Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yolla ben karartirimkuzumm ben zor görüyorum buraya atınca düşüyo kalite hiççç çıkmaz efekt yapayım biraz belki belli olur test bozuk büyük ihtimal ya bu kadar erken çıkmaz saçma
Normal resmini atsana cnm karartma yapayimbana gözlerimin bi oyunu olduğunu söyleyin :)
Efekt yapmadan normal halini bi atsana cnm karartma yapicam böyle efekt olunca karartma olmuobuda beklemiş hali
Bi ince cizgi görünüyor sankibuda beklemiş hali
karartmaya ne hacet kız gördün mü görmedin mi onu de normal dur atim normal halini de seni kıracağıma kafamı kırarımEfekt yapmadan normal halini bi atsana cnm karartma yapicam böyle efekt olunca karartma olmuo
yetiş kızzz leylaAt at bakalim hadi, iyi ki yaptin ya, ay cok heyecalandim![]()
Grilesme gibi accuk gördüm sanki. Ama 2 gunde 1 test yap da pembelescek mi bakkarartmaya ne hacet kız gördün mü görmedin mi onu de normal dur atim normal halini de seni kıracağıma kafamı kırarım![]()
Sanki kararti var gibi cnm uzaktan bakınca belli oluyorkarartmaya ne hacet kız gördün mü görmedin mi onu de normal dur atim normal halini de seni kıracağıma kafamı kırarım![]()
aynen bekledikçe hafif pembeleşti ama atınca kalite çok çok düşüyo kuzum yarın kan vercektim bugün dedim eğlencesine yapim böyle çıktı daha 11 gün var adete belki bozuktur test normal testlerden aldımGrilesme gibi accuk gördüm sanki. Ama 2 gunde 1 test yap da pembelescek mi bak
ayy evet çıkmış sende görüyon demi ben delirmedim kendim çizçizgi olarak görmüyom demiSanki kararti var gibi cnm uzaktan bakınca belli oluyor
Veee ben görüyorum burda cizgiiiiikarartmaya ne hacet kız gördün mü görmedin mi onu de normal dur atim normal halini de seni kıracağıma kafamı kırarım![]()
Balım inanasım gelmiyo ki daha 11 gün var adetime, ha eğer yumurtlamanın üstüne 14 koycaksak 8 gün var 3 gün erken yumurtladımVeee ben görüyorum burda cizgiiiii
Ama erken yumurtlamışsın yaBalım inanasım gelmiyo ki daha 11 gün var adetime, ha eğer yumurtlamanın üstüne 14 koycaksak 8 gün var 3 gün erken yumurtladım
evet kuzum ama hep erken yumurtlarım ki ben :) dur bakalım yarın kanda belli olur no stres no test kan en temizi iinşallah koca bi sıfır görmem :)Ama erken yumurtlamışsın ya
Inşallah görmezsin bitanem yaevet kuzum ama hep erken yumurtlarım ki ben :) dur bakalım yarın kanda belli olur no stres no test kan en temizi iinşallah koca bi sıfır görmem :)
İnşallah kuzum yarın haber veririm kan sonucunu alırsam allah herkese sağlıkla sıhhatle versinInşallah görmezsin bitanem ya
Kan testi nekadar zamanda cikiyor sonuc cnm özelde 2 saat ordami yaptiricanAdet sancısı çekiyorum şuan ya