yok sağlık ocağında canım 4 saate kadar cıkarKan testi nekadar zamanda cikiyor sonuc cnm özelde 2 saat ordami yaptirican
Ne güzel bizim burda ertesi gün cikiyo diyolaryok sağlık ocağında canım 4 saate kadar cıkar
ben koca bi sıfır görcem diye tereddüt ediyorum :)Ne güzel bizim burda ertesi gün cikiyo diyolar
Yaaa çok merak ettim canımmben koca bi sıfır görcem diye tereddüt ediyorum :)
:) valla canım korkumdan sanırım veremicem kan :)Yaaa çok merak ettim canımm
Yaa ver inşallah vardır:) valla canım korkumdan sanırım veremicem kan :)
test bozuk değilse vardır canım çıkar bozuksa çöküş yaşarım heralde korkuyorumYaa ver inşallah vardır
Kuzuuummmm, internetim yoktu yurtdisindayim, oldum merkatan, gordum vallahi 2 ci cizgiyi, innnnsallah hamilesin, yarin da yap, test de yap kan da ver)))) cok sevindim. Senin pik oldugun gunden sonra 8 gun gecmis yoksa siliklesmeye basladigi gunden? Ben de ona gore yapayimKızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor pazar diye sizde mi dükkanları kapadınız
pik oldu ama onun akşamı silikleşti kuzum. yaptığım markayı araştırdım kimi diyo silik çıktı adet oldum kimi diyo onunla öğrendim diyo hani hatırla bi ttest vardı onunla silik çıkmıştı hamileydim onu alırım yarın onda da silik çıkarsa kan veririmKuzuuummmm, internetim yoktu yurtdisindayim, oldum merkatan, gordum vallahi 2 ci cizgiyi, innnnsallah hamilesin, yarin da yap, test de yap kan da ver)))) cok sevindim. Senin pik oldugun gunden sonra 8 gun gecmis yoksa siliklesmeye basladigi gunden? Ben de ona gore yapayim
çatlamış aşkısıKizlar bu gunku dunkune ragmen azcik siliklesmis mi sizce de? Catlamis mi anlamadim
Benimki 2 gun koyu cikti, neyse zaten dayanamic 1 hafta sonra basliycam ben de test yapmaya, sen bi test daha yap ki oncekinin bozul olmadigina emin olalimpik oldu ama onun akşamı silikleşti kuzum. yaptığım markayı araştırdım kimi diyo silik çıktı adet oldum kimi diyo onunla öğrendim diyo hani hatırla bi ttest vardı onunla silik çıkmıştı hamileydim onu alırım yarın onda da silik çıkarsa kan veririm
yarın erkenden kalkar gider alırm sabah ilk idrarla yaparım çıkarsa gecikme beklerimBenimki 2 gun koyu cikti, neyse zaten dayanamic 1 hafta sonra basliycam ben de test yapmaya, sen bi test daha yap ki oncekinin bozul olmadigina emin olalim
Allah seniMidem çok bulanıyo öğürdüm şimdi afedersiniz
Allah senihaydi hayirlisi kan testini erken ver bizide merak ta birakma
Hadi hayirlisi kuzum, bebis de annesi gibi aceleciMidem çok bulanıyo öğürdüm şimdi afedersiniz
kan vermekten vazgeçtim kuzum başka idrar testi yapıcam 2 den fazla pozitif veya silik çıkarsa o zaman giderim kan vermeye ama bugün mide bulantısı başladı herşey bana kokuyo geliyo umarım bunlar da psikolojik değildirCanım başka bir topikte gördüm al bi ile yapmışsın o yanlış gösteriyor. Bir kaç gün bekleyip başka bir markayla dene. Daha geçenlerde bir arkadaşım adetine bir kaç gün kala yaptı pozitifti baya belirgindide. Kan vermeye gitti sonuç negatif 0.2 çıkmıştı. Kanda şimdi negatif çıkarsa üzülme daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?