- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 26
Ben pazartesi gidicem canm benm değerlerim baya yükseliyor 1 günde 2 e katlio ikiz olma ihtimali var gibi hissediyorum doktorumda ikiz gebe kalabilirsin demişti o yüzden pazartesi gidicem o gün tam 4+6 haftalık olmuş oluyor son adet tarihime göre kuzu sen ne zman gitmeyi düşünüyorsunSen doktora ne zmn gittin canım ne zmn gitmeliyim
Bende pazartesi gidicem kuzum bakalım bi kontrole gideyim dedim erken mi olur bilmiyorum amaBen pazartesi gidicem canm benm değerlerim baya yükseliyor 1 günde 2 e katlio ikiz olma ihtimali var gibi hissediyorum doktorumda ikiz gebe kalabilirsin demişti o yüzden pazartesi gidicem o gün tam 4+6 haftalık olmuş oluyor son adet tarihime göre kuzu sen ne zman gitmeyi düşünüyorsun
Olabilir gibi canım ama sen yine kesin olsun 15. Günde yapEki Görüntüle 2795873 Kızlar üstteki 12.gün alttaki ise bugün yani 13.gün umutlanmalı mıyım
Tabikide haber veririm canmBende pazartesi gidicem kuzum bakalım bi kontrole gideyim dedim erken mi olur bilmiyorum amahaber ver ikizse
Bekleyeyim o halde sağol canımOlabilir gibi canım ama sen yine kesin olsun 15. Günde yap
İnşallah dualarınız kabul olur6 şubatta oldum iğneyi harfıye ilişki yaşadık okudum okudumm sizi yapsam mı yapmasammı test direndim kendımle savastım işten gelirken ayaklarım bnı eczaneyr götürdü aldım yaptım negatifbiliyordum zaten içime doğmadı hiç silik çizgi bile yok net bir çizgi ve 36 yaşındayım ağlamak istiyorum ama allhım hayırlısını bilir korkuyorum ağlamıyırum
Ağlama canım allah hayırlısını verir bn hep hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın zaten dedim hep sen duanı et rabbim bir gün nasip edicektir. İnşallah tez zamanda hamiş olursunİnşallah dualarınız kabul olur
Ben 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonraçatlama ignesinden kaçıncı gün sonra regl oldunuz acaba ? 14 günü yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm normal zamana göre ama duphaston kullandim merak Ettim
Anladım canim değişiyor o zaman.. sadece karin şişkinliği var başka belirti de yok bakalim ne zaman olcazBen 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonra
Regl mı oldunuzPeçeteye pembelikler geliyor sanırım bu ay da olmadı o kadar kötüyüm ki
EvetRegl mı oldunuz?
Igneden sonra kaçıncı gün oldunuz benimde normal tarih bugün hala gelen giden yokPeçeteye pembelikler geliyor sanırım bu ay da olmadı o kadar kötüyüm ki
İğneden sonra 15.gün regl oldumIgneden sonra kaçıncı gün oldunuz benimde normal tarih bugün hala gelen giden yok
Amiiiiin inşallah en kısa zamanda hayırla kolaylıkla sağlıkla inşallahRabbim en kısa zamanda anneligi tattirsin size ve tüm isteyenlere bende dahil olmak üzere tuuuuuuuum isteyenlere Aşılama mi sadece iğne mi ? Hiç iğneden 10 gün sonra flaan test yaptınız mi
Test yaptınız mı durumunuz nedirIgneden sonra kaçıncı gün oldunuz benimde normal tarih bugün hala gelen giden yok
Tesekur ederim bende bugün oldum. Yarın doktora gidicem.yineİğneden sonra 15.gün regl oldum