Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Bu ay hakkımı femara yerine klomenden kullandim. Direk klomen istedim bakalim ne olucak yarın başlıcam 5 gün.. 11 günü tekrar kontrol hayırlısı artik.

Canım doktora gittin mi ben gittim daha çok küçüktu doktorum 2 kese gördü ama 2 hafta sonra net olur bebeğin kalplerini duyunca dedi haftaya tekrar gidicem çünkü bebeğim daha çok küçükmüş
Bnde gittim pazartesi günü gitmiştim daha çok yeni dedi bakmadı bile sadce kan testi ver dedi tekrar değerine bakalım dedi tekrar ona baktı gayet iyi dedi haftaya perşembe gel dedi banada keşke banada baksaydı en azından kese bar mı yok mu bi baksaydı ama bakmadı

Kuzum benmkide alttan ultrason da bakti öle gördü çok küçük dedi haftaya çarşambaya gitcem bende kan değerin kaç çıkmıştı kuzum pazartesi

Bende bugün gideyim demiştim doktora gitmesem ki o yüzden sormuştum canım
Canm kaç gün geçti adet gününden ? Tam ben gittiğimde aşırı küçük dedi karından gözükmedi doktorum alttan ultrasona baktı çok küçük dedi 4 mm di kese cnm bende haftaya tekrar Çarşamba günü kontorele gidicem 10 gün geçmiş oluyor üzerinden karında gozukurydie dusunuom

Bugün 10 gün gecikti 5+2 bugün

Bende bugün gideyim demiştim doktora gitmesem ki o yüzden sormuştum canım

Bugün 10 gün gecikti 5+2 bugün
Bence git kuzum benmde öle 5+2 gözüküyor adet göre bugün aynıyız galiba ama seninki şimdi gozukur ben erken gittim baya kimyasal gebeliğim olmuştu önceden o yüzden telaslandim ama çok şükür keseyi gördüm sende git bugün gözükür kesen kuzum

Sen gittiğinde 4 haftalık mıydı canım

Sen gittiğinde 4 haftalık mıydı canım
Evet cnm ama doktorum 25 günlük felan dedi çünkü 4 ve 4.5 .5 haftalıkken kese altta ultrason da gözükürmus öle oldu karnimdan gözükmedi bu iki gündür bulantım oluyor goguslerimin renkleri değişti sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor benim doktorum ne olur ne olmaz die duphaston verdi bebeğin tam tutunması icin

Çarşamba beta değerim 5958 çıktı canm senin nasıl değerlerin

Çarşamba beta değerim 5958 çıktı canm senin nasıl değerlerin
Ben hiç baktirmadim geri cnm ben ta 4 Mart'ta baktirmistim 503 du geri 8 marttan hastaneye gitmiştim cnm şimdi ne kadar oldu bilmiyorum bende mi baktirsam acaba 3000 olduktan sonra karında gözukur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…