Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Babamı gördüm canım bu sabah .
Ben küçükken vefat etmiş . Hiç görmedim . Görmek için hep dua ederdim . Hayatımda ilk defa gördüm . :KK42:
ayyy rabbim hayra yorsun tatlım.. ben de babamı 14ümde kaybettim.. Yattıkları yer nur olsun..
hamileyken çok rüya görülüyormuşş.. aslında bebiş gördün mü diye sormak istedimdi.. ama tam da yerinden vurmuşum canım benim..

Babamı gördüm canım bu sabah .
Ben küçükken vefat etmiş . Hiç görmedim . Görmek için hep dua ederdim . Hayatımda ilk defa gördüm . :KK42:
Kuzum ya Allah sabır versin insallah .
Ruyanda gormende çok güzel :)

• Beğen
Reactions: H E
ayyy rabbim hayra yorsun tatlım.. ben de babamı 14ümde kaybettim.. Yattıkları yer nur olsun..
hamileyken çok rüya görülüyormuşş.. aslında bebiş gördün mü diye sormak istedimdi.. ama tam da yerinden vurmuşum canım benim..
Ben 5 yaşımda kaybettım . :110:
Amin canım amin . Bebek görmedım canım .

Kuzum ya Allah sabır versin insallah .
Ruyanda gormende çok güzel :)
aynen iyi geldi . Braz duygusallım ama o yuzden aklıma gelıdkçe ağlıyasım gelıyo ..

Aslında ruyanın etkisi var bugun test yapmamın biliyosunuz dun dedım çarşamba test yapmıcam cuma yapcam dıye ama babamı görünce ' Ölü diri getirrir derler ya ' acaba hamıleyım dedım :dua:

aynen iyi geldi . Braz duygusallım ama o yuzden aklıma gelıdkçe ağlıyasım gelıyo ..

Aslında ruyanın etkisi var bugun test yapmamın biliyosunuz dun dedım çarşamba test yapmıcam cuma yapcam dıye ama babamı görünce ' Ölü diri getirrir derler ya ' acaba hamıleyım dedım :dua:
daha görmemişsin bile o yüzden bir de beni düşün.. gerçi herkesin acısı kendine büyük derler ya doğru..
keşke olmasa herkes ana babasıyla büyüse ama olmuyor maaleseff takdiri ilahi.. şimdi yaptığımız özlemek dua etmek bayramlarda ziyaretine gitmek:/

Hayr olsun inşalllah cnm :))
Ben hamile kaldığım da annem bizim bir kuşumuz olduğunu ve elimizde öldüğünü görmüştü düşük yaptım o zaman :/
İnşallah seninki de bebeğe çıkar canım :)

Hayr olsun inşalllah cnm :))
Ben hamile kaldığım da annem bizim bir kuşumuz olduğunu ve elimizde öldüğünü görmüştü düşük yaptım o zaman :/
İnşallah seninki de bebeğe çıkar canım :)
geçmiş olsun kaç aylıktı, annen söyledi mi rüyasını senden sonra mı söyledi..
ben de mayısta kaybettiğim bebeği, olmadan önce rüyasını gördüm hamile olduğumu öğrendim, sonra emzirdiğimi gördüm, emzirmenin iyi olmadığını söyledir.. kalbinin atmadığını öğrendim.. rüyalar bazen, haber veriyor..

• Beğen
Reactions: H E
ben de mayısta kaybettiğim bebeği, olmadan önce rüyasını gördüm hamile olduğumu öğrendim, sonra emzirdiğimi gördüm, emzirmenin iyi olmadığını söyledir.. kalbinin atmadığını öğrendim.. rüyalar bazen, haber veriyor..
Eva Eva , can09e can09e canlarım çok geçmiş olsun . Allahım yardımcınz olsun . :110:

Sağol cnm sana da cok geçmiş olsun Kader arkadaşım :/
Annem düşük yaptığımda söyledi annemin rüyaları hep çıkar 1 buçuk aylık falandi ogrenmem zaten düşük yapmamla oldu bilmiyordum hamile oldugumu adet oldum sanmıştım.
Benim bundan öncede 5 aylik ikizlerimi erken dogumla kaybettim :/
İki bebeğimi de rüyamda gördüm bembeyaz bezlere sarilmislar bende hayranlikla onları seyrediyorum
Arkamdan biri bana sesleniyor "iki evladında yapamayacak diye " ben ruyada donakaliyordum ve zaten çok geçmeden erken dog yaptım.
Rüyalara inanıyorum ben

Sağol cnm sana da cok geçmiş olsun Kader arkadaşım :/
Annem düşük yaptığımda söyledi annemin rüyaları hep çıkar 1 buçuk aylık falandi ogrenmem zaten düşük yapmamla oldu bilmiyordum hamile oldugumu adet oldum sanmıştım.
Benim bundan öncede 5 aylik ikizlerimi erken dogumla kaybettim :/
İki bebeğimi de rüyamda gördüm bembeyaz bezlere sarilmislar bende hayranlikla onları seyrediyorum
Arkamdan biri bana sesleniyor "iki evladında yapamayacak diye " ben ruyada donakaliyordum ve zaten çok geçmeden erken dog yaptım.
Rüyalara inanıyorum ben
ayyy kıyamam rüyaya bak tüylerim diken diken oldu...
çok sağol şimdi çocuğun var mı?

• Beğen
Reactions: Eva
Bir buçuk yıl oldu düşükten sonra ama ben hala gebe kalamadim çocuğum yok cnm.
Şu an catlatma ignesinin 8. Günü beklemedeyim tatlım :)

inşallah Rabbim sağlıcakla sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. sonrada sağlıkla kucağına almayı inşallah canım..
sende isim değişikliği var mı? yoksa hep madammor muydun tatlım... :)

• Beğen
Reactions: Eva
Back