bişiy olmaz Allahın izniyle sen merak etme daha var.. kaldı ki hamileyken bile ilaç kullanılıyor..Kizlar benim de atesim kalkti ates dusurucu icmek zorunda kaldim, bu ay bu 2 ci hastalanmam, onun icin umudum azaldi((( dun de bas agri ilaci icmistim
Evet kız türküm babam 20 sene önce gitmişti sonra ben 11 yasindayken annemle bizide aldi 20 yasinda evlendim istanbuldayım arada gidip geliyoruz yanlarinasüperr sen nerdesin hangi şehir? ailen ne zaman yerleşmiş Türk müsünüz?
Cnm senin yumurtan nezaman çatladı üzerinden kaç gün gecince cizgiyi gördünFreely canım
Ben ovu kullanmaadım. Telefondaki testte 29 eylül yazıyordu. KK daki ovulasyon tarıhıme baktım 30 eylüldü. ben zaten nerdeyse her gun yaptım . Hangi gun tuttu hiç bilmiyorumCnm senin yumurtan nezaman çatladı üzerinden kaç gün gecince cizgiyi gördün
Ben ovu kullanmaadım. Telefondaki testte 29 eylül yazıyordu. KK daki ovulasyon tarıhıme baktım 30 eylüldü. ben zaten nerdeyse her gun yaptım . Hangi gun tuttu hiç bilmiyorum
Bata 5 varken çizgiyi gördum . ama benden başka kımse görmedı . bata 4 varken benle beraber 1 2 kişi gördü. bata 3 varken artık herkes gördü
Bat ne zaman ?Anladim cnm benimde ayin 2 sinde catladi kaç gün oldu nezaman cikar kafam allak bullak oldu
Işte onu bende bilmiorum normalde 1 senedir 32 günde 1 adet oluyorum 18 eylül de reglim başladı 20 ekimde adet olmam lazim bu döngüye göre programlar 6 ekimde yumurtlama gösteriyordu ama benim 30 Eylül ve 1 ekimde koyu cizgi cikti ovulasyonda 2 sindede çatladı 4 gün öncesinden simdi 16 sindami 20 sindemi adet günüm bende bilmiorumBat ne zaman ?
Yaaaa bu ay sonbahardan mı herkes erken erken yumurtlamış batlar hep karıştıIşte onu bende bilmiorum normalde 1 senedir 32 günde 1 adet oluyorum 18 eylül de reglim başladı 20 ekimde adet olmam lazim bu döngüye göre programlar 6 ekimde yumurtlama gösteriyordu ama benim 30 Eylül ve 1 ekimde koyu cizgi cikti ovulasyonda 2 sindede çatladı 4 gün öncesinden simdi 16 sindami 20 sindemi adet günüm bende bilmiorum
Valla bilmiorum cnm ya off böylede beklemek cok zor oluo işteYaaaa bu ay sonbahardan mı herkes erken erken yumurtlamış batlar hep karıştı
Bence 20 ekimmiş gibi düşün .Işte onu bende bilmiorum normalde 1 senedir 32 günde 1 adet oluyorum 18 eylül de reglim başladı 20 ekimde adet olmam lazim bu döngüye göre programlar 6 ekimde yumurtlama gösteriyordu ama benim 30 Eylül ve 1 ekimde koyu cizgi cikti ovulasyonda 2 sindede çatladı 4 gün öncesinden simdi 16 sindami 20 sindemi adet günüm bende bilmiorum
Bişey var ama bende anlamadım. 5ekim de yumurtlamam lazımdı 2 ekimde olu benimde.Yaaaa bu ay sonbahardan mı herkes erken erken yumurtlamış batlar hep karıştı
Valla bilmiorum cnm ya off böylede beklemek cok zor oluo işte
Bişey var ama bende anlamadım. 5ekim de yumurtlamam lazımdı 2 ekimde olu benimde.
kız benimde 29 Eylül'de pik yaptı 30 Eylül akşamı çatladıBen ovu kullanmaadım. Telefondaki testte 29 eylül yazıyordu. KK daki ovulasyon tarıhıme baktım 30 eylüldü. ben zaten nerdeyse her gun yaptım . Hangi gun tuttu hiç bilmiyorum
Bata 5 varken çizgiyi gördum . ama benden başka kımse görmedı . bata 4 varken benle beraber 1 2 kişi gördü. bata 3 varken artık herkes gördü
Ozaman senın neden 18 Ekim ?kız benimde 29 Eylül'de pik yaptı 30 Eylül akşamı çatladı
30 benimOzaman senın neden 18 Ekim ?
Adet döngün kaç gün ?
Benım 28
Sağol canim benim :*inşallah Rabbim sağlıcakla sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. sonrada sağlıkla kucağına almayı inşallah canım..
sende isim değişikliği var mı? yoksa hep madammor muydun tatlım... :)
2 günde atıyor ozaman ?30 benim
Cok gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda olur bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?