Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
al canım, önceki değerler de yanında yazıyo zaten
Benim en son sulandırıcı kullanmama rağmen 352 çıktı. Kesin bir şey diyemem de sen doktorunla konuş. Çünkü önce 268 mi bişeymiş senin. Sonra yükselmiş

Benim en son sulandırıcı kullanmama rağmen 352 çıktı. Kesin bir şey diyemem de sen doktorunla konuş. Çünkü önce 268 mi bişeymiş senin. Sonra yükselmiş
268 normal değerim 352 kürtaj olduktan sonraki değerim kuzum

268 normal değerim 352 kürtaj olduktan sonraki değerim kuzum
Tamam işte yükselmiş bende kürtajdan sonra 470leri gördüm. İhmal etme bence bebeğe kan gitmedi mi bebeğin kalbi duruyor. Benim eltimin bir kere 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldu. Bir kerede daha 6 haftalıktı düşük yaptı. Sonra araştırdılar pıhtılaşma çıktı. İğneyle doğuma kadar kaldı bebeği ve doğdu. Şimdi iki yaşında ve ikincide ocakta doğacak yine iğne kullanıyor. Bizde onlarda öyle bir şey olunca araştırılsın dedik öyle öğrendik kürtajdan sonra.

Halla halla. şu zamana kadar ne doğum doktorum böyle birşey dedi nede sağlık ocağı kuzum. dur bakalım yarın yine tam kan sayımı isterim. oğlumda bana hiç demediler

Halla halla. şu zamana kadar ne doğum doktorum böyle birşey dedi nede sağlık ocağı kuzum. dur bakalım yarın yine tam kan sayımı isterim. oğlumda bana hiç demediler
Senin başka çocuğun var mı ? O zaman sıkıntı yoktur belki

Ben de 2 aylik bebegimi kan pihtalasmasindan kaybettim canim, aspirin iciyordum ama yardim etmedi, simdi ki dr um kleksan dige bi igne var onu yapmAliydin dedi, karindan vuruyorsun.

Ben de 2 aylik bebegimi kan pihtalasmasindan kaybettim canim, aspirin iciyordum ama yardim etmedi, simdi ki dr um kleksan dige bi igne var onu yapmAliydin dedi, karindan vuruyorsun.
Evet bende onu kullanıyorum koldan bacaktan vuruyorum

Kizlar benim dun de koyu cikti 2 ci cizgim, hatta dunki daha cok koyuydu, bu gun catlar umud ediyorum. Neyse ki degerlendirdik dunu bu gunu.

Senin başka çocuğun var mı ? O zaman sıkıntı yoktur belki
Var kuzum bir oğlum var 3bucuk yasında şükürler olsun çok güzel hamilelik geçirdim onda tek yediğim ilaç folbiol ve gynoferrosanol'du.
benim canım hemen morarır onunla alakalımı acaba bi yere değim bakarım morarır hatta bazen duş aldım mı bile fark ederim oram buram morarırmış

Kizlar benim dun de koyu cikti 2 ci cizgim, hatta dunki daha cok koyuydu, bu gun catlar umud ediyorum. Neyse ki degerlendirdik dunu bu gunu.
İyi ettin leylacım sonrasını da es geçme bizde 1 haftadır tık yok dün adet sancısı çektim bol bol şimdi iyiyim sancı gitti ama bel ağrım fazla

Maşallah Allah bağışlasın.O morarmalar bende de oluyor alakası var mı bilmem ama sen yinede sor yani kaybedecek bir şey tok.

Maşallah Allah bağışlasın.O morarmalar bende de oluyor alakası var mı bilmem ama sen yinede sor yani kaybedecek bir şey tok.
Evet yarın sorarım ama haziranda da gitmiştim doktor hormon ve tam kan sayımına baktı gebelik düşündüğüm için demedi pıhtılaşma diye dediğim gibi kürtaj srasında beta düşüyor mu diye yaptırmıştım kan sayımını vve betayı o zaman böyle çıktı 1 ay oluyor sonra da vermedim yarın vereceğim de çıkar diye düşünüyorum

İyi ettin leylacım sonrasını da es geçme bizde 1 haftadır tık yok dün adet sancısı çektim bol bol şimdi iyiyim sancı gitti ama bel ağrım fazla
Ne zaman kan vericen? Kizzz bi test yapsana

inanmıyorum silik hayalet çizgi gibi bişey görüyorum gözlerimin oyunu mu bu üzülmek istemiyorum bozuktur büyük ihtimal daha yumurtlama üstünden 8 gün geçti

inanmıyorum silik hayalet çizgi gibi bişey görüyorum gözlerimin oyunu mu bu üzülmek istemiyorum bozuktur büyük ihtimal daha yumurtlama üstünden 8 gün geçti
At at bakalim hadi, iyi ki yaptin ya, ay cok heyecalandim

At at bakalim hadi, iyi ki yaptin ya, ay cok heyecalandim
kuzumm ben zor görüyorum buraya atınca düşüyo kalite hiççç çıkmaz efekt yapayım biraz belki belli olur test bozuk büyük ihtimal ya bu kadar erken çıkmaz saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…