Umarım bu ay Rabbim nasip eder size ve tüm isteyenlere.. siz de iğne mi kullanmıştınızTesekur ederim bende bugün oldum. Yarın doktora gidicem.yine
Evet kullandim. Bu ay ama nasip olmadi. Amin canim amin inşUmarım bu ay Rabbim nasip eder size ve tüm isteyenlere.. siz de iğne mi kullanmıştınız
Canım doktora gittin mi ben gittim daha çok küçüktu doktorum 2 kese gördü ama 2 hafta sonra net olur bebeğin kalplerini duyunca dedi haftaya tekrar gidicem çünkü bebeğim daha çok küçükmüşSen doktora ne zmn gittin canım ne zmn gitmeliyim
Allah kucağınıza almayi nasip etsin...Canım doktora gittin mi ben gittim daha çok küçüktu doktorum 2 kese gördü ama 2 hafta sonra net olur bebeğin kalplerini duyunca dedi haftaya tekrar gidicem çünkü bebeğim daha çok küçükmüş
Amin amin rabbim herkese nasip etsin inşallahAllah kucağınıza almayi nasip etsin...
Bnde gittim pazartesi günü gitmiştim daha çok yeni dedi bakmadı bile sadce kan testi ver dedi tekrar değerine bakalım dedi tekrar ona baktı gayet iyi dedi haftaya perşembe gel dedi banada keşke banada baksaydı en azından kese bar mı yok mu bi baksaydı ama bakmadıCanım doktora gittin mi ben gittim daha çok küçüktu doktorum 2 kese gördü ama 2 hafta sonra net olur bebeğin kalplerini duyunca dedi haftaya tekrar gidicem çünkü bebeğim daha çok küçükmüş
Hayırlı olsun canım sen ne zaman gittin doktora gittiğinde ne kadarlıktıCanım doktora gittin mi ben gittim daha çok küçüktu doktorum 2 kese gördü ama 2 hafta sonra net olur bebeğin kalplerini duyunca dedi haftaya tekrar gidicem çünkü bebeğim daha çok küçükmüş
Kuzum benmkide alttan ultrason da bakti öle gördü çok küçük dedi haftaya çarşambaya gitcem bende kan değerin kaç çıkmıştı kuzum pazartesiBnde gittim pazartesi günü gitmiştim daha çok yeni dedi bakmadı bile sadce kan testi ver dedi tekrar değerine bakalım dedi tekrar ona baktı gayet iyi dedi haftaya perşembe gel dedi banada keşke banada baksaydı en azından kese bar mı yok mu bi baksaydı ama bakmadı
Küçük dedi canm alttan ultrason da gördü haftaya tekrar gidicemHayırlı olsun canım sen ne zaman gittin doktora gittiğinde ne kadarlıktı
Bende bugün gideyim demiştim doktora gitmesem ki o yüzden sormuştum canımKüçük dedi canm alttan ultrason da gördü haftaya tekrar gidicem
Canm kaç gün geçti adet gününden ? Tam ben gittiğimde aşırı küçük dedi karından gözükmedi doktorum alttan ultrasona baktı çok küçük dedi 4 mm di kese cnm bende haftaya tekrar Çarşamba günü kontorele gidicemBende bugün gideyim demiştim doktora gitmesem ki o yüzden sormuştum canım
Bugün 10 gün gecikti 5+2 bugünCanm kaç gün geçti adet gününden ? Tam ben gittiğimde aşırı küçük dedi karından gözükmedi doktorum alttan ultrasona baktı çok küçük dedi 4 mm di kese cnm bende haftaya tekrar Çarşamba günü kontorele gidicem10 gün geçmiş oluyor üzerinden karında gozukurydie dusunuom
Bende bugün gideyim demiştim doktora gitmesem ki o yüzden sormuştum canım
Bence git kuzum benmde öle 5+2 gözüküyor adet göre bugün aynıyız galibaBugün 10 gün gecikti 5+2 bugün
Sen gittiğinde 4 haftalık mıydı canımBence git kuzum benmde öle 5+2 gözüküyor adet göre bugün aynıyız galibaama seninki şimdi gozukur ben erken gittim baya kimyasal gebeliğim olmuştu önceden o yüzden telaslandim ama çok şükür keseyi gördüm sende git bugün gözükür kesen kuzum
Evet cnm ama doktorum 25 günlük felan dedi çünkü 4 ve 4.5 .5 haftalıkken kese altta ultrason da gözükürmus öle oldu karnimdan gözükmedi bu iki gündür bulantım oluyor goguslerimin renkleri değişti sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor benim doktorum ne olur ne olmaz die duphaston verdi bebeğin tam tutunması icinSen gittiğinde 4 haftalık mıydı canım
Çarşamba beta değerim 5958 çıktı canm senin nasıl değerlerinEvet cnm ama doktorum 25 günlük felan dedi çünkü 4 ve 4.5 .5 haftalıkken kese altta ultrason da gözükürmus öle oldu karnimdan gözükmedi bu iki gündür bulantım oluyor goguslerimin renkleri değişti sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor benim doktorum ne olur ne olmaz die duphaston verdi bebeğin tam tutunması icin
Ben hiç baktirmadim geri cnm ben ta 4 Mart'ta baktirmistim 503 du geri 8 marttan hastaneye gitmiştim cnm şimdi ne kadar oldu bilmiyorum bende mi baktirsam acaba 3000 olduktan sonra karında gözukur canmÇarşamba beta değerim 5958 çıktı canm senin nasıl değerlerin
Bı gideyim bakalım ne diyecek canm merak ediyorum bendeBen hiç baktirmadim geri cnm ben ta 4 Mart'ta baktirmistim 503 du geri 8 marttan hastaneye gitmiştim cnm şimdi ne kadar oldu bilmiyorum bende mi baktirsam acaba 3000 olduktan sonra karında gözukur canm
Sen iğneyi ne zman vurulmustun canm ?Çarşamba beta değerim 5958 çıktı canm senin nasıl değerlerin