• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrasında bekleyiş...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 sında iğne oldum daha çok yeni
Biz eylülde 1 sene oldu deniyoruz :KK43: hiç gebelik olmadı daha başta morfoloji sorun vardı onu yükselttik ama 4 ay önce yine değişmedi
Böyle şeyler çok yavaş ilerliyor sabır lazım Benin eşimde ilk başta sperm sayısı 0 so yükseldi şükür ama hala Yok zamanı var demek senn çok erken daha sancın kasık ağrın var mı

Böyle şeyler çok yavaş ilerliyor sabır lazım Benin eşimde ilk başta sperm sayısı 0 so yükseldi şükür ama hala Yok zamanı var demek senn çok erken daha sancın kasık ağrın var mı
Var ara ara giriyor çokda sık idrara çıkıyorum utanmasam kan testi yaptıracağım

Var ara ara giriyor çokda sık idrara çıkıyorum utanmasam kan testi yaptıracağım
Burda 12 günde bile idrarda çıkıp kanda olumsuz alan oldu arkadaşım ilaç vücutta uzun kalıyo sanırım bende il defa bu tedaviyi denedim az daha sabır dikkat et bol su iç

MErhabalar bende klomen sonrası salı günü iğne oldum sabırsızlıktan çatlıyrum sırf test iğne etkisinden tutmuyor sonuç diye yapmıyorum
Sancım benimde çok rabbim hepimizin bu ay Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
amin canim insallah

MErhabalar bende klomen sonrası salı günü iğne oldum sabırsızlıktan çatlıyrum sırf test iğne etkisinden tutmuyor sonuç diye yapmıyorum
Sancım benimde çok rabbim hepimizin bu ay Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

aminnn inşallahhhhh. iğnenin kaçıncı günü senin?
benim 9.günüm ve hala sol kasığımda batma var umarım tutmuştur:dua:

canim yumurta kontrolü yaptirdinmi sen ? yani igneden ne kadar zaman sonra catladigina dair bir fikrin varmi ?
yumurta kontrolü yaptırdıktan 1 gün sonra iğneyi verdi doktor.hatta sol taraftaki yumurtam hiç büyümezdi klomenle sol taraf 24 mm olmuş sağ taraf 19 mm olmuştu. pazar sabah iğneyi ol. pazar akşam ve pazartesi akşam birlitelik dedi. o iki gün çatlar yumurtan birlikteliği kaçırma dedi. bizde değerlendirdik bakalım gerisi allah nasip ederse artık. iğneyi vurulduğum gün birşeyim yoktu. ertesi günü iki taraftanda ağrı oldu kasıklarda. akıntımda 2 gün sürdü oda geçti. hatta ben normalde yumurtlama günlerinde kahverengi akıntı gelirdi bu defa o hiç gelmedi. oyüzden ilaç etkisi sanırım diyorum. bugün 9. günüm cuma kan testi yaptırıcam sanırım çünkü bana progestan ilaçta kullanmamı o bitince test yaptırmamı söylemişti. cuma ilaç bitiyor. allahım yardım etsin artık :dua::dua:

Kızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyor :( test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Kızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyor :KK43: test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Canım yapsan bile doğru sonuç alamazsın pozitif çıksa ilaç etkisi olabilir negatif çıksa saha erken belli olmasına imkan Yok ama bu kadar takıyorsan al bi test yap hiç olmazsa kafamdan 1 2 gün daha atarsın

Kızlar benim 8. Günüm aklından çıkmıyor :KK43: test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
canim benimde 3. gün doldu bende zor bekliyorum senin yine iyi 8. gündesin az kalmis insallah mutlu haberi ögrenmeye.. bizimlede paylas :)

Canım yapsan bile doğru sonuç alamazsın pozitif çıksa ilaç etkisi olabilir negatif çıksa saha erken belli olmasına imkan Yok ama bu kadar takıyorsan al bi test yap hiç olmazsa kafamdan 1 2 gün daha atarsın
Testim var canım ama yapmamalıyım:( ikisi de beni olumsuz etkileyebilir . Beklemem gerekl ama nasıll...

Back