayız ne diyim
Benimde iğne gününü saymazsak 5. Gün inşallah olmayız
Az önce yapmam demistin, insan dayanamıyorKızlar bugün iğnenin sekizinci günü demistim ya. Dayanamadım ovu testi yaptım hala ıgnenin etksi midir.. bu zamana kadar devam edermi kii??
Az önce yapmam demistin, insan dayanamıyorignenin etkisi olabilir daha yeni çünkü 11. Gün yapsan belli olur ama
He ovulasyon mu bu,görmemişim ovu olduğunu. Ben de kesin dayanamam 5 kasımda yaparimEvet öyle demistimgebelik testi değil diye çok seey etmedim aslında.. gebelik testi korkutuyo çünkü beniii
He ovulasyon mu bu,görmemişim ovu olduğunu. Ben de kesin dayanamam 5 kasımda yaparim
Yaa bizimde ileri haraket 0 di, 10 oldu ilaçlarla, bu ay böyle deneyelim dedim tutma ihtimali düşük gerçi ama . Sonra tüp bebek yapıcaz. Sizin kaçtı ileri haraket hangi ilaçla düzeldiBen de bi problem yoktu canım eşimde de ufak hız problemi vardı onu da üç beş ay önce ilaçlarla halletmiştik.. Yani o problemi de halletmiştik. Sanırım doktorum hızlandırmak için klomen ve catlatma ignesi verdi.. Sende durum nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?