Dün benimde iğnenin 14. Günü oluyor15. Gün iğnenin bu test ilk 5 dk içinde böle çıktı 15 dk baya net gözüktü canım iğne etkisi artık hayatta kalmaz ben de cuma günü doktoruma gidicem sende hamilesin öle hissediyorum benimde kasik ağrım hafif var bugün
Bnce hamilesin cnm kan ver derim sanaDün benimde iğnenin 14. Günü oluyor
Canm test yap bende çıktı kan da çıktı şimdi değerlerim artıyor mu diye yarın test yaptiricam yine ama idrar testlerin hep koyulasior kuzu sende yap bence hayırlısıyla inşallah hamilesindirmerhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?
Canm bende 16 Şubat'ta saat 12 de öğlen vuruldum sonra 17 Şubat'ta akşam 7 gibi sonra birde o akşamın gecesi 2.30 gibi oldu sonra gün aşırı önerdi doktorum cnm şuan testlerin pozitif kanda verdim 15 . Günüm bugün dün 85 çıktı beta inşallah güzel sonuçlar alırız inşallahBen de 26Şubatta oldum çatlama iğnesi. Bu ay 2. Klomifen+catlatma iğnesi denemesi. Beklemek ne zor. Benim ama en çok bu hangi gün ilişkiye girmek kerek kısmı kafamı karıştırdı. Bana doktor catlatma iğnesini akşam yapıp aynı gün ilişkiye girmemi söyledi, olmazsa en geç ertesi gün sabah dedi. Size nasıl öneride bulundu?
Çok sevindim. Insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaCanm bende 16 Şubat'ta saat 12 de öğlen vuruldum sonra 17 Şubat'ta akşam 7 gibi sonra birde o akşamın gecesi 2.30 gibi oldu sonra gün aşırı önerdi doktorum cnm şuan testlerin pozitif kanda verdim 15 . Günüm bugün dün 85 çıktı beta inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah
İnşallah bu kuzum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasnÇok sevindim. Insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınabakalım darısı 10 gün sonra inşallah benim ve benim gibi deneyen isteyen herkesin başına.
AY HADI INSALLAH COK KORKUYORUM YAAA ... BUGUN BI IDRAR YAPIYIMCanm test yap bende çıktı kan da çıktı şimdi değerlerim artıyor mu diye yarın test yaptiricam yine ama idrar testlerin hep koyulasior kuzu sende yap bence hayırlısıyla inşallah hamilesindir
Yap cnm bugün 16. Günüm 308 çıktı canm beta değerimAY HADI INSALLAH COK KORKUYORUM YAAA ... BUGUN BI IDRAR YAPIYIM
Benımde öyle cıktı pazar yaptım dayanamadım yarın tekrar yaptırıcsm bir umut diyeidrar testıNI YAPTIM SONUC NEGATIF CIKTI .. ADETIME 6 GUN VAR sonuc degısır mi sizce ..
MUTLAKA HABER VER BANA DA HAYIRLISI OLSUN INSALLAHHHBenımde öyle cıktı pazar yaptım dayanamadım yarın tekrar yaptırıcsm bir umut diye
idrar testıNI YAPTIM SONUC NEGATIF CIKTI .. ADETIME 6 GUN VAR sonuc degısır mi sizce ..
Tamam canım hakkında hayırlısınolsun birdahakı sefere inşallah deriz eger olumsuz cıkarsa takmamaya özen göstericemMUTLAKA HABER VER BANA DA HAYIRLISI OLSUN INSALLAHHH
Canim iğnenin kaçıncı günü daha adetine var bekle biraz daha inşallah sonuç değişirAY HADI INSALLAH COK KORKUYORUM YAAA ... BUGUN BI IDRAR YAPIYIM
Kuzum senin iğnenin kaçıncı günüTamam canım hakkında hayırlısınolsun birdahakı sefere inşallah deriz eger olumsuz cıkarsa takmamaya özen göstericem
16.günüm canım olmadım regl olmam gerekıyor ama hamilede degılım anlamadım yarın kan verıcem tekrarKuzum senin iğnenin kaçıncı günü
Bncede bı kan ver kuzum hayırlısıyla inşallah hamilesindir16.günüm canım olmadım regl olmam gerekıyor ama hamilede degılım anlamadım yarın kan verıcem tekrar