Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Sen doktora ne zmn gittin canım ne zmn gitmeliyim
Ben pazartesi gidicem canm benm değerlerim baya yükseliyor 1 günde 2 e katlio ikiz olma ihtimali var gibi hissediyorum doktorumda ikiz gebe kalabilirsin demişti o yüzden pazartesi gidicem o gün tam 4+6 haftalık olmuş oluyor son adet tarihime göre kuzu sen ne zman gitmeyi düşünüyorsun

Kızlar üstteki 12.gün alttaki ise bugün yani 13.gün umutlanmalı mıyım

Bende pazartesi gidicem kuzum bakalım bi kontrole gideyim dedim erken mi olur bilmiyorum ama haber ver ikizse

İnşallah dualarınız kabul olur

çatlama ignesinden kaçıncı gün sonra regl oldunuz acaba ? 14 günü yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm normal zamana göre ama duphaston kullandim merak Ettim

çatlama ignesinden kaçıncı gün sonra regl oldunuz acaba ? 14 günü yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm normal zamana göre ama duphaston kullandim merak Ettim
Ben 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonra

Ben 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonra
Anladım canim değişiyor o zaman.. sadece karin şişkinliği var başka belirti de yok bakalim ne zaman olcaz

Peçeteye pembelikler geliyor sanırım bu ay da olmadı o kadar kötüyüm ki

Rabbim en kısa zamanda anneligi tattirsin size ve tüm isteyenlere bende dahil olmak üzere tuuuuuuuum isteyenlere Aşılama mi sadece iğne mi ? Hiç iğneden 10 gün sonra flaan test yaptınız mi
Amiiiiin inşallah en kısa zamanda hayırla kolaylıkla sağlıkla inşallah Yumurta geliştirici iğne kullandım 2.ye... kasım ayında ilk kez kullanmıştım gonal f olmamıştı ara vermiştim 2 ay bu ay yine denedik olmadı nasip Çatlatma iğnesinden sonra 12.ve 13.günler test yapmıştım silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…