Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

merhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?

Ben de 26Şubatta oldum çatlama iğnesi. Bu ay 2. Klomifen+catlatma iğnesi denemesi. Beklemek ne zor. Benim ama en çok bu hangi gün ilişkiye girmek kerek kısmı kafamı karıştırdı. Bana doktor catlatma iğnesini akşam yapıp aynı gün ilişkiye girmemi söyledi, olmazsa en geç ertesi gün sabah dedi. Size nasıl öneride bulundu?

Canm test yap bende çıktı kan da çıktı şimdi değerlerim artıyor mu diye yarın test yaptiricam yine ama idrar testlerin hep koyulasior kuzu sende yap bence hayırlısıyla inşallah hamilesindir

Canm bende 16 Şubat'ta saat 12 de öğlen vuruldum sonra 17 Şubat'ta akşam 7 gibi sonra birde o akşamın gecesi 2.30 gibi oldu sonra gün aşırı önerdi doktorum cnm şuan testlerin pozitif kanda verdim 15 . Günüm bugün dün 85 çıktı beta inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah

Çok sevindim. Insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bakalım darısı 10 gün sonra inşallah benim ve benim gibi deneyen isteyen herkesin başına.

Çok sevindim. Insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bakalım darısı 10 gün sonra inşallah benim ve benim gibi deneyen isteyen herkesin başına.
İnşallah bu kuzum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasn çok heyecanlıyım ben hergun tektek test yapiom koyulasior mu diye 13. Günden itibaren

Eklentiler

• IMG_20210303_063352.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 198
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…