- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Ben bugün son kanımı verdim şükür 300den 650 çıktı. Haftaya cumartesi kese için gideceğizBu arada senin nasıl şuan belirtin falan varmı akıntı falan
Akıntı hep vardı. Geçen hafta aşırı kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim çok acıyordu şimdi o ağrılar hafifledi. Çok acıkıyorumBu arada senin nasıl şuan belirtin falan varmı akıntı falan
Çok sevindim canim . ALLAH güzel günler sağlıklı günler yaşatsın. Inşallah banada nasip olur .Akıntı hep vardı. Geçen hafta aşırı kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim çok acıyordu şimdi o ağrılar hafifledi. Çok acıkıyorum
Aminn isteyen dileyen herkese nasip olsun.Çok sevindim canim . ALLAH güzel günler sağlıklı günler yaşatsın. Inşallah banada nasip olur .
Canim merhaba bak sıkma kendini genelde kimyasal olan gebeliklerde deger cok yüksek olduguicin idrarda erken cikiyo o yüzden ümidini kaybetme kanda sonucunu ögrenmeden hamile degilim diyemezsin 15.gün hastaneden ögren ben öyle yapicam bugun asilama gününüde sayarsak 12.günüm ve 12.gün bile kanda cikmayip 15.gün cikanlar bile var moral cok önemli olumsuz seyler düşünme canimYok canım daha gelmedi ki adet günüm . Bugün 14 15 gün. Igneyi yaptığım gün 15. Çatladığı 14. Gün adetimede 4 gün var . Bekliyorum işte salıya kadar bekliycem olmazsam doktoruma gidicem . Gerçi olursamda gidicem ama :)
Içimde acayip bir his var bilmiyorum senin dediğin gibi bekliyorum. Sende şuan belirti varmı en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını söyler misin )Canim merhaba bak sıkma kendini genelde kimyasal olan gebeliklerde deger cok yüksek olduguicin idrarda erken cikiyo o yüzden ümidini kaybetme kanda sonucunu ögrenmeden hamile degilim diyemezsin 15.gün hastaneden ögren ben öyle yapicam bugun asilama gününüde sayarsak 12.günüm ve 12.gün bile kanda cikmayip 15.gün cikanlar bile var moral cok önemli olumsuz seyler düşünme canim
Vala cnm 2 gündür ara ara adet oldugum zamandaki agriyi hissediyorum aha diyom kahretsin oldum herhalde sona bakiom derin bi ohh cekiom arada bir özellikle yattigimda kasiklarimda bisi varmis gibi ağırlık tarzi bisi hissediom kalkinca gecio bide jelden sona migde bulantım oluyo 3 gecedir 10 veya 15 dakika sonra oluyo. Sürekli ben ve yakinlarin kiz bebek görüyoruz rüyamizda hadi benim psikolojik onlarinki ne :)) baska bisey hissetmiyorum cnm ilk oldugu icin sanirim fazla hassasız kendimi olumsuza hazirliim diom yapamiom hic olumsuz bisi düsünemiyorum hep icimde bi yerde olumlu şeyler dolasiyo :))insallah hakkimizda hayirlisiIçimde acayip bir his var bilmiyorum senin dediğin gibi bekliyorum. Sende şuan belirti varmı en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını söyler misin )
Ay valla beklemeye değer insalah :) bukadar heyecan sitres insanı yıpratıyor:)Vala cnm 2 gündür ara ara adet oldugum zamandaki agriyi hissediyorum aha diyom kahretsin oldum herhalde sona bakiom derin bi ohh cekiom arada bir özellikle yattigimda kasiklarimda bisi varmis gibi ağırlık tarzi bisi hissediom kalkinca gecio bide jelden sona migde bulantım oluyo 3 gecedir 10 veya 15 dakika sonra oluyo. Sürekli ben ve yakinlarin kiz bebek görüyoruz rüyamizda hadi benim psikolojik onlarinki ne :)) baska bisey hissetmiyorum cnm ilk oldugu icin sanirim fazla hassasız kendimi olumsuza hazirliim diom yapamiom hic olumsuz bisi düsünemiyorum hep icimde bi yerde olumlu şeyler dolasiyo :))insallah hakkimizda hayirlisi
Sorma canim ya hayatim boyunca bide nikah masasinda bu kadar heyecanlanmiştımAy valla beklemeye değer insalah :) bukadar heyecan sitres insanı yıpratıyor:)
Sorma canim ya hayatim boyunca bide nikah masasinda bu kadar heyecanlanmiştımAllahtan o kisa surdu bu heyecan gecmek bilmiyo :)) arkadasimla konuştum az önce ondada ayni adet oldugumuz zamandaki agri olmus kizi olmustu
Ay canım sorma benimde su gibi akintim geliyo bide jeli siktim 1 saat önce bir migde bulantisi oldu tarifi yok kahverengi akinti cok oluyomus adete yorma hemen canim ilk adilama oldugu icin ne dicegimide bilmiyorum hakkimizda hayirlisi artik:) :) :) Allah bağışlasın canim bizimde olacak tabiki ama nezaman.
