- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Kuzu sen şimdi ne durumdasın regl oldun mu femaraya mı başlatacak seni? Ben biraz geç takip ettim senin sürecini tam bilmiyorum bu ayki durumunuVallahi aşkım 3 aydır Türkiye'ye girişi yokmuş iğnenin bulamıyoruz başka şehirlerde de yokmuş hatta ben de bugün doktoruma söyledim o da iğnesiz devam edeceğiz dedi bu ay başka bir şehire daha soracağım orada da bulamazsak mecbur hap kullanıp yumurta takibi ile hamile kalmaya çalışacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim dualarımızı umutlarımızı boşa çıkarmasın
Evet aşkım ben 18 günümde regl oldum kemer'e kullanacağım tekrardan bugün 6 gün kullanıp kontrole gideceğim çatlatma iğnesini bulamadım yaşadığım şehirde başka bir yere soracağız orada da bulamazsak doktorun çatlatma iğnesiz siz devam edeceğiz dedi o da yani gideceğim 6 gün kullanıp bakacak diyecek ki yeterli büyüklükte değil iki gün daha hapı kullan gel gideceğim sonra bak da istediği büyüklüğe gelince diyor ki şu günlerde ilişki diyor tahminen yumurtanın ne zaman çatlayacağını söylüyor o şekilde olacak Büyük ihtimalle süreçKuzu sen şimdi ne durumdasın regl oldun mu femaraya mı başlatacak seni? Ben biraz geç takip ettim senin sürecini tam bilmiyorum bu ayki durumunu
Hadi bakalim bu ay güzül sonuclar aliriz insallaaahEvet aşkım ben 18 günümde regl oldum kemer'e kullanacağım tekrardan bugün 6 gün kullanıp kontrole gideceğim çatlatma iğnesini bulamadım yaşadığım şehirde başka bir yere soracağız orada da bulamazsak doktorun çatlatma iğnesiz siz devam edeceğiz dedi o da yani gideceğim 6 gün kullanıp bakacak diyecek ki yeterli büyüklükte değil iki gün daha hapı kullan gel gideceğim sonra bak da istediği büyüklüğe gelince diyor ki şu günlerde ilişki diyor tahminen yumurtanın ne zaman çatlayacağını söylüyor o şekilde olacak Büyük ihtimalle süreç
Canim ben gittim 16-17 mm arasi yumurtalar dedi 3 tane filan gördü rahim kalinligida 9 dedi. Yarin sabah ovitrelle vurulabilirsin dediEvet aşkım ben 18 günümde regl oldum kemer'e kullanacağım tekrardan bugün 6 gün kullanıp kontrole gideceğim çatlatma iğnesini bulamadım yaşadığım şehirde başka bir yere soracağız orada da bulamazsak doktorun çatlatma iğnesiz siz devam edeceğiz dedi o da yani gideceğim 6 gün kullanıp bakacak diyecek ki yeterli büyüklükte değil iki gün daha hapı kullan gel gideceğim sonra bak da istediği büyüklüğe gelince diyor ki şu günlerde ilişki diyor tahminen yumurtanın ne zaman çatlayacağını söylüyor o şekilde olacak Büyük ihtimalle süreç
Simdi benim biraz kafam karisti erken olmaz mi yarina kadar büyür mü ya da ignede zaten büyütüyor mu? Ne diyorsunuz kzilar kimse yok muCanim ben gittim 16-17 mm arasi yumurtalar dedi 3 tane filan gördü rahim kalinligida 9 dedi. Yarin sabah ovitrelle vurulabilirsin dedi
İstmosel nedir aşkım ay bende sezeryan oldum sen böyle diyince korktum benim de 3 çatlama iğnesi hakkım vardı sonra asilamaydi ama iğne bulamadığımız için normal hap ile kalmaya calisacamKızlar ben 2.bebegimi planlıyorum fakat ben de sezaryen olduğum için istmosel oluşmuş şu an 2 denememiz bence yine negatif dr birkaç kere daha deneyin olmazsa aşılama dedi o nedir garanti mıdır yani bilgi verir misinz
Ayyy biz Instagram'da konuşuyoruz o yüzden buraya gelemedik
Aşkım sen istersen bir gün daha kullan ilacı öyle vurul 17 18 iken az geliyor bana yada sabah ilaç kullan akşama doğru bar bir tık daha büyüsünSimdi benim biraz kafam karisti erken olmaz mi yarina kadar büyür mü ya da ignede zaten büyütüyor mu? Ne diyorsunuz kzilar kimse yok mu
Aşk olsun arada burayada bakınAyyy biz Instagram'da konuşuyoruz o yüzden buraya gelemedik
+ rahim kalınlığı 9-10 mm bandında ölçtü gayet iyi dediEki Görüntüle 3555573
Canım kafama göre şimdi ilaç kullanmak istemiyorum hekimin bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Şimdi internettende baktım pcos için boyut değişebilir diye böyle bir bilgi buldum. Hekimle tekrar konuştum tüp bebekte bile 16-17 mm de kaliteli yumurtalar elde ediyoruz dedi. Bu iğne aslında son olgunlaştırmayı yapıyormuş. Mesela 36.saatte tüp bebekte yumurta toplamaya çağırıyorlar çünkü 40.saatte çatlıyor çatlamadan toplayalım diye. Aslında iğne sonrası 40.saat gibi çatlıyor. Bugün 17 mm olsa çatlayana kadar 40 saat içinde 18 filan olur diye düşündüm buna göre mantıklı geldi
İstmosel nedir aşkım ay bende sezeryan oldum sen böyle diyince korktum benim de 3 çatlama iğnesi hakkım vardı sonra asilamaydi ama iğne bulamadığımız için normal hap ile
adetten sonra lekelenme oluyor adı istmoselmis
Vallahi aşkım ben giriyorum hatırladikcaAşk olsun arada burayada bakın
Yani ne yapalim illa instagramami gelelim aaaVallahi aşkım ben giriyorum hatırladikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?