normaldir kuzum. valla benim herif testi gördü inşallah allahım mahcup etmez beniBenım son 2 testim bata 2 var :)
Eşime bişey belli etmedim ..
Ama şüphelenıyo sende bi haller var diyo
İşten gelir gelmez uyumusum
Öküz oturdu resmen üstüme
Kocani gördüm ovulasyonu unuttunnormaldir kuzum. valla benim herif testi gördü inşallah allahım mahcup etmez beni
kız yok günahımı aldın valla şimdi yaptım fotosunu çektim atmak için girdimKocani gördüm ovulasyonu unuttun
Dur kiz ağlama hemen ya hamile olunca böyle sulu göz oluyonuzkız yok günahımı aldın valla şimdi yaptım fotosunu çektim atmak için girdim
ne demek tatlım rica ederimDur kiz ağlama hemen ya hamile olunca böyle sulu göz oluyonuzşaka bi yana çok teşekkür ederim kuzum beni kirmadigin için
Kuzum benim de belim fena agriyor bide karnim mi midem mi anlamiyorum hic boyle olmamisti , balon var sanki icimde her an patlaya bilir gibi. Bu gece de ruyamda iki cizgili test gordum, benimkiydi)kızlar bel ağrım çok fazla göğüslerim sızlıyo ve kasığımda sancılanma var düne kadar tık yoktu göğüslerimde belirti galiba bunlarda
geçmiş olsun kuzum valla benim midem ne zaman ağrısa hamile çıkıyorum yine ağrıdı yine hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde yakındırKuzum benim de belim fena agriyor bide karnim mi midem mi anlamiyorum hic boyle olmamisti , balon var sanki icimde her an patlaya bilir gibi. Bu gece de ruyamda iki cizgili test gordum, benimkiydi)
Kuzum ben yaptım ama idrarı damlattım normal testlerinki kıpkırmızı ilerler bu silik bi pembe ilerledi hatta dedim iyi değil bence açık çıkacak rengi neyse anında çıkıverdi amenna ama buraya yükleyecek kadar değil ilk idrarı da yaptık nasıl olcak....................
Olsun yarın yaparsın sende :)Kuzum ben yaptım ama idrarı damlattım normal testlerinki kıpkırmızı ilerler bu silik bi pembe ilerledi hatta dedim iyi değil bence açık çıkacak rengi neyse anında çıkıverdi amenna ama buraya yükleyecek kadar değil ilk idrarı da yaptık nasıl olcak....................
albi kaldı bi tane yapim miOlsun yarın yaparsın sende :)
Ben artık yarın yapmıcam . Bat gunu yaparım
yapsana kuzu bi testgüünaydınlarr hay maşallah kızlar süpersiniz
dün gece sağ tarafa bıçak gibi saplandı kuzular yatarken yani sağa sola dönerken.. var mıdır yaa
yoookk kız ne laf anlamaz çıktın senn gıcık adanalıalbi kaldı bi tane yapim mi
bak duruyorum bekliyorum efendice cumartesi yapıcamyapsana kuzu bi test
ay aşk olsun laf anlamaz mıyım ben haberleştik atıcaz diye testim kkötü çıktı ondan dedim yapayımbak duruyorum bekliyorum efendice cumartesi yapıcam
3 gundur sağ kasıgıma sürekli olan şeygüünaydınlarr hay maşallah kızlar süpersiniz
dün gece sağ tarafa bıçak gibi saplandı kuzular yatarken yani sağa sola dönerken.. var mıdır yaa
Bence sabah ilk idrarla yap .. Daha net sonuc oluyormusalbi kaldı bi tane yapim mi
tamam.3 gundur sağ kasıgıma sürekli olan şey
Genellik gün içinde oluyor ama ..
Bence sabah ilk idrarla yap .. Daha net sonuc oluyormus
ağlama kıyamamm ben de elindeki testi harcama hem dönemde kritik hepsi para onların :/ yarın sabah unutmadan ilk idrarınla yaparsan daha temiz sonuç alırız hadi görüyüm seni tatlım:)ay aşk olsun laf anlamaz mıyım ben haberleştik atıcaz diye testim kkötü çıktı ondan dedim yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?