Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Benim de bu gun ignenin 11 ci gunu. 8 ci gunden testlere basladim bu gun artik tamamen cikmis ilacin etkisi dige dusunuyorum.
Benimde 10.günü cizgi beyazdi cok garip geldi banada ilac etkisi 10.günden sonra geciyo dedikleri dogru sonrada cesaret edip test yapamadim bi yanim diyo git test al yap so ra diyom sabah ilk idrar önemli yarin zaten kan vermeye gidicem hastaneye sanirim ilk asilamam diye bende cok korkuyorum dusununce nefesim kesiliyo hakkimizda hayirlisi en sagliklisi kanda ògrenmek

Canim dediğim gibi adet oldum 1 saat önce. Ve senin dediğin gibi girdik bir yola . Hadi inşallah sen hamilesindir hiç tüp bebeğe gerek kalmaz valla
Insallah canim yarina kadar hastalanmazsam yarin büyük gün bakalim sonucu yazarim yarin sanada olsada olmasada vardir bir hayir beler duyuyoruz neler okuyoruz vakti zamani olunca istemesende olur hakkimizda hayirlisi

Aynen canim 14. Gün tekrar test yap
Her gun yapmayi dusunuyorum canim, cok sabirsizim. Bu zamana kadar 4 defa da yaptirmistim catlatma ignesi 15-16 ya kadar cikiyordu 2 ci cizgi ve sonda adet oluyordum. Bu defa erken cikti, idrara sık cikiyorum ondandir her halde.

Senin kacinci gunun canim? Kan versem cikarmi acaba? Yoksa erken daha? Benim hep 15-16 ci gune kadar etkisi kaliyordu, bu defa ogle olmadi.

Senin kacinci gunun canim? Kan versem cikarmi acaba? Yoksa erken daha? Benim hep 15-16 ci gune kadar etkisi kaliyordu, bu defa ogle olmadi.
Canim ben asilama oldum sen sadece catlatma ignesi vuruldun sanirim benim asilamanin 14.gunu bugun catlatma ignesinden 2 gün sonra catliyo yumurtalar senin 11.gunun sanirim 2 gunde catlama sutesini cikar 9 ginde gebelik bence idrarda cikmaz ancak kanda

Bu arada ben dayanamadim test yaptim negatif asilama gununu sayarsak 14 saymaszak 13.günüm idrarda baktim tek çizgi olan umudumda gitti

Evet ben sadece catlatma ignesi oldum. 2-3 gune cikar testte varsa. Cunki benim catladiktan 10 gun sonra cikmisti 2 seferde de, maalesef kayb ettim(( kacinci denemen canim?

Canim dediğim gibi adet oldum 1 saat önce. Ve senin dediğin gibi girdik bir yola . Hadi inşallah sen hamilesindir hiç tüp bebeğe gerek kalmaz valla
Üzülme, inan zamanı gelince olacak,dediğim gibi bebek varsa 12 -13. Günü pozitif cikiyormus iğneden sonra, benim yumurta rezervim az, ben ara verdim klomene, öbür ay basliycam inş, bir 15 gün yumurtlama donemime kadar hayıt suyu icecem, fsh değerini düşürüyor

Insallah guzel haberlerini bekliyorum canim
Saol cnm esimle konustuk carsamba günü gitme karari aldik arkadasim hemşire asilama gununu sayma dedi eger adet olursamda olmazsamda çarsamba gunu gidicez haber veririm sonucu gerci negatif ama en azindan polip icin ne yapicagimizi ve ne yol izlicegimizi konusuruz

Hadi insallah, kotu dusunmek yok ama. Guzel seyler dusun ki, guzel olsun her sey. Hormon testleri vermismiydin canim?

Hadi insallah, kotu dusunmek yok ama. Guzel seyler dusun ki, guzel olsun her sey. Hormon testleri vermismiydin canim?
Cnm 2 senedir hastanelerdeyiz butun testlerim yapildi pcosum var benim 2 sene sonunda asilamaya zor ikna ettim doktorumu oda tup bebek merkezine sevk etti negatif cikti arkadasim idrarda nasil umutlanayim ki

Son düzenleme:
Canim bekle bakalım çarşamba demissin bende merak ettim şimdi haber ver

Insallah canim yarina kadar hastalanmazsam yarin büyük gün bakalim sonucu yazarim yarin sanada olsada olmasada vardir bir hayir beler duyuyoruz neler okuyoruz vakti zamani olunca istemesende olur hakkimizda hayirlisi

Her gun yapmayi dusunuyorum canim, cok sabirsizim. Bu zamana kadar 4 defa da yaptirmistim catlatma ignesi 15-16 ya kadar cikiyordu 2 ci cizgi ve sonda adet oluyordum. Bu defa erken cikti, idrara sık cikiyorum ondandir her halde.
Ya inan iğne öyle bir sınır bozucuki belirtiler olduğu için hevesleniyoruz
Bu arada ben dayanamadim test yaptim negatif asilama gununu sayarsak 14 saymaszak 13.günüm idrarda baktim tek çizgi olan umudumda gitti
Canim lütfen üzül Me. Erken gebelik testi mi yaptin

aa hadi bakalım ben bu ay ara veriyorum bu ay önümüzdeki ay tekrar devam edicem

Cericeri bu arada ben bu yaz 4 kere ard arda iyne oldum, sonda asilama oldum tutmadi dedim ki 1-2 ay ara vereyim hic bi sey yapmadim, folik asit bile icmedim ve o ay hamile kaldim))
Evet ya bu igne cok sinir bozucu, 2 ci cizginin igne etkisi oldugunu bile bile umutlaniyoruz, benim son 2 gundur cikmiyor ama, birazdan yine yapicam.

Canim sen 2. Gebelik mi istiyorsun . Hadi inşallah olur . Ben çok ara verdim hiç tutmuyo demekki zamanı değil ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…