• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrasında bekleyiş...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bende az önce 12:30 da catlatma ignemi yaptim. birliktelik bu gece olacak insallah hayirli olur. cok heycanliyim ve korkuyorum yan etkilerinden. sizde hangi belirtiler kac saat sonra ortaya cikti ?
Bana doktorum iğneden 36 saat sonra demişti. İğneden 36 saat sonra şiddetli sancım oldu. 2 saat sürdü geçti.

merhaba bende az önce 12:30 da catlatma ignemi yaptim. birliktelik bu gece olacak insallah hayirli olur. cok heycanliyim ve korkuyorum yan etkilerinden. sizde hangi belirtiler kac saat sonra ortaya cikti ?
benim iğneyi vurulduğum gün birşeyim yoktu. ertesi günü kasık ağrılarım başladı. 5.günde akıntım başladı. kasık ağrımda devam ediyor.

insallah senin bu defa tutar hayirli haber verirsin.
ben ilk defa yaptim igneyi az önce 12:30 da.
sende hangi belirtiler ne kadar zaman sonra basladi ve ne zaman bitti igneden sonra?
İlk klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda karnım kasıklarım belim çok agrımıştı. Belki ilk defa kullandığım için vücut tepki verdi bilmiyorum ama o ay kimyasal geçirmiştim belkide gebelik belirtisiydi. İkinci aya ikizlereihamile kaldım inan hiç belirti yoktu ne ağrı ne sızı hiçbiri yoktu hamile değilim diyerek test yaptım ikinci çizgi kopkoyuydu. Ama erken doğumla kaybettim. 6 ay bekledikten sonra yeniden denemeye başladık pco olduğu için direk klomen le başladık ama 3 ay ya yumurta oluşmadı yada geç oluştu sonra iğnelere geçtik. Tedavinin 7.ayındayız hamile değilim maalesef

İlk klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda karnım kasıklarım belim çok agrımıştı. Belki ilk defa kullandığım için vücut tepki verdi bilmiyorum ama o ay kimyasal geçirmiştim belkide gebelik belirtisiydi. İkinci aya ikizlereihamile kaldım inan hiç belirti yoktu ne ağrı ne sızı hiçbiri yoktu hamile değilim diyerek test yaptım ikinci çizgi kopkoyuydu. Ama erken doğumla kaybettim. 6 ay bekledikten sonra yeniden denemeye başladık pco olduğu için direk klomen le başladık ama 3 ay ya yumurta oluşmadı yada geç oluştu sonra iğnelere geçtik. Tedavinin 7.ayındayız hamile değilim maalesef
allah sabır versin. elbet olacak bigün zamanını da rabbim biliyor. bıkmadan usanmadan denemeye devam:KK9:

cok üzüldüm allah sabir versin canim insallah en kisa zamanda hamile olursun. bende 12:30 da ve 15:10 da 1 er tane choriomon yaptim tanesi 5 binlikti toplam 10 bin oldu. banada dr farkli dedi ama yumurta erken catlar diye korktum persembe günü 1,6 büyüklügündeydi. suan hala bir belirti birsey yok. bu gece insallah yeterli olur esim yurtdisina gidiyor yarin aksama. belki firsatimiz olursa birde yarin öglen olur. spermler birkacgün yasayabiliyormus insallah yeterli olur. allah hepimizin yardimcisi olsub

hepinize cok tesekkür ederim cevap verdiniz bana

benim iğneyi vurulduğum gün birşeyim yoktu. ertesi günü kasık ağrılarım başladı. 5.günde akıntım başladı. kasık ağrımda devam ediyor.
canim yumurta kontrolü yaptirdinmi sen ? yani igneden ne kadar zaman sonra catladigina dair bir fikrin varmi ?

Bana doktorum iğneden 36 saat sonra demişti. İğneden 36 saat sonra şiddetli sancım oldu. 2 saat sürdü geçti.
suan kacinci gündesin ? bende yan etkileri cok olacak diye cok korktum ama daha hicbirsey yok bakalim artik firsat buldukca takip ediyorum burayi. kendimle ilgili bilgileride paylasacagim insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.

Canım benim 5. Günüm. Gece yada sabah sancın olabilir. Sanırım yumurta çatlıyor araştırmalarıma göre. İnşallah inşallahh

Bu akşamı değerlendir. Zaten sperm en az 2 gün kalıyor diyorlar. Her gün ilişkiyi mantıklı bulmuyorum. Sperm kalitesi azalıyor bence

Kızlar bende bu ay klomen ve iğne vuruldum 22 is adet günüm ama karnım ağrımaya başladı bile

Adet belirtisiyle gebelik belirtisi hemen hemen aynı canım. Güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım hepimizin ihtiyacı var Bu habere öyle diyorlar bende her ay bi Ümit sonra hüsran sen ne zamandır istiypsun ne zaman vuruldun iğne

İnşallah canım hepimizin ihtiyacı var Bu habere öyle diyorlar bende her ay bi Ümit sonra hüsran sen ne zamandır istiypsun ne zaman vuruldun iğne
9 aylık evliyim. İlk günden beri istiyoruz canım. Bende her ay beklemekten yoruldum ve geçen ay dr gittim. 5 gün önce iğne vuruldum. 2 yumurtam vardı 18 ve 19 mm büyüklüğünde

9 aylık evliyim. İlk günden beri istiyoruz canım. Bende her ay beklemekten yoruldum ve geçen ay dr gittim. 5 gün önce iğne vuruldum. 2 yumurtam vardı 18 ve 19 mm büyüklüğünde
Yumurtaların güzel benmde 21 18 de eşinde gitti mi doktora

birsey sormak istiyorum konu buraya aitmi emin degilim.
birliktelik oldugunda daha önceki geldiginde spermler hafif kaygan ve cok az beyazimsi seffaf oluyordu. simdi son 2 defadir sadece seffaf su gibi oluyor ama bosalma oldumu olmadini anlayamiyorum bile. esim bosaldigini söylüyor, o sperm kokusuda var hafiften.
sizde hic böyle birsey oldumu daha önce ? sadece seffaf su gibi sivi kaygan bise yok anlayamadim.

birsey sormak istiyorum konu buraya aitmi emin degilim.
birliktelik oldugunda daha önceki geldiginde spermler hafif kaygan ve cok az beyazimsi seffaf oluyordu. simdi son 2 defadir sadece seffaf su gibi oluyor ama bosalma oldumu olmadini anlayamiyorum bile. esim bosaldigini söylüyor, o sperm kokusuda var hafiften.
sizde hic böyle birsey oldumu daha önce ? sadece seffaf su gibi sivi kaygan bise yok anlayamadim.
Canım demekki dışarı çıkmamış ne güzel. Ben ilk evlendiğin zamanlar tam bilmiyordum ne yapacağımı. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkıyordum hepsi düşüyordu. Şimdi boşaldıktan sonra ayaklarımı 5 10 dk havada turuyorum. Sadece su geliyor zevk suyu oda gelsin yani hepsini tutamayız içinde. Benim eşim de az mı çok mu hızlı mı yavaş mı hepsini söylüyor. Meninin dışarıya akmaması yararımıza

Hayır canım doğuya gelin geldim ben :) burda ilk önce kadınlara tetkik sonra erkeklere :)
Ah canım batıda erkekleri zorla götürüyoruz zAten ben mesela nerdeyse 1 sene uğraştım ikinciye gitmesi için iki tarafında gitmesi lazım tedavi için aslında ama durumlar işte ne kadar zamandır evlisin

Back