Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iğne gününü saymıyorum, 6. Günüm. 7 kasıma kadar adet olmazsam yaparım test. Senin de 5 kasım o zaman test günü

Evet canım ama yapar mıyım bilmiyorum adet günüm de 8 kasım o güne kadar beklerim diye düşünüyorum..

Kızlar bugün iğnenin sekizinci günü demistim ya. Dayanamadım ovu testi yaptım hala ıgnenin etksi midir.. bu zamana kadar devam edermi kii??

Eklentiler

• 20191029_132203.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar bugün iğnenin sekizinci günü demistim ya. Dayanamadım ovu testi yaptım hala ıgnenin etksi midir.. bu zamana kadar devam edermi kii??
Az önce yapmam demistin, insan dayanamıyor ignenin etkisi olabilir daha yeni çünkü 11. Gün yapsan belli olur ama

Az önce yapmam demistin, insan dayanamıyor ignenin etkisi olabilir daha yeni çünkü 11. Gün yapsan belli olur ama

Evet öyle demistim gebelik testi değil diye çok seey etmedim aslında.. gebelik testi korkutuyo çünkü beniii

Yaa bizimde ileri haraket 0 di, 10 oldu ilaçlarla, bu ay böyle deneyelim dedim tutma ihtimali düşük gerçi ama . Sonra tüp bebek yapıcaz. Sizin kaçtı ileri haraket hangi ilaçla düzeldi

Canım o dönem 2 tahlil yaptirmistik biri %31 diğeri %27 çıkmıştı.. varikosel var mi diye bakıldı öyle bi sorun yok dendi. ilaç kullanmanız gerektiğini söyledi doktor ve art med diye bi ilaç yazdı üç ay kullandı eşim.. sonra tahlil yaptık 70'e yükselmişti.. en sonuncuyu da bu ay yaptık %48 falandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…