Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Bı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bende

16 Şubat'ta canım
Bende 16 Şubat'ta vurulmustum kuzum 18 Şubat'ta doktora gitmiştim catlamisti zaten o günden bu güne hesaplayinva bile yeni 5 haftalık çıkıyor ben kan vermeme gerek yokki bence benm kese gözüktü hatta iki tane gördü biri diğerinden küçüktü biraz bak atım sana

Eklentiler

• IMG-20210308-WA0000.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 64
Anlamadım canm ne demek istediğini
Hani kanı boşa vermiş olurum benm kese gözüktü kanı bebek varmı diye bakıyorlar ya canm yükseliyor mu die dokturum kan vermene gerek var demedi ben en son sağlık ocağında verdim en son çıkan sonuçla gittim kese böle gözüktü kuzum haftayada karnimda gözükür öle giderim doktora yani

Bende gözükür diye gideyim diyorum

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Negatifse negatiftir bence inş mucize olur. Ben c.tesi vurucam catlatma iğnesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…