- Konu Sahibi Blc sevval123
Ay kızlar bu arada akıntı olmasından da ümitleniliyormuş benim akıntım normalde de var olduğu için hiç ayırt edemiyorum bu akıntı durumu hamilelikte önemli bir belirti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn aminnnnNe güzel ya iyiki varsınız:)) Rabb'im kucaklarımızı doldursun insaAllah.![]()
2 gün daha sabredeyimm yapacağım testiii bende bakalım sonuçlar ne gelecekkKısıye göre değişiyor bebeko
İnşallah vardır aşkım dualarım seninle senin de güzel haberlerini bekliyorumÇarşamba günü yapıcam sanırımmm haber vericem inşllah vardırrryoksada diğer aya hepberaber takipteyizz
Sen niye 2 günü kullanıyorsun doktor mu öyle tavsiye etti yani bana adetinin 5 günü başla 6 gün kullan gel diyordu bakıyorum yumurta tam büyümüyor kaç seferdir git gel yapıyorum Bir de böyle deneyeyim dedimBen adetin 2. Günü 5 gün kullanıp 11. gün gidip direk vuruluyorum aşkım iki aydır aynı oluyor sende iki defa gitmekle uğraşma dediğin çok mantıklı öyle yap
Ay ay ay Maşallah yaaa ümit vermek istemem ama gayet de ben buradayım diyorKızlar test böyle nasıl sizce
Aminnnnn inlsh walla Rabbim en doğru zamanda bizleri de nasip etsinYaaa canım adaşımm şansın bana da şevvale de bulaşsın inşallaahh![]()
Isıkdan bu kadar oluyor ya Allahım bian önce sabah olsın ne olur umarım bu teste bozuk değildirAy ay ay Maşallah yaaa ümit vermek istemem ama gayet de ben buradayım diyor
Aşkım sen yarın bu testi tekrarla daha da belirgin çıkacak emimin ay vallahi çok sevindim yaKızlar test böyle nasıl sizce
Aşkım eğer elindeki diğer test erken gebelik testi ise daha belirgin çıkar ay şu an sana sabah olmaz heyecandan elini ayağını titriyor kalbim böyle güm güm atıyor hiçbir yere sığamıyorsun için içini yiyip gidiyorIsıkdan bu kadar oluyor ya Allahım bian önce sabah olsın ne olur umarım bu teste bozuk değildir
Kız hemde nasıl hala üşüyorum heycandan ısınmıyor elim ayağımAşkım eğer elindeki diğer test erken gebelik testi ise daha belirgin çıkar ay şu an sana sabah olmaz heyecandan elini ayağını titriyor kalbim böyle güm güm atıyor hiçbir yere sığamıyorsun için içini yiyip gidiyor
İnşalllaah aşkımİnşallah vardır aşkım dualarım seninle senin de güzel haberlerini bekliyorum
Ay evettt ikinci çizgi ben burdayımm diyorrKızlar test böyle nasıl sizce
Hala kocana nasıl söylemedin merak ediyorum aşkım nasıl durabiliyorsun gerçektenKız hemde nasıl hala üşüyorum heycandan ısınmıyor elim ayağım
Doktor öyle tavsiye etti aşkım 2. gün başlayıp 5 gün kullan dedi 11. Günde gidiyorum tam büyümüş oluyor bide öyle mi denesen acabaSen niye 2 günü kullanıyorsun doktor mu öyle tavsiye etti yani bana adetinin 5 günü başla 6 gün kullan gel diyordu bakıyorum yumurta tam büyümüyor kaç seferdir git gel yapıyorum Bir de böyle deneyeyim dedim
Ya benim 13 günde testinde az da olsa bir pozitiflik vardı ama bu kadar değildi yani hatta dur kız resmini koyayım bakAy evettt ikinci çizgi ben burdayımm diyorrinşalllaahh bir yanlışlık yoktur
Ay yarın ilacımı alayım olmadı ben 2 günü başlayayım ama ya ben direkt eczaneye gitsem ilacı alamaz mıyım hani sonuçta bu ilaç reçeteli bir ilaç değil ya doktora gitmeme gerek yoktur herhaldeDoktor öyle tavsiye etti aşkım 2. gün başlayıp 5 gün kullan dedi 11. Günde gidiyorum tam büyümüş oluyor bide öyle mi denesen acaba