- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 26
Kaçıncı gününde bu değer çıktı kuzu iğnenin ?Hamileyim canım 94.99 çıktı sonucum
Regl oldum kızlar bu sabah hemde kan sonumu beklerken:))) baska bahara artıkBncede bı kan ver kuzum hayırlısıyla inşallah hamilesindir
16. Günde canımKaçıncı gününde bu değer çıktı kuzu iğnenin ?
Üzülme kuzum ben 2. Ayimda kaldım sende gelecek ay güzel haberlerle gelirsin inşallahRegl oldum kızlar bu sabah hemde kan sonumu beklerken:))) baska bahara artık
Oy canm hayirli olsun ins sağ salim alırsın ikimizde ve isteyen herkesede nasip olur inşallah16. Günde canım
16. Günde canım
Canım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzuArkadaşlar bugün iğneden sonra 12.günüm 20 şubatta vurulmuştum çatlatmayı kendime engel olamayıp bugün test yaptım ve 2.dk da silik çizgi belirdi ve hala silik bi çizgi var iğnenin etkisi olabilir mi şimdiye kadar hiç pozitif test görmedim :/
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahCanım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzu
Canım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzu
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sen normal kaset test mi yapmıştın yoksa erken gebelik testi mi
Allahım razı olsun canm haberdar et kendini güzel haberler bekliyoruzHayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahinşallah koyulaşır takipteyim kendimi bakalım
Sanada canım hayırlı olsun isteyen herkese tez zamanda versin rabbim inşallahOy canm hayirli olsun ins sağ salim alırsın ikimizde ve isteyen herkesede nasip olur inşallah
Amin amin kuzumSanada canım hayırlı olsun isteyen herkese tez zamanda versin rabbim inşallah
Sen doktora ne zmn gittin canım ne zmn gitmeliyimAmin amin kuzum
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahNormal kaset yaptım 13. Gündü hemen kan verdim ilk 58 çıktı sonra 2 günde bu arttı canm bugün 17. Gün 503 olmuştu sağlık ocağına izlenim yaptırdım
Belki seninki geç döllenme olmuştur cnm karamsar olma 2 gün sonra tekrarla adet gününe kaç gün varAllah kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim de bugün iğnenin 13.gunu sabah test yaptm negatif.. kısmet bakalm önümüzdeki ay olur inşallah
4 gün var kuzum bakalm hayırlısı nasibimizde varsa olurBelki seninki geç döllenme olmuştur cnm karamsar olma 2 gün sonra tekrarla adet gününe kaç gün var
İnşallah canım benım yaa bıdahakı ayy kalırız ınanıyorumÜzülme kuzum ben 2. Ayimda kaldım sende gelecek ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Hayırlınolsun canımmm aHayırlı uğurlu gelsin allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah kuzumİnşallah canım benım yaa bıdahakı ayy kalırız ınanıyorum
İnşallah hayırlısı canım benim4 gün var kuzum bakalm hayırlısı nasibimizde varsa olur