Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasıl gidiyor ? Şafak kaç?
Belki bu sefer farklı olacak öyle düşün no stres no sıkıntı...:)) iyi düşün iyi olsun

Canım nasıl gidiyor ? Şafak kaç?
Belki bu sefer farklı olacak öyle düşün no stres no sıkıntı...:)) iyi düşün iyi olsun
İyi canım nasıl olsun son gaz devam kasık ağrısına bel ağrısı eklendi kendini iyi hissettiren cinsten akıntı da var ne ararsan var yani :) şafak bugünü yedik say 11 kaldı geri sayım başladı

İyi canım nasıl olsun son gaz devam kasık ağrısına bel ağrısı eklendi kendini iyi hissettiren cinsten akıntı da var ne ararsan var yani :) şafak bugünü yedik say 11 kaldı geri sayım başladı
Oh maşallah :) ümitsizlik yok tamam mı? Onu verecek Allah . Sen elinden geleni yaptın. Bekle bakalım Allah inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve bekleyen herkese. Bizede kucağımıza almayı

Amin canım sağlıkla sıhhatle kucağına al, bizlerde alırız inşallah p.tesi kafam eserse veririm kanı ama çıkmaz diye korkuyorum :)

Amin canım sağlıkla sıhhatle kucağına al, bizlerde alırız inşallah p.tesi kafam eserse veririm kanı ama çıkmaz diye korkuyorum :)
Verebilirsen ver sonra yine verirsin

Amaaaan delik deşik ediyolar ya :) gerçi çıksın sağlıkla ilerlesin de razıyız
Olsun canım ben aynı gün içinde iki defa aynı koldan verdim. Şeker için...
Bebiş sağlıcakla gelsinde bir şey olmaz. Günlük iğne kullanıyorum ben ama mutluyum :))
Bu arada senin araştırılmış mıydı?

patolojiye gitti sadece oda bişey ifade etmiyo ttemiz çıktı ama umursamadm önemli olan genetik

Kullanicam bide ateş devam edicem. Esime de kecoboynuzu özü aldim ceviz kuru incerle onu vericem. Bu ay da böyle olacak bakalim
Ates icin ne kullanacaksin cnm bende ona bi bakiyim diyorum ne varsa deniyoruz bakalim nolacaksa :))

Ates icin ne kullanacaksin cnm bende ona bi bakiyim diyorum ne varsa deniyoruz bakalim nolacaksa :))
Normal atesolcer aldim eczaneden. Dil altindan adetin 1. Günü itibariyle her sabah yataktan kalkmadan başladım. Yumurtlamayi anlamam belki ama adet zamani ates dusmezse gebelik seyrediyor onu takip edicem ona gore test yonelicem. Yumurtami ovu testi ile takip edicem bakalim nasip

Yumurtlama oldugu gun dusuyormus cnm.. onu da oyle anlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…