Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa, iste buuu, teb rik lerrrrr, ben sana demistim ama ilk gebesi sensin bu topigin:sampiyon:Insallah sag salim alirsin kucagina. Cokkk sevindim:halay::spor::KK71::KK73:
ya bugün inanılmaz göğüs ağrısı çektim kuzu bide bel ve kasık ağrılarım var dayanamadım eczacı arkadası aaradm gecerken bırk bana dedim böyle çıktı ay hala şaşkınım
Kiz bitek de ovulasyon yapaydin ya cok merak ettim nasi çıkcak
canısı eve gidim onuda yyapcam

wiha02 wiha02 ben de yeni aldım test
Bana da bi el atar mısınız
Nasıl kullanıcam
Bende yumurtlamayı tutturamayanlardanım
Çizgi iki tane olunca yumurtlama günü mü demek
Ve o gün mü şansım çok oluyo
Bi gün önce mi

wiha02 wiha02 ben de yeni aldım test
Bana da bi el atar mısınız
Nasıl kullanıcam
Bende yumurtlamayı tutturamayanlardanım
Çizgi iki tane olunca yumurtlama günü mü demek
Ve o gün mü şansım çok oluyo
Bi gün önce mi
evet canım ov testiyle. koyu olduğu gün yumurtlama yakın 24veya 36 saat içinde çatlayacak demek ilişki koyu olduğu gün ve çatladığı gün önemli 3-4 gün üst üste yada 2günde 1 canım

evet canım ov testiyle. koyu olduğu gün yumurtlama yakın 24veya 36 saat içinde çatlayacak demek ilişki koyu olduğu gün ve çatladığı gün önemli 3-4 gün üst üste yada 2günde 1 canım
Ne güzel yaa
Maşallah
Keşke benim de tutsa hayırlısıyla ...
Allah bağışlasınnn
Ben şimdi regl oluyorum ya
24.ncü gün tekrar oluyorum
Yani benim bu olayı çözmem lazım
İdrarla gebelik testi gibi yapıyorum dimi
Bi de akşam olur mu
Hep aynı saatlerde mi

Ne güzel yaa
Maşallah
Keşke benim de tutsa hayırlısıyla ...
Allah bağışlasınnn
Ben şimdi regl oluyorum ya
24.ncü gün tekrar oluyorum
Yani benim bu olayı çözmem lazım
İdrarla gebelik testi gibi yapıyorum dimi
Bi de akşam olur mu
Hep aynı saatlerde mi
Selam canim
26sinda basladim siliklesene kadar yaptim ben aksam 7 gibi yaptim 4 gibi sivi alimini kestim.. bakalim tutarsa bende ilk bu ay denedim tam gunlerde degerlendirdigimiz soylenemez ama:)

Selam canim
26sinda basladim siliklesene kadar yaptim ben aksam 7 gibi yaptim 4 gibi sivi alimini kestim.. bakalim tutarsa bende ilk bu ay denedim tam gunlerde degerlendirdigimiz soylenemez ama:)
Sağol ama tam anlamıyorum ki
Sözlü anlatması lazım bana birinin :(

Saçmalama bu kaçıncı silik çizgii ..
Kan da çıkmaı çünkü çok erken verdin ..

Bide şu testi sabah idrarıyla yap .. benımkıyle aynı resmen silikliği :KK200:
1 tane kaldı yarın sabah tekrarlarım ilk çıkışı yine silikti ama elde belirgindi öncekiler gibi zor görünen değildi yani ama nasılki bi 15 dk daha geçti bayaaa belirgin oldu diğer yaptıklarım 1 gin ggeçsede anca silikleşiyodu

1 tane kaldı yarın sabah tekrarlarım ilk çıkışı yine silikti ama elde belirgindi öncekiler gibi zor görünen değildi yani ama nasılki bi 15 dk daha geçti bayaaa belirgin oldu diğer yaptıklarım 1 gin ggeçsede anca silikleşiyodu
Yarın saat 8 gibi ben atcam sende at .. şenlensin testlerimiz

Kuzum kanda da sende 2 cikmis, benim 2 kimyasalimda bi defasinda 1 birinde de 0 bilmem kacti, kan verdigin gun dollenmis belki. Ya da yalnis yapmislar, zaten cok gec cikti cevabin, kim bilir karistirmislar belki de@wiha02

Kuzum kanda da sende 2 cikmis, benim 2 kimyasalimda bi defasinda 1 birinde de 0 bilmem kacti, kan verdigin gun dollenmis belki. Ya da yalnis yapmislar, zaten cok gec cikti cevabin, kim bilir karistirmislar belki de@wiha02
aynen çok geç çıktı resmen umudumu kesip son kez bakim dedim akşam çıktı idrar testleriyle takip edicem bugün baya ağrılarım sancılarım vardı şüphelendim bundan sonra 2 günde 1 idrar yaparım öyle takip ederim kan testi baya gözümü korkuttu

Freely canım . Benım 2 dir direk çıkıyor 2. Çizgiler .. durdukçada belirginleşiyor
ben eczacı arkadasıma dedim miratech harici getirme albi getirmiş albi den olumlu olumsuz şeyler okudum neyse yarın yaparım koyulaşma varsa başka marka denerim bir kaç gün sonra

• Beğen
Reactions: H E
ben eczacı arkadasıma dedim miratech harici getirme albi getirmiş albi den olumlu olumsuz şeyler okudum neyse yarın yaparım koyulaşma varsa başka marka denerim bir kaç gün sonra
Benım son 2 testim bata 2 var :)
Eşime bişey belli etmedim ..
Ama şüphelenıyo sende bi haller var diyo :KK45:

İşten gelir gelmez uyumusum :işsiz:
Öküz oturdu resmen üstüme :işsiz:

Back