Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım son 2 testim bata 2 var :)
Eşime bişey belli etmedim ..
Ama şüphelenıyo sende bi haller var diyo :KK45:

İşten gelir gelmez uyumusum :işsiz:
Öküz oturdu resmen üstüme :işsiz:
normaldir kuzum. valla benim herif testi gördü inşallah allahım mahcup etmez beni

Eklentiler

• CYMERA_20181010_230444.jpg
    CYMERA_20181010_230444.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bel ağrım çok fazla göğüslerim sızlıyo ve kasığımda sancılanma var düne kadar tık yoktu göğüslerimde belirti galiba bunlarda

kızlar bel ağrım çok fazla göğüslerim sızlıyo ve kasığımda sancılanma var düne kadar tık yoktu göğüslerimde belirti galiba bunlarda
Kuzum benim de belim fena agriyor bide karnim mi midem mi anlamiyorum hic boyle olmamisti , balon var sanki icimde her an patlaya bilir gibi. Bu gece de ruyamda iki cizgili test gordum, benimkiydi)

Kuzum benim de belim fena agriyor bide karnim mi midem mi anlamiyorum hic boyle olmamisti , balon var sanki icimde her an patlaya bilir gibi. Bu gece de ruyamda iki cizgili test gordum, benimkiydi)
geçmiş olsun kuzum valla benim midem ne zaman ağrısa hamile çıkıyorum yine ağrıdı yine hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde yakındır:KK200:

Eki Görüntüle 2196940
wiha02 wiha02 günaydın canım ilk idrarla test yapcan unutma ..
benımkı böyle
Bat 2
Kuzum ben yaptım ama idrarı damlattım normal testlerinki kıpkırmızı ilerler bu silik bi pembe ilerledi hatta dedim iyi değil bence açık çıkacak rengi neyse anında çıkıverdi amenna ama buraya yükleyecek kadar değil ilk idrarı da yaptık nasıl olcak....................

Kuzum ben yaptım ama idrarı damlattım normal testlerinki kıpkırmızı ilerler bu silik bi pembe ilerledi hatta dedim iyi değil bence açık çıkacak rengi neyse anında çıkıverdi amenna ama buraya yükleyecek kadar değil ilk idrarı da yaptık nasıl olcak....................
Olsun yarın yaparsın sende :)
Ben artık yarın yapmıcam . Bat gunu yaparım

güünaydınlarr hay maşallah kızlar süpersiniz ;)

dün gece sağ tarafa bıçak gibi saplandı kuzular yatarken yani sağa sola dönerken.. var mıdır yaa :D

güünaydınlarr hay maşallah kızlar süpersiniz :KK66:

dün gece sağ tarafa bıçak gibi saplandı kuzular yatarken yani sağa sola dönerken.. var mıdır yaa :KK70:
3 gundur sağ kasıgıma sürekli olan şey :olamaz:
Genellik gün içinde oluyor ama ..

albi kaldı bi tane yapim mi
Bence sabah ilk idrarla yap .. Daha net sonuc oluyormus

ay aşk olsun laf anlamaz mıyım ben haberleştik atıcaz diye testim kkötü çıktı ondan dedim yapayım :KK14::KK14::KK14::cry::cry::KK42:
ağlama kıyamamm ben de elindeki testi harcama hem dönemde kritik hepsi para onların :/ yarın sabah unutmadan ilk idrarınla yaparsan daha temiz sonuç alırız hadi görüyüm seni tatlım:)

Back