Canım nasıl gidiyor ? Şafak kaç?İnşallah canım ama bence çıkmaz bişey çünkü önceki hamileliğimde yumurtlamadan hemen sonra olan göğüs ağrısıyla anlamıştım şimdilerde öyle çok yok rüzgar değse sızlardı ama bu sefer hiç öyle değil gün boyu fazla hissetmedim şimdi oturunca biraz sızlıyor
İyi canım nasıl olsun son gaz devam kasık ağrısına bel ağrısı eklendi kendini iyi hissettiren cinsten akıntı da var ne ararsan var yani :) şafak bugünü yedik say 11 kaldı geri sayım başladıCanım nasıl gidiyor ? Şafak kaç?
Belki bu sefer farklı olacak öyle düşün no stres no sıkıntı...:)) iyi düşün iyi olsun
Oh maşallah :) ümitsizlik yok tamam mı? Onu verecek Allah . Sen elinden geleni yaptın. Bekle bakalım Allah inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bekleyen herkese. Bizede kucağımıza almayıİyi canım nasıl olsun son gaz devam kasık ağrısına bel ağrısı eklendi kendini iyi hissettiren cinsten akıntı da var ne ararsan var yani :) şafak bugünü yedik say 11 kaldı geri sayım başladı
Amin canım sağlıkla sıhhatle kucağına al, bizlerde alırız inşallah p.tesi kafam eserse veririm kanı ama çıkmaz diye korkuyorum :)Oh maşallah :) ümitsizlik yok tamam mı? Onu verecek Allah . Sen elinden geleni yaptın. Bekle bakalım Allah inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bekleyen herkese. Bizede kucağımıza almayı
Verebilirsen ver sonra yine verirsinAmin canım sağlıkla sıhhatle kucağına al, bizlerde alırız inşallah p.tesi kafam eserse veririm kanı ama çıkmaz diye korkuyorum :)
Amaaaan delik deşik ediyolar ya :) gerçi çıksın sağlıkla ilerlesin de razıyızVerebilirsen ver sonra yine verirsin
Olsun canım ben aynı gün içinde iki defa aynı koldan verdim. Şeker için...Amaaaan delik deşik ediyolar ya :) gerçi çıksın sağlıkla ilerlesin de razıyız
Çikar cnm ya ozaman ins ay heyecanlandimmmYarınla 8.güne giricem canım p.tesi 9.gün
patolojiye gitti sadece oda bişey ifade etmiyo ttemiz çıktı ama umursamadm önemli olan genetikOlsun canım ben aynı gün içinde iki defa aynı koldan verdim. Şeker için...
Bebiş sağlıcakla gelsinde bir şey olmaz. Günlük iğne kullanıyorum ben ama mutluyum :))
Bu arada senin araştırılmış mıydı?
bende heycanlanmıyo gibi dursamda strese başladım bile neyseki çalışıyorum günler çabuk geçiyo yyarını da yersem tamamdır :)Çikar cnm ya ozaman ins ay heyecanlandimmm
30da pik yapmış gibiEki Görüntüle 2195645
Kizlar bi bakin :)
Oyle gorunuyor fakat benim agrilarim 2sinde oldu zaten pikten 12 36 saat icinde catliycak demekti diymi peki 30undan mi 14 gun sayicam canim. Yoksa catlamadan sonra mi 14.30da pik yapmış gibi
Ki o da cok koyu degil demi? Gerci fotoda iyi gorunmus yine. Siliklestigi de catladigini gosteriyordu?30da pik yapmış gibi
bazen çok koyu olmuyor kuzum herkesin ki. yumurtladıktan sonra 14 eklicenKi o da cok koyu degil demi? Gerci fotoda iyi gorunmus yine. Siliklestigi de catladigini gosteriyordu?
O zaman 2sinden 14 gun bakalim ne zmn gelcek ..bazen çok koyu olmuyor kuzum herkesin ki. yumurtladıktan sonra 14 eklicen
Kullanicam bide ateş devam edicem. Esime de kecoboynuzu özü aldim ceviz kuru incerle onu vericem. Bu ay da böyle olacak bakalimovulasyon kullancan mı kuzum
Ates icin ne kullanacaksin cnm bende ona bi bakiyim diyorum ne varsa deniyoruz bakalim nolacaksa :))Kullanicam bide ateş devam edicem. Esime de kecoboynuzu özü aldim ceviz kuru incerle onu vericem. Bu ay da böyle olacak bakalim
Normal atesolcer aldim eczaneden. Dil altindan adetin 1. Günü itibariyle her sabah yataktan kalkmadan başladım. Yumurtlamayi anlamam belki ama adet zamani ates dusmezse gebelik seyrediyor onu takip edicem ona gore test yonelicem. Yumurtami ovu testi ile takip edicem bakalim nasipAtes icin ne kullanacaksin cnm bende ona bi bakiyim diyorum ne varsa deniyoruz bakalim nolacaksa :))
Yumurtlama oldugu gun dusuyormus cnm.. onu da oyle anlayabilirsin..Normal atesolcer aldim eczaneden. Dil altindan adetin 1. Günü itibariyle her sabah yataktan kalkmadan başladım. Yumurtlamayi anlamam belki ama adet zamani ates dusmezse gebelik seyrediyor onu takip edicem ona gore test yonelicem. Yumurtami ovu testi ile takip edicem bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?