Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Sen doktora ne zmn gittin canım ne zmn gitmeliyim
Ben pazartesi gidicem canm benm değerlerim baya yükseliyor 1 günde 2 e katlio ikiz olma ihtimali var gibi hissediyorum doktorumda ikiz gebe kalabilirsin demişti o yüzden pazartesi gidicem o gün tam 4+6 haftalık olmuş oluyor son adet tarihime göre kuzu sen ne zman gitmeyi düşünüyorsun 😘

3B3AF718-2714-4FA3-A507-9F15AE9254CF.jpeg
Kızlar üstteki 12.gün alttaki ise bugün yani 13.gün umutlanmalı mıyım

Ben pazartesi gidicem canm benm değerlerim baya yükseliyor 1 günde 2 e katlio ikiz olma ihtimali var gibi hissediyorum doktorumda ikiz gebe kalabilirsin demişti o yüzden pazartesi gidicem o gün tam 4+6 haftalık olmuş oluyor son adet tarihime göre kuzu sen ne zman gitmeyi düşünüyorsun 😘
Bende pazartesi gidicem kuzum bakalım bi kontrole gideyim dedim erken mi olur bilmiyorum ama 🥰haber ver ikizse

6 şubatta oldum iğneyi harfıye ilişki yaşadık okudum okudumm sizi yapsam mı yapmasammı test direndim kendımle savastım işten gelirken ayaklarım bnı eczaneyr götürdü aldım yaptım negatif😞😞😞😞😞😞😞biliyordum zaten içime doğmadı hiç silik çizgi bile yok net bir çizgi:KK43:ve 36 yaşındayım ağlamak istiyorum ama allhım hayırlısını bilir korkuyorum ağlamıyırum😣😣😣😣😣😣😣😣😣
İnşallah dualarınız kabul olur

çatlama ignesinden kaçıncı gün sonra regl oldunuz acaba ? 14 günü yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm normal zamana göre ama duphaston kullandim merak Ettim

çatlama ignesinden kaçıncı gün sonra regl oldunuz acaba ? 14 günü yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm normal zamana göre ama duphaston kullandim merak Ettim
Ben 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonra

Ben 3 ay önceki tedavimde tam 14.günde regl olmuştum bu ay beklemedeyim bugün yani 7 Mart 15.günüm iğneden sonra
Anladım canim değişiyor o zaman.. sadece karin şişkinliği var başka belirti de yok bakalim ne zaman olcaz

:KK43: Rabbim en kısa zamanda anneligi tattirsin size ve tüm isteyenlere bende dahil olmak üzere tuuuuuuuum isteyenlere 🧿 Aşılama mi sadece iğne mi ? Hiç iğneden 10 gün sonra flaan test yaptınız mi
Amiiiiin inşallah en kısa zamanda hayırla kolaylıkla sağlıkla inşallah 🤲🏻 Yumurta geliştirici iğne kullandım 2.ye... kasım ayında ilk kez kullanmıştım gonal f olmamıştı ara vermiştim 2 ay bu ay yine denedik olmadı nasip 🤷🏻‍♀️ Çatlatma iğnesinden sonra 12.ve 13.günler test yapmıştım silik çıkmıştı

X