Bende bu ay erken yumurtaladim yumurtan yeteri boyuttaysa birsey olmaz cnm günleri değerlendir :))Bişey var ama bende anlamadım. 5ekim de yumurtlamam lazımdı 2 ekimde olu benimde.
Benim oncekinde bata 9 gun kala cikmisti canim, eger gec dollenme olmamissa sende cikar test yaparsan.Anladim cnm benimde ayin 2 sinde catladi kaç gün oldu nezaman cikar kafam allak bullak oldu
Kız seninle benim aynı işte 29 Eylül de pil gördüm ben 30da da çatlamış olması lazım silikleşti çünkü. Ben adeti 14ünde bekliyorum takvimm 30 günden hesaplıyor Ona göre de 16 Ekim. Sen çok mu erken yumurtladı.n ki ? :) ben takvime göre 2 3 gün önce yumurtladımkız benimde 29 Eylül'de pik yaptı 30 Eylül akşamı çatladı
Cumartesi yapicam eger cikmazsa batı beklicem cnm öyle düşünüyorum eğer kararim degismezse bakalimBenim oncekinde bata 9 gun kala cikmisti canim, eger gec dollenme olmamissa sende cikar test yaparsan.
3 ekim diyo ama 3 ekim yumurtanın y'si kalmıyo yani ben erken yumurtluyorum 3 gün2 günde atıyor ozaman ?
pekiiii şunuda soraaamm . Telefonda senın yumurtanın en yuksek oldugu gun hangısı ?
3 gün önce yumurtladım kuzum ama benim yumurtlama 2 gün sürdü 1 ekimde silikleştiKız seninle benim aynı işte 29 Eylül de pil gördüm ben 30da da çatlamış olması lazım silikleşti çünkü. Ben adeti 14ünde bekliyorum takvimm 30 günden hesaplıyor Ona göre de 16 Ekim. Sen çok mu erken yumurtladı.n ki ? :) ben takvime göre 2 3 gün önce yumurtladım
Peki cnm her erken yumurtlamadan sonra bat 3 gün erkenmi oluyor senin 30 gün olsa bile3 ekim diyo ama 3 ekim yumurtanın y'si kalmıyo yani ben erken yumurtluyorum 3 gün
yok 30.gün oluyo kuzum o yüzden ben 3 gün erkeni takmıyorum normal bat tarihimi baz alıyorumPeki cnm her erken yumurtlamadan sonra bat 3 gün erkenmi oluyor senin 30 gün olsa bile
Aa ozaman benimde 20 ekimdir demi erken yumurtlama bati etkilemiyorsa benim icin daha cok erken öğrenmek icinyok 30.gün oluyo kuzum o yüzden ben 3 gün erkeni takmıyorum normal bat tarihimi baz alıyorum
kimini etkiliyo kimini etkilemiyo hamile değilsem eğer regl olursam bakim 3 gün erken yumurtlama bata etki edecek miAa ozaman benimde 20 ekimdir demi erken yumurtlama bati etkilemiyorsa benim icin daha cok erken öğrenmek icin
Iste ben bunu cok merak ediyorum sürekli araştırıyorum bulamadimkimini etkiliyo kimini etkilemiyo hamile değilsem eğer regl olursam bakim 3 gün erken yumurtlama bata etki edecek mi
valla merak ettiğim ay hamileydim haliyle etki edip etmediğini anlamadım ama yine 8 kala silik çıkıyodu testlerim şimdi de silik çıkıyo belki de bu kadar erkenden silik çıkması 3 gün erken yumurtladığm içinIste ben bunu cok merak ediyorum sürekli araştırıyorum bulamadim
Olabilir kuzum en faz 3 gün daha bekle eger varsa beta yükseldikçe cizgi daha netlesirvalla merak ettiğim ay hamileydim haliyle etki edip etmediğini anlamadım ama yine 8 kala silik çıkıyodu testlerim şimdi de silik çıkıyo belki de bu kadar erkenden silik çıkması 3 gün erken yumurtladığm için
aynen kuzum beklemedeyim şuanOlabilir kuzum en faz 3 gün daha bekle eger varsa beta yükseldikçe cizgi daha netlesir
Ovu mu gebwlik mi kuzum????????tamam vurmayın vurmayın
gebelikOvu mu gebwlik mi kuzum????????
Yaaaa, iste buuu, teb rik lerrrrr, ben sana demistim ama ilk gebesi sensin bu topigingebelik
Kiz bitek de ovulasyon yapaydin ya cok merak ettim nasi çıkcaktamam vurmayın vurmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?