Şimdi lavobodan çıktım ıgneden sonra dune kadar hep beyaz akintim oldu . Şimdi ise çok çok açık sütlü kahve rengi akıntı ama pütür pütür minicik . Demekki adet olcam üzdü..
Canim ben aşılama olmadım sadece çatlatma iğnesi vuruldum . Sen aşılama yaptırdın oyuzden jel verdiler . Ben daha aşılama ya geçmedimAy canım sorma benimde su gibi akintim geliyo bide jeli siktim 1 saat önce bir migde bulantisi oldu tarifi yok kahverengi akinti cok oluyomus adete yorma hemen canim ilk adilama oldugu icin ne dicegimide bilmiyorum hakkimizda hayirlisi artik
Benim umudum zaten kırık canimama yinede bekliyorum işte bi umut . Çünkü belirtiler ilk defa yaşadığım şeyler. Beyaz akıntı sık idrara çıkma iştah açıklığı vesaire . Ne bileyim yaa belkide psikolojiktir
Canim öncelikle merhaba . Tabiki geç döllenme olmus olabilir fakat kan tahlili herzaman doğru sonuç verir hamilemiyim sorusundan önce tekrar test yapmalısın. Inan hepsini yaşadım seni şuan çok iyi anlıyorum. Adet gecikmen genellikle böyle durumlarda bize oyun oynayıp psikolojik olabiliyor
Canim herşeyin hayırlısı bende adet oluyorum . Kahverengi akintim başladı git gide artıyor. Demekki adet oluyorum. Bize nasip olmuyo işte demekki zamanı değil napalim bende çok uzuldum inan. Kaderimiz sukredicezMerhaba canım malesef dün regl oldum 7 gün gecikmeyle
Canim herşeyin hayırlısı bende adet oluyorum . Kahverengi akintim başladı git gide artıyor. Demekki adet oluyorum. Bize nasip olmuyo işte demekki zamanı değil napalim bende çok uzuldum inan. Kaderimiz sukredicez
Amin inşallah canim benim aynen öyleUmudumuzu yitirmeyelim canım bu ay da denicez napalim Allah tez zamanda isteyen herkese versin
Canim benim hakkimizda hayitlisi olsun demekki henüz zamanı değilmiş benimde bugün asilama gününüde sayarsak 14.günüm yarin test günü ama adet agrim var bakalim Allahim ol dediyse olmuşurCanim herşeyin hayırlısı bende adet oluyorum . Kahverengi akintim başladı git gide artıyor. Demekki adet oluyorum. Bize nasip olmuyo işte demekki zamanı değil napalim bende çok uzuldum inan. Kaderimiz sukredicez
Canim dediğim gibi adet oldum 1 saat önce. Ve senin dediğin gibi girdik bir yola . Hadi inşallah sen hamilesindir hiç tüp bebeğe gerek kalmaz vallaYoksada 2.aşılamayida denemek istiyorum sonrasida tüp bebek sende sakin pes etme çıktık biz bu yola bir kere dönusu yok arkadasim üzülme litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?