- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
Fena sancı çekiyom kuzum ya. bildiğin adet sancısı ve aşırı bi tiksinme geldi herşey bana kokuyo geliyoHadi hayirlisi kuzum, bebis de annesi gibi aceleci![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena sancı çekiyom kuzum ya. bildiğin adet sancısı ve aşırı bi tiksinme geldi herşey bana kokuyo geliyoHadi hayirlisi kuzum, bebis de annesi gibi aceleci![]()
Valla bende olmadı canım hiç bir bilgim yok bu konudaKonuyla kısmen alakalı olduğu için burdan sorayım istedim.. pcoluyum, glukofene başladı doktorum normalde ovülasyon döneminde olmam lazım ama bugün pembe akıntım geldi. Aşılama önerdiler eşimden dolayı. ovülasyon döneminde pembe akıntısı olan var mı? Normal mi?
bende bekliyorum canım,şuan zaten ben anca ayırt edebiliyorum telefonla çekince atınca hepten kalite yok oluyo ayırt edilmiyo 10 gün var zaten bata çok çok silik çıkması normal hatta hiç çıkmaması lazım ama sanırım erken döllendiaminn tatlımm
günaydınnlarr
merakla bekliyorumm
Karartmada bende gördüm diğerinide yarın yap çarşambaya kan ver :))inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur tüm bunları
Erken yumurtlamayı katarsan üstüne 14 vuruyosun adet tarihin çıkıyo, yani ben üstüne koyunca 7 gün kalmış oluyo ama bu kadar silik çıkmaz çünkü 8 gün önceden baya baya belirgin silik çıkmıştı demekki 10 gün kaldı adetime çünkü 10 gün için mucize bu çizgi :) Allahım eğer testler bozuk değilse şükürler olsun sanakarartma oluyor galiba onda görüyorumm ilkinde yanii ...
kaç testin var.. ay hadi inşallah ben heyecan yaptımm.. erken döllenince çıkabiliyor işte demek ki?
erken döllendiyse akşam bende yapıyım 8 gün var 16 sına..Erken yumurtlamayı katarsan üstüne 14 vuruyosun adet tarihin çıkıyo, yani ben üstüne koyunca 7 gün kalmış oluyo ama bu kadar silik çıkmaz çünkü 8 gün önceden baya baya belirgin silik çıkmıştı demekki 10 gün kaldı adetime çünkü 10 gün için mucize bu çizgi :) Allahım eğer testler bozuk değilse şükürler olsun sana
İnşallah canım korkuyorum kan vermeye vallaerken döllendiyse akşam bende yapıyım 8 gün var 16 sına..
hadi inşallah yanılmıyoruzdur..
en az 2si silik çıkarsa doğru kan vermeye uğralma testlerle ben birazdan gidebilirim belki sevmiyorum bu test işlerini çünkü neyse ne bilelim :)Bende bugun idrar testı yaptım . Benım adete 5 gün kaldı
Sanırım görmek istediğim için evirip çevirirken çok çok çok silik bir çizgi gördüm sabah
Resimde atmaıyorum işyerındeyım test evde .
5 testım var her gun 1 tane yapcam![]()
İşte silik pembe görsem belkien az 2si silik çıkarsa doğru kan vermeye uğralma testlerle ben birazdan gidebilirim belki sevmiyorum bu test işlerini çünkü neyse ne bilelim :)
Kan ver kuzum, ama testde de ciktiysa demek ki hamilesin, saglikla alirsin kucagina insallah. Cok sevindim. Agrin gecti mi? Atesini de olcsene))İnşallah canım korkuyorum kan vermeye valla
Insallah sen de hamilesin canim. Hayirlisi insallah.Bende bugun idrar testı yaptım . Benım adete 5 gün kaldı
Sanırım görmek istediğim için evirip çevirirken çok çok çok silik bir çizgi gördüm sabah
Resimde atmaıyorum işyerındeyım test evde .
5 testım var her gun 1 tane yapcam![]()
Hadi kuzum yap sen de. Guzel haber ver sen deerken döllendiyse akşam bende yapıyım 8 gün var 16 sına..
hadi inşallah yanılmıyoruzdur..
inşallah canım ama sanmıyorum.. ben sırf wihayı tasdik etmek için yapıcam:))Hadi kuzum yap sen de. Guzel haber ver sen de![]()