Kuzum senin iğnenin kaçıncı günü
Hiç umudum yok nedenseeBncede bı kan ver kuzum hayırlısıyla inşallah hamilesindir
Amin canım ümidini kaybetme bende beklemiyordum bu ay ama oldu herşeyin bu vakti zamanı var rabbim herkese nasip etsin inşallahHiç umudum yok nedenseesağlık ocagına verıcem bu sefer bakalım nasıp. Allah kimsenın kucağını boş bırakmasın
Test yaptınız mı acaba ?Adetin beşinci günü kullanmaya başladım günde 2 tane içtim. İlaç bitiminden 4gün sonra otriville iğne yapıldı bana.
İkinci klomeni kullanmaya başladım bile ilk klomen tutmadı malesefTest yaptınız mı acaba ?
Mantarınız gecti mi acaba ?İkinci klomeni kullanmaya başladım bile ilk klomen tutmadı malesef
Evet canım geçtiMantarınız gecti mi acaba ?
Siz test yapmışmıydınız hiç 15. Günde falan acaba ?Canım merhaba, ben de geçtiğimiz ay ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bir kaç gün sonradan ta regl olduğum güne kadar göğüs uçlarım çok acıdı, kasıklarıma ara ara ağrı girdi ama gebelik yoktu. Belirtilere hiç bakma. Ben iğnenin 17. günü regl oldum. 15-16'sında test ya da kanda gebeliğe baktır. Öncesinde olabilecek her şey sadece kafanı karıştırıp seni mutsuz eder. Sabırla bekle, Allahım gönlüne göre versin. Tez vakitte kavuş bebeğine inşallah.
Merhaba, 14. Gün 2 kaset test yapmıştım. Negatifti. Erken gebelik testi yoktu evde. Sonra kan verip emin oldum. O akşam da regl oldum.Siz test yapmışmıydınız hiç 15. Günde falan acaba ?
Bende yaptımda 14. Gün ve 15 gün pozitif çıktı ama işte insan emin olamıyor hala iğnin etkisi falan mı var ki dieMerhaba, 14. Gün 2 kaset test yapmıştım. Negatifti. Erken gebelik testi yoktu evde. Sonra kan verip emin oldum. O akşam da regl oldum.
Bende 14.günde yaptım test negatifti yani siz muhtemelen hamile kalmışsınızBende yaptımda 14. Gün ve 15 gün pozitif çıktı ama işte insan emin olamıyor hala iğnin etkisi falan mı var ki diebugünde kan testi verdim bakalım artık emin oluruz
İnşallah sonucu bekliyorum bnde heycanlaBende 14.günde yaptım test negatifti yani siz muhtemelen hamile kalmışsınız
Canım iğne etkisi olabilir elinde test varsa yarında yap gittikçe koyulaşırsa gebelik vardır ama en kesin 14.gün belli olur o zamanda adetin gelmezse direk kan testine gidersinArkadaşlar bugün iğneden sonra 12.günüm 20 şubatta vurulmuştum çatlatmayı kendime engel olamayıp bugün test yaptım ve 2.dk da silik çizgi belirdi ve hala silik bi çizgi var iğnenin etkisi olabilir mi şimdiye kadar hiç pozitif test görmedim :/
Sonucun ne oldu cnm ?İnşallah sonucu bekliyorum bnde heycanla
Çok sağol cevabın İçin canım umarım vardır umutla umutsuzluk arası kaldım öyleCanım iğne etkisi olabilir elinde test varsa yarında yap gittikçe koyulaşırsa gebelik vardır ama en kesin 14.gün belli olur o zamanda adetin gelmezse direk kan testine gidersin
Hamileyim canım 94.99 çıktı sonucumSonucun ne oldu cnm ?
Hayırlı uğurlu gelsin allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim canım 94.99 çıktı sonucum
Teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu gelsin allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsinHamileyim canım 94.99 çıktı sonucum