Senin ki pozitif olur da inşallah benim de umudum yükselir canım bana haber ver lütfen çok merak ederimOlsun ben 10. Gün yaptım test silik çizgi çıktı sonra 13. Gün yaptım negatif çıktı bugünde kan verdim bakalım ins olur göğüs ağrısı benimde yok sadece Sisi baesim işten gelicek 5 te test al dedim bakım teste cikacakmi ins olur hemen umitsuz olma dicem ama bende umutsuzum sadece acaba mi var diyorum
Tamam canım haber ederim sende ikimiz içinde bol bol dua etSenin ki pozitif olur da inşallah benim de umudum yükselir canım bana haber ver lütfen çok merak ederim
Edicem canım inşallahTamam canım haber ederim sende ikimiz içinde bol bol dua et
Test yaptım az önce negatif yarın kandada negatif demekki napalim bu sefer olmadı ins seninki olur sende bana haber et merak ederimEdicem canım inşallah
Adet günün ne zamandı canım senin ya dur bakalım hiç belli olmazTest yaptım az önce negatif yarın kandada negatif demekki napalim bu sefer olmadı ins seninki olur sende bana haber et merak ederim
27 dinde adetim başlaması gerek ama iğne olalı 20. Gün canım dediğim gibi yatında kanimda belli olcak ama teset yaptım negatifAdet günün ne zamandı canım senin ya dur bakalım hiç belli olmaz
Malesef ben test yapmadan bitti umutlarım adet oldum akşam üzeri çok üzgünüm27 dinde adetim başlaması gerek ama iğne olalı 20. Gün canım dediğim gibi yatında kanimda belli olcak ama teset yaptım negatif ☹ umarım seninki tutar sen yaz yinede bırakma dualarım isteyen herkes için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ins
Hayırlısı canım ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum benimde sabah karnım çok ağırdı ama adet ağrısı değil bakalım kan da ne olacak bugün ama umutsuzumMalesef ben test yapmadan bitti umutlarım adet oldum akşam üzeri çok üzgünüm
Sen ne zaman adet olacaksınUmarım en yakın zamanda pozitif haberi alır meleklerimize kavuşuruz.Benimde 12. Günüm iğneden sonra, testler negatif çıkıyor .Göğüs hassasiyeti ve ara ara bel ağrısı dışında bir belirtim yok.Umarım benim içinde pozitif çıkar.çok yıpratıcı bir süreç aklımı hiçbir şeye veremiyorum.Düşünmek istemedikçe kendimi formlarda umut kırıntısı ararken buluyorum
Allah büyüktür belli olmaz canım inşallah güzel haberler alırsınHayırlısı canım ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum benimde sabah karnım çok ağırdı ama adet ağrısı değil bakalım kan da ne olacak bugün ama umutsuzum
3 gün var umarım olmam ,bugün yarın kan testi vericem ama korkuyorumSen ne zaman adet olacaksın
İns bakalım sende uzmemeye çalış kendini ins bidaki ay olurAllah büyüktür belli olmaz canım inşallah güzel haberler alırsın
Hiç evde test yaptinmi3 gün var umarım olmam ,bugün yarın kan testi vericem ama korkuyorum
Kizlar kan tahlili sonucuna baktım 1.20 yani negatifİns bakalım sende uzmemeye çalış kendini ins bidaki ay olur
birdahaki ay umarım pozitif çıkar.Kizlar kan tahlili sonucuna baktım 1.20 yani negatif ☹
Allah büyüktür napalim sabredicez rabbim elbet nasip edecek vizede insbirdahaki ay umarım pozitif çıkar.
Ben evde test yaptım fakat çift çizgiyi hiç yakalayamadım .10 .gün yaptığım test çift çizgi çıktı 1saat sonra onun dışındakiler hep tek çizgi.Sanırım test bozuktu .Bende pcos eşimde varikosel var.O yüzden pek umutlu değilim.
Bizim doktorumuz hiçbir problem yok dedi bize yani bı skintimiz yok ama olmuyor zamanı var demekki umutla bekliyoruz şimdi adet olmamı bekleyip kendi doktoruma gidicem olursan 2. Günü gel dedi cunkiAllah büyüktür napalim sabredicez rabbim elbet nasip edecek vizede ins
Bilgin için teşekkürler canım ins bebeğin olur ins ben iğneyi vuruldum ama ilaç falan kullanmadım hiç şimdi adeti bekliycemCatlatma ignesiyle ilgili bi konu olunca hemen yaziyorum.Belki yardimci olurum diye.
3 ddefa vuruldum bu igneyi icindeki hcg hormonu nedeniyle belli bir gune kadar pozitif cikiyor testler.Bunyeden bunyeye degisiyor bu.Bende 12,13 gun suruyor du etkisi.3.de tuttu ama malesef kimyasaldi.Eger igneyle birlikte progestan verirse doktor hap bitene kadar adeti geciktiriyor.Buda fazladan strese sokuyor insani.Allah yardimcimiz olsun kizlar.Ben bu ay hic bisey yapmadim adetime 2 gun var bekliyorum Rabbimden hayirlisini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?