Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim de atesim kalkti ates dusurucu icmek zorunda kaldim, bu ay bu 2 ci hastalanmam, onun icin umudum azaldi((( dun de bas agri ilaci icmistim

Kizlar benim de atesim kalkti ates dusurucu icmek zorunda kaldim, bu ay bu 2 ci hastalanmam, onun icin umudum azaldi((( dun de bas agri ilaci icmistim
bişiy olmaz Allahın izniyle sen merak etme daha var.. kaldı ki hamileyken bile ilaç kullanılıyor..

Cnm senin yumurtan nezaman çatladı üzerinden kaç gün gecince cizgiyi gördün
Ben ovu kullanmaadım. Telefondaki testte 29 eylül yazıyordu. KK daki ovulasyon tarıhıme baktım 30 eylüldü. ben zaten nerdeyse her gun yaptım . Hangi gun tuttu hiç bilmiyorum
Bata 5 varken çizgiyi gördum . ama benden başka kımse görmedı . bata 4 varken benle beraber 1 2 kişi gördü. bata 3 varken artık herkes gördü

Anladim cnm benimde ayin 2 sinde catladi kaç gün oldu nezaman cikar kafam allak bullak oldu

Işte onu bende bilmiorum normalde 1 senedir 32 günde 1 adet oluyorum 18 eylül de reglim başladı 20 ekimde adet olmam lazim bu döngüye göre programlar 6 ekimde yumurtlama gösteriyordu ama benim 30 Eylül ve 1 ekimde koyu cizgi cikti ovulasyonda 2 sindede çatladı 4 gün öncesinden simdi 16 sindami 20 sindemi adet günüm bende bilmiorum

Yaaaa bu ay sonbahardan mı herkes erken erken yumurtlamış batlar hep karıştı

Bence 20 ekimmiş gibi düşün .
Ve testı 18 ekim de yap . Ondan önce de yapma olur mu ?

İnşallah guzel haberlerle gelırsın

kız benimde 29 Eylül'de pik yaptı 30 Eylül akşamı çatladı

kızçeler manikür yapıyodum kkadına bi göğsüm ağrıyo ki sormayın zor yaptım

inşallah Rabbim sağlıcakla sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. sonrada sağlıkla kucağına almayı inşallah canım..
sende isim değişikliği var mı? yoksa hep madammor muydun tatlım... :)
Sağol canim benim :*
İsteyen herkese versin Rabbim
Ben Thalia oldum bi ara yoksa hep madammor dum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…