Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuyla kısmen alakalı olduğu için burdan sorayım istedim.. pcoluyum, glukofene başladı doktorum normalde ovülasyon döneminde olmam lazım ama bugün pembe akıntım geldi. Aşılama önerdiler eşimden dolayı. ovülasyon döneminde pembe akıntısı olan var mı? Normal mi?

Valla bende olmadı canım hiç bir bilgim yok bu konuda

Günaydın kızlar az önce bi koşu gittim eczaneye baktım kadın yine albi vercek hayır hayır başka marka verin derim benim 8 gün önceden hamile olduğum markayı verin dedim neyse 1 tane ondan verdi 1 tane de başka marka iyi oldu 3 marka oldu bari şimdi yaptım sonucu bekliyorum 2 dk oldu yapalı ama bişeyler farkediyorum sanki,yolda gelirken allahım sen hiç kimsenin emeğini boşa çıkarma dedim..

aminn tatlımm
günaydınnlarr
merakla bekliyorumm
bende bekliyorum canım,şuan zaten ben anca ayırt edebiliyorum telefonla çekince atınca hepten kalite yok oluyo ayırt edilmiyo 10 gün var zaten bata çok çok silik çıkması normal hatta hiç çıkmaması lazım ama sanırım erken döllendi

seninki erken dölleniyormuş ya kuzum olur olur.. hadi inşallahh

inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur tüm bunları

Eklentiler

• CYMERA_20181008_083324.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 47
  • CYMERA_20181008_083718.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 50
karartma oluyor galiba onda görüyorumm ilkinde yanii ...
kaç testin var.. ay hadi inşallah ben heyecan yaptımm.. erken döllenince çıkabiliyor işte demek ki?

karartma oluyor galiba onda görüyorumm ilkinde yanii ...
kaç testin var.. ay hadi inşallah ben heyecan yaptımm.. erken döllenince çıkabiliyor işte demek ki?
Erken yumurtlamayı katarsan üstüne 14 vuruyosun adet tarihin çıkıyo, yani ben üstüne koyunca 7 gün kalmış oluyo ama bu kadar silik çıkmaz çünkü 8 gün önceden baya baya belirgin silik çıkmıştı demekki 10 gün kaldı adetime çünkü 10 gün için mucize bu çizgi :) Allahım eğer testler bozuk değilse şükürler olsun sana

erken döllendiyse akşam bende yapıyım 8 gün var 16 sına..
hadi inşallah yanılmıyoruzdur..

Bende bugun idrar testı yaptım . Benım adete 5 gün kaldı
Sanırım görmek istediğim için evirip çevirirken çok çok çok silik bir çizgi gördüm sabah
Resimde atmaıyorum işyerındeyım test evde .
5 testım var her gun 1 tane yapcam

en az 2si silik çıkarsa doğru kan vermeye uğralma testlerle ben birazdan gidebilirim belki sevmiyorum bu test işlerini çünkü neyse ne bilelim :)

en az 2si silik çıkarsa doğru kan vermeye uğralma testlerle ben birazdan gidebilirim belki sevmiyorum bu test işlerini çünkü neyse ne bilelim :)
İşte silik pembe görsem belki
Ama ben yakında amuda kalkıp bakcam .
Okdr dikkatlı bakıyorum ki şaşı olcam

Insallah sen de hamilesin canim. Hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…