Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi iki test yap söylucem sana karşı olan umutlarımı :)) :))Sağol Allah razı olsun canımbenden umudun yok mu
![]()
neresi olacak kısmetse yeni topiğin :)Bi iki test yap söylucem sana karşı olan umutlarımı :)) :))
Sen yumurtlama gunlerını güzel değerlendirdin .
olucak inşallah . Burdan ana olarak ayrılcak diğer topikte buluşcaz![]()
yeni topiğimizzzz temmuz anaları veya hazıranneresi olacak kısmetse yeni topiğin :)
1 tane yaptım görmedin mii :)) gerçi buzz gibi negatifti:) neyini görcem de..Bi iki test yap söylucem sana karşı olan umutlarımı :)) :))
Sen yumurtlama gunlerını güzel değerlendirdin .
olucak inşallah . Burdan ana olarak ayrılcak diğer topikte buluşcaz![]()
hoffGörmüyorum ama daha 8 gun var . Benımkıde böyleydı . hatta ben 3 damla kan 3 damla idrar karıştırıp yaptım . Yoktu .
5 gun kala bıle çok zor gördum .
Ama dah açok erken sizin.1 tane yaptım görmedin mii :)) gerçi buzz gibi negatifti:) neyini görcem de..
şşşşşş hoff mofff yyookkk ..
16 eylül canım . Her ay 3 gun öne gelir benım batsat ne tatlım?
ahahaha tabi ben görmeyince sen de benimkini görmemiş oluyorsunAma dah açok erken sizin.
Benım gibi 5 gun kala başlayın ve her gun sabah yapın ilk idrarda.
Benımkını sen gördun yanı canım .
13 ekim bu ay benım bat .ahahaha tabi ben görmeyince sen de benimkini görmemiş oluyorsun
işte sorun 16sına 5 kala mı 18ine mi arada koskoca 2 gün var
ovu dan anlamıyorum dedin ama neyse bir ara başlarım yapmaya ya da yapmayım yahuu..
kızımda ha gelir ha gelir diyerek altı gün geçirmiştimm.. gittim 2 paket kadn bağı aldım.. o kadar umudum yoktu .. anam bi de yapımm dedim, bir baktım kızardı yok canım dedim hatalıdır bir tane daha yaptım o da çıkınca ikna oldum:))
şimdi de bekleyim diyorum hemen kana gitmeyim diyorum 5 haftadan sonra gidicem ama o kesin.:)
28 canımbenim de 19 eylül canım..
yani sen kaç günde bir olmuş oluyorsun..
13 ekim bu ay benım bat .
bak sana testlerımı atıyorum .
Şu görmediğin![]()
4 gun varken
Eki Görüntüle 2196601
Buda 3 gun kala . Silik çizgisini yediğim
Eki Görüntüle 2196602
üşenmedim geriye baktım görmüşüm fakat yorum yapmamışım çünkü resim atamıyorum evde demişsin kuzum..13 ekim bu ay benım bat .
bak sana testlerımı atıyorum .
Şu görmediğin![]()
4 gun varken
Eki Görüntüle 2196601
Buda 3 gun kala . Silik çizgisini yediğim
Eki Görüntüle 2196602
Freely canımTestlerin markasi ne cnm
onu pazartesı gunku için dedim bi kereeeüşenmedim geriye baktım görmüşüm fakat yorum yapmamışım çünkü resim atamıyorum evde demişsin kuzum..
neyse inşallah sonu güzel olsunnn
![]()