Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünmemeye çalış başka türlü geçmiyor zaman çünküSelam kızlar benim de iğneyi yapalı 2 gun oldu.. çok merak ediyorum çatladı mi diye çünkü dune göre bi rahatladım sanki kasik ağrılarım hafifledi.. daha çok var nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorumm.
Düşünmemeye çalış başka türlü geçmiyor zaman çünkü
İnşallahhhhhÖyle yapicam canım insallah güzel olur hersey
Bende bugün yaptırdım iğneyi. Size kaç gün boyunca ilişki dedi doktorunuz?Selam kızlar benim de iğneyi yapalı 2 gun oldu.. çok merak ediyorum çatladı mi diye çünkü dune göre bi rahatladım sanki kasik ağrılarım hafifledi.. daha çok var nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorumm.
Bende bugün yaptırdım iğneyi. Size kaç gün boyunca ilişki dedi doktorunuz?
Anladım bize de iğneden sonraki gün saba ve akşam dedi. Sonrada gün aşırıDoktorum iğneden sonraki gun başlayın bi hafta gun aşırı devam edin dedi ama ben doktorumun dediğini yapmıyorum.. doktor zaten saat vermemişti iğneden sonra 30. saatte ilk iliski oldu sonra 3 gun boyunca hergun ondan sonra da gun aşırı olarak 1 hafta devam edicem..
Benimde iğneden 36 saat sonra 1 gün ara ve tekrardan ilişki dedi sonrasında siz kendinize göre ayarlayabilirainiz dediBende bugün yaptırdım iğneyi. Size kaç gün boyunca ilişki dedi doktorunuz?
Ne zaman oldunuz igneyiBenimde iğneden 36 saat sonra 1 gün ara ve tekrardan ilişki dedi sonrasında siz kendinize göre ayarlayabilirainiz dedi
9 kasım da oldum akşam 5 teNe zaman oldunuz igneyi
9 ekim sanırım, belli oldu mu sonuç peki9 kasım da oldum akşam 5 te
Kac yumurtanız olmuştu
Benim de aynen öyle solda 1 tane 21mm, ama iğneden sonra öyle kasık ağrım falan olmadı benim,senin oldu muBir yumurtam olmuştu canimm 20mm.. başka var mı diye sordum onlar küçük dedi boyutunu söylemedi..
Ayyy evet 9 ekim olacaktı Adetime 5 gün vardı daha kan testi yaptırdım 2.30 çıktı negatif yani bakalım adetini bekliyorum şuan9 ekim sanırım, belli oldu mu sonuç peki
Ya inşallah olmazsin yükselir değerAyyy evet 9 ekim olacaktı Adetime 5 gün vardı daha kan testi yaptırdım 2.30 çıktı negatif yani bakalım adetini bekliyorum şuan