Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elinde bol mu test.. cumartesi yapalım bence gelmezse de boşver ... bu ay olmazsa öbür aya
önce bu olumsuzluğu at kenara.. biraz pozitif olalım :)

elinde bol mu test.. cumartesi yapalım bence gelmezse de boşver ... bu ay olmazsa öbür aya
önce bu olumsuzluğu at kenara.. biraz pozitif olalım :)
Giren aya yurtdisina gidicem 1 yada 2 ay kalicam esimsiz daha da uzucak bu ay olmasi lazim:)))) off ins olur yaaa elimde 1 tane test var simdi disari cikinca bidaha alicam

Giren aya yurtdisina gidicem 1 yada 2 ay kalicam esimsiz daha da uzucak bu ay olmasi lazim:)))) off ins olur yaaa elimde 1 tane test var simdi disari cikinca bidaha alicam
hakkında hayırlısı olsun o vakit... yurtdışına nereye canım?

hakkında hayırlısı olsun o vakit... yurtdışına nereye canım?
Italyaya cnm ailem orda yasiyor 4 yaşında oglum var onun oturma izni kagidini yenilicem 6 aylikken almistik küçüklük resmi vardi degismesi geremiyormuş büyüdüğü icin oda 2 ay sürüyormuş işlemler

Bi arkadasim vardi burda iki iliskiyle ikiz bebekleri oldu 15 16 haftasindalar.. ondan sebep tek iliskiyle de olabilir hic olmadiysa onu bilemicem tabi
yok kız oldu o kadar da değil ama yumurtlama zamanı 3 günden fazla ara verildi :)

Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum, cok fena midem agriyor ve bulantim var cok, usuttum her halde, su an oldugum yer cok soguk(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…