Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız benimde 29 Eylül'de pik yaptı 30 Eylül akşamı çatladı
Kız seninle benim aynı işte 29 Eylül de pil gördüm ben 30da da çatlamış olması lazım silikleşti çünkü. Ben adeti 14ünde bekliyorum takvimm 30 günden hesaplıyor Ona göre de 16 Ekim. Sen çok mu erken yumurtladı.n ki ? :) ben takvime göre 2 3 gün önce yumurtladım

Kız seninle benim aynı işte 29 Eylül de pil gördüm ben 30da da çatlamış olması lazım silikleşti çünkü. Ben adeti 14ünde bekliyorum takvimm 30 günden hesaplıyor Ona göre de 16 Ekim. Sen çok mu erken yumurtladı.n ki ? :) ben takvime göre 2 3 gün önce yumurtladım
3 gün önce yumurtladım kuzum ama benim yumurtlama 2 gün sürdü 1 ekimde silikleşti

• Beğen
Reactions: H E
Aa ozaman benimde 20 ekimdir demi erken yumurtlama bati etkilemiyorsa benim icin daha cok erken öğrenmek icin
kimini etkiliyo kimini etkilemiyo hamile değilsem eğer regl olursam bakim 3 gün erken yumurtlama bata etki edecek mi

Iste ben bunu cok merak ediyorum sürekli araştırıyorum bulamadim
valla merak ettiğim ay hamileydim haliyle etki edip etmediğini anlamadım ama yine 8 kala silik çıkıyodu testlerim şimdi de silik çıkıyo belki de bu kadar erkenden silik çıkması 3 gün erken yumurtladığm için

valla merak ettiğim ay hamileydim haliyle etki edip etmediğini anlamadım ama yine 8 kala silik çıkıyodu testlerim şimdi de silik çıkıyo belki de bu kadar erkenden silik çıkması 3 gün erken yumurtladığm için
Olabilir kuzum en faz 3 gün daha bekle eger varsa beta yükseldikçe cizgi daha netlesir

tamam vurmayın vurmayın :D :D :D :D :D

Eklentiler

• Screenshot_20181010-200108.png
    Screenshot_20181010-200108.png
    217 KB · Görüntüleme: 53
Back