Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ov testim yavaştan koyulaşıyo şaka gibi
Cnm allahtan ümit kesilmez baska bi forumda ayin 5 inde beta 2 cıkmış birinin 8 inde tekrar kan vermis 104 cıkmış hicbirzaman umudumuzu kaybetmememiz lazım
Gecmisine baktim cnm senin 29 unda pik olmus 30 da koyu çıkmış 1 inde silinmis

Benimde 30 da pik oldu 1 inde yine koyuydu 2 ekimde siliklesti aramizda 1 gün varmis:)))

Cnm allahtan ümit kesilmez baska bi forumda ayin 5 inde beta 2 cıkmış birinin 8 inde tekrar kan vermis 104 cıkmış hicbirzaman umudumuzu kaybetmememiz lazım
Gecmisine baktim cnm senin 29 unda pik olmus 30 da koyu çıkmış 1 inde silinmis

Benimde 30 da pik oldu 1 inde yine koyuydu 2 ekimde siliklesti aramizda 1 gün varmis:)))
aynen öyle canım bu demek oluyo ki 6 günde yerleşiyosa yerleşmeden sonra 1.günüm eğer yerleşmişse. adet gecikmesi beklicem elimde fazladan ov testi var az önce dedim yapayım böyle çıktı
Screenshot_20181009-002206.png

aynen öyle canım bu demek oluyo ki 6 günde yerleşiyosa yerleşmeden sonra 1.günüm eğer yerleşmişse. adet gecikmesi beklicem elimde fazladan ov testi var az önce dedim yapayım böyle çıktı Eki Görüntüle 2196248
Evet cnm sen ovulasyona çok takilma o 1 bucuk aylik hamile olanlarda cok cok koyu cikiyor ben inanıyorum bugünden sonra beta yükselecek bence istersen beraber cumartesi test yapalım eger seninki ilerlediyse mutlaka cikicaktir

Evet cnm sen ovulasyona çok takilma o 1 bucuk aylik hamile olanlarda cok cok koyu cikiyor ben inanıyorum bugünden sonra beta yükselecek bence istersen beraber cumartesi test yapalım eger seninki ilerlediyse mutlaka cikicaktir
bende şimdi bile silik çıkıyo kuzum yapayım seni kırmayayım da kopkoyu görsem de inanmam artık heralde. sen idrar ver ben olmadı kan veririm zaten kanda çıkmazsa artık adeti beklerim

Evet ikiside aynı koyulukta :halay:
Canım 2 yükselebilme ihtimali olan bir değer. Benim değerim sıfır çıktı düşün. 2 bile değil. Erken gebelik testi yaptım o da kalbim kadar bembeyaz çıktı tek bir çizgi bile Yok. Zaten kanda azsa idrarda hemen çıkmaz Canım :)

hmm bi dk, tatlım sen ne zaman kürtaj olmuştun hala idrarda görünmesinin başka açıklaması olmaz galiba... o ondan kalan hcg olmasın ... ben de 20 gün sonrası mıydı neydi hala belirgin çıkmıştı meraktan yapmıştım..

kızlar dün yaptım testi kocaman buzz gibi negatif :D daha da yapmam belki 4 kala falan yaparım..

• Beğen
Reactions: H E
Benım şuan 4 gün kaldı ..
Ama çok silik çıktı. Burayada attım kimi gördü , kimi görmedı :D Kendıme söz verdım . Perşembe sabahına kadar test yok :deli:
kızlar dün yaptım testi kocaman buzz gibi negatif :KK70: daha da yapmam belki 4 kala falan yaparım..

Canım 2 yükselebilme ihtimali olan bir değer. Benim değerim sıfır çıktı düşün. 2 bile değil. Erken gebelik testi yaptım o da kalbim kadar bembeyaz çıktı tek bir çizgi bile Yok. Zaten kanda azsa idrarda hemen çıkmaz Canım :)
gecikene kadar test yapmayı düşünmüyorum kuzum iyi bi ççöküş oldu bana bu :)

Ama çok silik çıktı. Burayada attım kimi gördü , kimi görmedı :KK70: Kendıme söz verdım . Perşembe sabahına kadar test yok :deli:
ben görmedim canım ya galiba.. hadi bakalım..hayırlısı.. :)

• Beğen
hmm bi dk, tatlım sen ne zaman kürtaj olmuştun hala idrarda görünmesinin başka açıklaması olmaz galiba... o ondan kalan hcg olmasın ... ben de 20 gün sonrası mıydı neydi hala belirgin çıkmıştı meraktan yapmıştım..
kuzum ondan kalan hcg olsaydı 2 çıkar mıydı? çoktan sıfırlandı o ben adet gördüm üstüne

• Beğen
Ama çok silik çıktı. Burayada attım kimi gördü , kimi görmedı :KK70: Kendıme söz verdım . Perşembe sabahına kadar test yok :deli:
ben niyeyse idrar testlerine artık güvenmiyorum gıcık aldım valla

• Beğen
ben niyeyse idrar testlerine artık güvenmiyorum gıcık aldım valla
ben senden çok umutluyum ya butun belırtılerı yaşadın .
Ben kendımden umutsuzum çünkü hiçbir belirti yok :olamaz:

Ama bence sen erken yaptın ondan çıkmadı ..

Back