Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrasında bekleyiş...
- Konu Sahibi suz35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlama catlama iğnesi hamiellik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
çok su içiyorsan etkisini atmışsındır bence. ama yinede 14.günü tekrarla. ben testi yanıma almadım bile bugün yapmamak için. hafta sonu evde yapıcam. 13.günümKızlar 12. Günüm pozitif çıktı testim. İğnenin etkisinden midir acaba
- 17 Ekim 2018
- 67
- 29
- 8
- 27
Çok su içmiyorum valla. Aynen pazar günü tekrar yapayım. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah :)çok su içiyorsan etkisini atmışsındır bence. ama yinede 14.günü tekrarla. ben testi yanıma almadım bile bugün yapmamak için. hafta sonu evde yapıcam. 13.günüm
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Ayyyy inşallahhhhhh yaaaa bende dayanamayıp yarın sabah yaparım kesinÇok su içmiyorum valla. Aynen pazar günü tekrar yapayım. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah :)
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Hayırlısı olsun tatlım herşey allahtan Benim ilki olmadı adetim bugün bitti klomene başladım zaten tekrar bi ay daha denşycem ama hiç hamiş yok bu şekilde böyle olunca umutsuzlanıyorumKızlar merhaba, iğnenin 16. Günündeyim. 14. Günü idrar testim tek çizgi çıktı bugünde siyah lekelenmelerim başladı. Sanırım benim kırmızılar haber veriyor geliyorum diye. Bu ayda olmadı galiba sizde durumlar nasıl?
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Bende bugün doktora gidicem reglim geldi dün tamamen. 2.gün gel diyor doktor genelde. bugün gidicem bakalım ne diyecekHayırlısı olsun tatlım herşey allahtan Benim ilki olmadı adetim bugün bitti klomene başladım zaten tekrar bi ay daha denşycem ama hiç hamiş yok bu şekilde böyle olunca umutsuzlanıyorum
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
NAptın canım gittin mi doktoraBende bugün doktora gidicem reglim geldi dün tamamen. 2.gün gel diyor doktor genelde. bugün gidicem bakalım ne diyecek
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
evet gittim canım. çatlama olmuş ama döllenme gerçekleşmemiş dedi. 10.ay oldu herşeyi denedik, birtek hsg kaldı tüplere de bakalım sonra aşılama evresine geçelim dedi. hastalığım bitince hsg(rahim filmi) çekilecek. yani ctesi çekilecek sanırım biraz tırstım vallaNAptın canım gittin mi doktora
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Bende korkarak gittim canım ama İnan’ hiç öyle değil bünyeden farkeder illa ama çok çok kısa 2 dk bi basınç hissediyorsun işlem bitince tamamen geçiyo zaten rahat ol kasma kendini inşallah bişey çıkmaz Benimde klomen bitti 9 gün oldu ama haşa lekenlenme devam ediyo ilk defa oldu budaevet gittim canım. çatlama olmuş ama döllenme gerçekleşmemiş dedi. 10.ay oldu herşeyi denedik, birtek hsg kaldı tüplere de bakalım sonra aşılama evresine geçelim dedi. hastalığım bitince hsg(rahim filmi) çekilecek. yani ctesi çekilecek sanırım biraz tırstım valla
- 23 Ekim 2018
- 32
- 5
- 6
- 35
Merhabalar bende 20 ekimde catlatma ignesini yaptim yarin 14 gunum. Siz test yaptinizdi durum ne acaba kendim gibi olanlari cok merak ediyorum bende cikolata kisti var sag yumurtaliklarimda ilk defa klomen ve catlatma ignesi yapild korkuyorum test yapmaya ya bir sey cikmazsa diyeMerhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Ben 14.günümde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. reglime tam 1 hafta vardı biraz daha bekleyim dedim 16.gün kırmızılar gelmeye başladı ikinci teste gerek kalmadı. yani 14.günden sonra yapılan testlerde çok net anlaşılıyor. ama bence 15.yada 16.günü bekleyip kan testi yapmak yada regli gününü beklemek. Çünkü insan sabırsızlanıyor evet ama en azından umutların yıkılmıyor. bana kalırsa reglini bekle canım. yada direk kan testi yaptırMerhabalar bende 20 ekimde catlatma ignesini yaptim yarin 14 gunum. Siz test yaptinizdi durum ne acaba kendim gibi olanlari cok merak ediyorum bende cikolata kisti var sag yumurtaliklarimda ilk defa klomen ve catlatma ignesi yapild korkuyorum test yapmaya ya bir sey cikmazsa diye
- 23 Ekim 2018
- 32
- 5
- 6
- 35
col sagol canim o zaman carsambaya kadar bekleyim o zaman günüm. tekrar klomene mi baslasin smdi sen?Ben 14.günümde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. reglime tam 1 hafta vardı biraz daha bekleyim dedim 16.gün kırmızılar gelmeye başladı ikinci teste gerek kalmadı. yani 14.günden sonra yapılan testlerde çok net anlaşılıyor. ama bence 15.yada 16.günü bekleyip kan testi yapmak yada regli gününü beklemek. Çünkü insan sabırsızlanıyor evet ama en azından umutların yıkılmıyor. bana kalırsa reglini bekle canım. yada direk kan testi yaptır
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
2 defa aralıklarla kullanım çatlama iğnesi yapmıştık. 10 aydır olmuyor bizim. Doktorum artık level atlıyoruz dedi HSG çekilecek pazartesi tüplerin durumuna göre aşılama yapılacak artık gerisi allahın taktiri. İnşallah seninki tutmuştur. 15.günde lekelenme gelirse kırmızıları bekle bence. Ama lekelenme olmazsa direk test yaptır. birde benim normalde 1 kasımdı regli günüm erken geldi anlayacağın.col sagol canim o zaman carsambaya kadar bekleyim o zaman günüm. tekrar klomene mi baslasin smdi sen?
