Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağlama kıyamamm ben de elindeki testi harcama hem dönemde kritik hepsi para onların :/ yarın sabah unutmadan ilk idrarınla yaparsan daha temiz sonuç alırız hadi görüyüm seni tatlım:)
anacım benden net çizgiler beklemeyin 7 gün var daha :D ben biraz ara vereyim en iyisi testlere hiç değilse beni umutlandıran beklesemde kmse görmüyorum diyodu şimdi anında belirginleşiyo yükselme var anlaşılan

anacım benden net çizgiler beklemeyin 7 gün var daha :KK70: ben biraz ara vereyim en iyisi testlere hiç değilse beni umutlandıran beklesemde kmse görmüyorum diyodu şimdi anında belirginleşiyo yükselme var anlaşılan
Yok kuzum sahsen benim net cizgi falan bekledigim yok.. kendin diyorsun daha 1 hafta var ondan yani, yapacaksan da sabah olsun diyoruz:)

Kızlar eşime bişey söylemedım ama dün gece hep karnımı tuttu :deli:
Adam hissettimi ne :KK53:
Sabahta bol su içiyon mu .. Artık limon yemegı bırak falan dedi :KK53:

acaba gece pırtladın mı kız adam kendi sağlığından şüpheci galiba.........
Sanmam gece uyuyamadım . Alarm çaldı deyıp kalkıyom saat 2 4 6 :olamaz:

Limon ilk aylarda gebelerde zararlıymıs bende çok limon yerım öyle böyle değil :kızgın:

Sanmam gece uyuyamadım . Alarm çaldı deyıp kalkıyom saat 2 4 6 :olamaz:

Limon ilk aylarda gebelerde zararlıymıs bende çok limon yerım öyle böyle değil :kızgın:
hadi be. ben bi kabuğunu yemiyom resmen sömürüyom gördüm mü

• Beğen
Reactions: H E
wiha02 wiha02 kuzum senin ilk silikli cizgin pik-ten kac gu sonra cikmisti? Benim ayin 5-6 si pik oldu 2 gun, 7 si catladi, kac gun sonra yapsam ki test? Gecen defa 10 gun sonra cikmisti ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisdi, bu defa adetin 15 ci gununde pik oldu, 17 ci gununde catladi.

kızlar spermiogram ve morfoloji sonucundan anlayan var mı aranızda?

ben anlamıyorum canım .. inşallah sorun yoktur.. ya da varsa düzelecek bir şeydir..
inşallah canım konu başlıklarına da yazdım cvp gelmedi. yarın kontrol var ama meraktan ölcem bişey bulamadım :(

wiha02 wiha02 kuzum senin ilk silikli cizgin pik-ten kac gu sonra cikmisti? Benim ayin 5-6 si pik oldu 2 gun, 7 si catladi, kac gun sonra yapsam ki test? Gecen defa 10 gun sonra cikmisti ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisdi, bu defa adetin 15 ci gununde pik oldu, 17 ci gununde catladi.
kuzişkom ben yumurtlamadan 8-9 gün sonra yaptım ama hayalet çizgi oldu resmen kör oldum 11.güne girdim daha net çıkıyo şimdi

Back