- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 26
Git git mutlaka haber ver kız olmadı ben de mi kan versem içime kurt düştü değerim nasıl acabaBı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bende
Bugün mü gideceksinBı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bende
16 Şubat'ta canımSen iğneyi ne zman vurulmustun canm ?
Gidersem yazarım canım sende haber ver kan sonucunuGit git mutlaka haber ver kız olmadı ben de mi kan versem içime kurt düştü değerim nasıl acaba
Bı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bende
Bende 16 Şubat'ta vurulmustum kuzum 18 Şubat'ta doktora gitmiştim catlamisti zaten o günden bu güne hesaplayinva bile yeni 5 haftalık çıkıyor ben kan vermeme gerek yokki bence benm kese gözüktü hatta iki tane gördü biri diğerinden küçüktü biraz bak atım sana16 Şubat'ta canım
Bı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bende
Bak cnm sol tarafta çizginin o tarafında küçük hani Allah korusun kese olmasa doktor kese var der mi demez canmGidersem yazarım canım sende haber ver kan sonucunu
Anlamadım canm ne demek istediğiniBak cnm sol tarafta çizginin o tarafında küçük hani Allah korusun kese olmasa doktor kese var der mi demez canm
Hani kanı boşa vermiş olurum benm kese gözüktü kanı bebek varmı diye bakıyorlar ya canm yükseliyor mu die dokturum kan vermene gerek var demedi ben en son sağlık ocağında verdim en son çıkan sonuçla gittim kese böle gözüktü kuzum haftayada karnimda gözükür öle giderim doktora yaniAnlamadım canm ne demek istediğini
Bende gözükür diye gideyim diyorumHani kanı boşa vermiş olurum benm kese gözüktü kanı bebek varmı diye bakıyorlar ya canm yükseliyor mu die dokturum kan vermene gerek var demedi ben en son sağlık ocağında verdim en son çıkan sonuçla gittim kese böle gözüktü kuzum haftayada karnimda gözükür öle giderim doktora yani
Gözükür kesin canm git haber ver bugün mü gideceksnBende gözükür diye gideyim diyorum
4 gün önce ilk baktırdığımda 95 çıkmıştı pazartesi 335 çıktı kuzumKuzum benmkide alttan ultrason da bakti öle gördü çok küçük dedi haftaya çarşambaya gitcem bende kan değerin kaç çıkmıştı kuzum pazartesi
Haftaya kadar tam kese gözükür yükselir canm benm4 gün önce ilk baktırdığımda 95 çıkmıştı pazartesi 335 çıktı kuzum
Naptın canm ?Bende gözükür diye gideyim diyorum
Negatifse negatiftir bence inş mucize olur. Ben c.tesi vurucam catlatma iğnesinibugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
inşallah ama sanmıyorum adet belirtilerim var. inşallah seninki tutarNegatifse negatiftir bence inş mucize olur. Ben c.tesi vurucam catlatma iğnesini
negatifmiş zaten canım adet oldum iğnenin tam 15. günündeNegatifse negatiftir bence inş mucize olur. Ben c.tesi vurucam catlatma iğnesini
Inş birdaki sefere tutar uzulme sakin hayırlısı olsun hakkimizdanegatifmiş zaten canım adet oldum iğnenin tam 15. gününde
Inş birdaki sefere tutar uzulme sakin hayırlısı olsun
Bende az önce vurdum iğneyi bakalim kismetnegatifmiş zaten canım adet oldum iğnenin tam 15. gününde