- 23 Ekim 2018
- 32
- 5
- 6
- 35
Anladim canim o zaman bekleyim biraz daha belim cok agriyir hic umudum kalmadi aslinda. Ben rahim filmi cektirsim bi sorun cikmadi bende. Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlarda cok fazla ymis ama bnde tutmadi yine. Hayirlisi artik2 defa aralıklarla kullanım çatlama iğnesi yapmıştık. 10 aydır olmuyor bizim. Doktorum artık level atlıyoruz dedi HSG çekilecek pazartesi tüplerin durumuna göre aşılama yapılacak artık gerisi allahın taktiri. İnşallah seninki tutmuştur. 15.günde lekelenme gelirse kırmızıları bekle bence. Ama lekelenme olmazsa direk test yaptır. birde benim normalde 1 kasımdı regli günüm erken geldi anlayacağın.
- 23 Ekim 2018
- 32
- 5
- 6
- 35
Bi de canim sana doktorun asilama demiz benimde 14 aydir olmuyor buayda tutmazsa tekrar klomen catlatma olsun istemiyorum acikcasi asilama istesem doktor tamam der miki. Birkac kez deneriz oyle asilama yoksa tup bebek dedi daha fazla zaman kaybetmek istemiyorm2 defa aralıklarla kullanım çatlama iğnesi yapmıştık. 10 aydır olmuyor bizim. Doktorum artık level atlıyoruz dedi HSG çekilecek pazartesi tüplerin durumuna göre aşılama yapılacak artık gerisi allahın taktiri. İnşallah seninki tutmuştur. 15.günde lekelenme gelirse kırmızıları bekle bence. Ama lekelenme olmazsa direk test yaptır. birde benim normalde 1 kasımdı regli günüm erken geldi anlayacağın.
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Bi de canim sana doktorun asilama demiz benimde 14 aydir olmuyor buayda tutmazsa tekrar klomen catlatma olsun istemiyorum acikcasi asilama istesem doktor tamam der miki. Birkac kez deneriz oyle asilama yoksa tup bebek dedi daha fazla zaman kaybetmek istemiyorm
Bence sen istediğini söyle çünkü senin istemenle yönlendiriyor doktorlar kendilerini.
- 23 Ekim 2018
- 32
- 5
- 6
- 35
Cok tesekkur ederim canim bu arada dayanamadim 15. gun test yaptim aksam yaptim negatifti. Galiba bende de bisey yok. Sen neyaptin rahim filmi cektirdin mi.Bence sen istediğini söyle çünkü senin istemenle yönlendiriyor doktorlar kendilerini.
- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Hadiii yaaaa olsun çıkmadık candan ümit kesilmezmiş yine deneyeceğiz. Evet canım çektirdim dün sabah. Anestezili çekildim. Hiçbir ağrım olmadı hiçbirşey duymadım sonrasında regli sancısı gibi sancılarım oldu. bugünde ara ara ağrı oluyor ama iyiyim çok şükür. Tüplerde temiz çıktı hiçbir sorun yok bakalım aşılamaya geçilecek sanırım önümüzde ay. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Doktorunla aşılama işini konuş bence.Cok tesekkur ederim canim bu arada dayanamadim 15. gun test yaptim aksam yaptim negatifti. Galiba bende de bisey yok. Sen neyaptin rahim filmi cektirdin mi.