Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman 2sinden 14 gun bakalim ne zmn gelcek ..
Sen pazartesi kan vercekmissin ..
B12 cok mu dusuk peki..?
valla en son sınırın altından üstüne çıkardım daha da ölçmedi 360 küsürlü bişeydi. belkide vermem ya belli etmez ama şuan adet sancısı çekiyorum

Normal atesolcer aldim eczaneden. Dil altindan adetin 1. Günü itibariyle her sabah yataktan kalkmadan başladım. Yumurtlamayi anlamam belki ama adet zamani ates dusmezse gebelik seyrediyor onu takip edicem ona gore test yonelicem. Yumurtami ovu testi ile takip edicem bakalim nasip
Birazdan ateş ölçeri yastığımın altına koyim ölçim bende sabah bi bbakim :) kız pervaneyi doğrultuyom bize etkilemez demi vücut ısısını :D

valla en son sınırın altından üstüne çıkardım daha da ölçmedi 360 küsürlü bişeydi. belkide vermem ya belli etmez ama şuan adet sancısı çekiyorum
Yardimci amacli vereblir belki benim de oyle olmustu..
Adet agrisi mii? Kiz erken degil mi pms de var mi sende?
Benim eskiden gencken diyem :)) oyle nerdeyse 2 hafta onceden baslardi sikintilarim:)

Yardimci amacli vereblir belki benim de oyle olmustu..
Adet agrisi mii? Kiz erken degil mi pms de var mi sende?
Benim eskiden gencken diyem :)) oyle nerdeyse 2 hafta onceden baslardi sikintilarim:)
bilmiyom ki. erken tabi 11 gün var ama bildiğin adet sancısı çekiyom şuan midem de acayip yanıyor ne yesem ekşiyor

bilmiyom ki. erken tabi 11 gün var ama bildiğin adet sancısı çekiyom şuan midem de acayip yanıyor ne yesem ekşiyor
Hayirlisi bakalim..
dun sandaletleri giymistim usuttum ayaklari, hemen kasiklarima vurdu agrisi.. aksam coraba kostum.

Hayirlisi bakalim..
dun sandaletleri giymistim usuttum ayaklari, hemen kasiklarima vurdu agrisi.. aksam coraba kostum.
Valla bura göt baş açık 30 dereceden düşmüyor yine güneşe silah sıkacaklar diye korkuyorum :D

Adana bacım adana. Yaniyürler adanalılar.Bende sıcak iklimden geldim buraya ama buranın nemi mahvetti bizi
He tahmin ettim kiz.. akdeniz tarafi deyi:) ben de Ankaradayim.. sabahi gecesi buuzzz.. ama buralari terkedesimiz var... ama gidemiyoruz iste.. ne yer ne iceriz nerde calisiriz.. hayirlisi belki emeklilikte artik:)

He tahmin ettim kiz.. akdeniz tarafi deyi:) ben de Ankaradayim.. sabahi gecesi buuzzz.. ama buralari terkedesimiz var... ama gidemiyoruz iste.. ne yer ne iceriz nerde calisiriz.. hayirlisi belki emeklilikte artik:)
aklıma şarkının sözleri geldi "bıktım ankaranın ayazından,geçmiyor istanbul boğazımdan" :D

O neydi gizzz bilemedim onu ben:))
Ama bak aman adanali canim adanali ben sana yandim bla.bla onu biliyorum :D

O neydi gizzz bilemedim onu ben:))
Ama bak aman adanali canim adanali ben sana yandim bla.bla onu biliyorum :KK70:
şimdi bişey dicem adanalılar hücum eder :) tabi hepsi bir değil ama bazı kesimlerin insanlarıyla burada hayat çok zorrrrr

pıhtılaşma normal kan sayımıyla anlaşılmıyor mu
Plt değeri yüksek oluyor ama genetik testte kesin oluyor. Benim 2 3 gende çıktı iğne kullanıyorum. Elinde yakın zamanda yaptığın kan testi var mı

al canım, önceki değerler de yanında yazıyo zaten

Eklentiler

• CYMERA_20181007_081153.jpg
    CYMERA_20181007_081153.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 32
Back