Çatlama iğnesi ile Nisan ayı anne adayları

Kuzu sen şimdi ne durumdasın regl oldun mu femaraya mı başlatacak seni? Ben biraz geç takip ettim senin sürecini tam bilmiyorum bu ayki durumunu

Kuzu sen şimdi ne durumdasın regl oldun mu femaraya mı başlatacak seni? Ben biraz geç takip ettim senin sürecini tam bilmiyorum bu ayki durumunu
Evet aşkım ben 18 günümde regl oldum kemer'e kullanacağım tekrardan bugün 6 gün kullanıp kontrole gideceğim çatlatma iğnesini bulamadım yaşadığım şehirde başka bir yere soracağız orada da bulamazsak doktorun çatlatma iğnesiz siz devam edeceğiz dedi o da yani gideceğim 6 gün kullanıp bakacak diyecek ki yeterli büyüklükte değil iki gün daha hapı kullan gel gideceğim sonra bak da istediği büyüklüğe gelince diyor ki şu günlerde ilişki diyor tahminen yumurtanın ne zaman çatlayacağını söylüyor o şekilde olacak Büyük ihtimalle süreç

Hadi bakalim bu ay güzül sonuclar aliriz insallaaah

Kızlar ben 2.bebegimi planlıyorum fakat ben de sezaryen olduğum için istmosel oluşmuş şu an 2 denememiz bence yine negatif dr birkaç kere daha deneyin olmazsa aşılama dedi o nedir garanti mıdır yani bilgi verir misinz

Canim ben gittim 16-17 mm arasi yumurtalar dedi 3 tane filan gördü rahim kalinligida 9 dedi. Yarin sabah ovitrelle vurulabilirsin dedi

Canim ben gittim 16-17 mm arasi yumurtalar dedi 3 tane filan gördü rahim kalinligida 9 dedi. Yarin sabah ovitrelle vurulabilirsin dedi
Simdi benim biraz kafam karisti erken olmaz mi yarina kadar büyür mü ya da ignede zaten büyütüyor mu? Ne diyorsunuz kzilar kimse yok mu

İstmosel nedir aşkım ay bende sezeryan oldum sen böyle diyince korktum benim de 3 çatlama iğnesi hakkım vardı sonra asilamaydi ama iğne bulamadığımız için normal hap ile kalmaya calisacam

Simdi benim biraz kafam karisti erken olmaz mi yarina kadar büyür mü ya da ignede zaten büyütüyor mu? Ne diyorsunuz kzilar kimse yok mu
Aşkım sen istersen bir gün daha kullan ilacı öyle vurul 17 18 iken az geliyor bana yada sabah ilaç kullan akşama doğru bar bir tık daha büyüsün

Canım kafama göre şimdi ilaç kullanmak istemiyorum hekimin bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Şimdi internettende baktım pcos için boyut değişebilir diye böyle bir bilgi buldum. Hekimle tekrar konuştum tüp bebekte bile 16-17 mm de kaliteli yumurtalar elde ediyoruz dedi. Bu iğne aslında son olgunlaştırmayı yapıyormuş. Mesela 36.saatte tüp bebekte yumurta toplamaya çağırıyorlar çünkü 40.saatte çatlıyor çatlamadan toplayalım diye. Aslında iğne sonrası 40.saat gibi çatlıyor. Bugün 17 mm olsa çatlayana kadar 40 saat içinde 18 filan olur diye düşündüm buna göre mantıklı geldi

+ rahim kalınlığı 9-10 mm bandında ölçtü gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…