- 23 Ağustos 2022
- 369
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Evet evet oradan olurEvet evet oradan olurismimize basınca özel mesaj gönder yazıyo kızlarr ordan olur mu acaba
Instagram'dan da grup kurarım daha iyi iletişim kurarız iyi olur bizler için deismimize basınca özel mesaj gönder yazıyo kızlarr ordan olur mu acaba
KesinnlikleInstagram'dan da grup kurarım daha iyi iletişim kurarız iyi olur bizler için de
Durun ben ikinize de özelden yazayım bulursunuz inşallah gerçi burada bulduysanız orada haydi haydi bulursunuzKesinnlikle
Buluruzz buluruzzDurun ben ikinize de özelden yazayım bulursunuz inşallah gerçi burada bulduysanız orada haydi haydi bulursunuz
Ay kızlar doğru mu yazmışım bakın da özel mesaj olarak gönderdim ama oldu mu bilmiyorumBuluruzz buluruzz
Geldii aşkım bende sana cevap yazdımAy kızlar doğru mu yazmışım bakın da özel mesaj olarak gönderdim ama oldu mu bilmiyorum
Hoşgeldin canımHopp bende geldimmmm :)
Ovulasyon testi kullan istersen aşkımKizlar siz catlatma ignelerini yumurta kac mm de iken oldunuz? Ben bir kere 24 mm o da tutmadiSimdi kendimce cuma günü boyutu hesaplamaya calsiiyorum igneler günde 2 mm büyüttü yine öyle devam ederse 17-18 mm olur diye düsünüyorumm cuma günü o yüzden sorayim dedim
Cuma yine kontrole cagirdi kuzu o yüzden almadim ovulasyon testi. Evet ben türkiyede degilim burdada cok cok cok zor bulunuyor. Fiyatta ucmus zor bulundugu icin bir tane sordum 2500 tl dediler sen düsün. Bende hocadan dönüs bekliyim cuma günü o zaman kendi kendine mi catlamasini mi bekleyecek igne mi yoksa diye. Gerci bu ovitrelle fiyati muadilleri de var o daha uygun sanirimİlk iğnemde 18 mm iken vuruldum 2 iğnemde 20 mm iken vuruldum bu ay iğne bulamadık doktora yazdım şimdi hocam yine bulamıyoruz diye Türkiye'ye girişi yokmuş 3 aydır hiçbir şehirde de doğru düzgün bulunmuyormuş o da iğnesiz deneyeceğiz dedi
Canım bence iğne olduktan sonra belirtiler çok karışıyor. Benim daha önce ki kullanımda kaşık ağrılarım olmuştu iğneninde böyle bir etkisi oluyor maalesef. Ama tabi ki her şey olabilir 2-3 gün daha dişini sıkıp test yapMerhabalar 22 şubatta çatlatma iğnesi oldım ovitrelle 12 gün oldu o zamanlar bir belirti olmadı ama yaklaşık 1 haftadır ara ara bazen orta şiddette kasık ve bel ağrım oluyor özellikle belim sizce normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim ?
İnşallah herkesin umduğu gibi benimde kalbimden geçen şeye sebep ağrılardır bunlarCanım bence iğne olduktan sonra belirtiler çok karışıyor. Benim daha önce ki kullanımda kaşık ağrılarım olmuştu iğneninde böyle bir etkisi oluyor maalesef. Ama tabi ki her şey olabilir 2-3 gün daha dişini sıkıp test yap
İnşallahhhh canım benim hepimizin yüzü gülsün artıkİnşallah herkesin umduğu gibi benimde kalbimden geçen şeye sebep ağrılardır bunlar
Evet aşkım normal yani genelde hepimiz bir kasık ağrısı bazen şiddetli bazen orta şiddetli bazen hafif kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyoruz bazen 13 günden sonra geçiyor bazen regl dönemi ne kadar devam ediyor 14 gün test yapabilirsin daha net sonuç alırsın 13 günde bile igne etkisi devam ediyorMerhabalar 22 şubatta çatlatma iğnesi oldım ovitrelle 12 gün oldu o zamanlar bir belirti olmadı ama yaklaşık 1 haftadır ara ara bazen orta şiddette kasık ve bel ağrım oluyor özellikle belim sizce normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim ?
Ama inşallah seninki gebelikten de rabbim her şeyin hayırlısını versin dualarımız sana da isterseniz regl olacak olursanız açtığımız sayfaya gelebilirsiniz nisan ayı anne adayları olarak dua ediyoruz bekliyoruzİnşallah herkesin umduğu gibi benimde kalbimden geçen şeye sebep ağrılardır bunlar
Vallahi aşkım 3 aydır Türkiye'ye girişi yokmuş iğnenin bulamıyoruz başka şehirlerde de yokmuş hatta ben de bugün doktoruma söyledim o da iğnesiz devam edeceğiz dedi bu ay başka bir şehire daha soracağım orada da bulamazsak mecbur hap kullanıp yumurta takibi ile hamile kalmaya çalışacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim dualarımızı umutlarımızı boşa çıkarmasınCuma yine kontrole cagirdi kuzu o yüzden almadim ovulasyon testi. Evet ben türkiyede degilim burdada cok cok cok zor bulunuyor. Fiyatta ucmus zor bulundugu icin bir tane sordum 2500 tl dediler sen düsün. Bende hocadan dönüs bekliyim cuma günü o zaman kendi kendine mi catlamasini mi bekleyecek igne mi yoksa diye. Gerci bu ovitrelle fiyati muadilleri de var o daha uygun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?