- 23 Ağustos 2022
- 369
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Çözdüm aşkım artık karıştıra karıştıra burayıKız ne çabuk geldin:))
Koşarak gelmiş bizimkiKız ne çabuk geldin:))
Ya kızlar bu kadınlar kulübünün uygulaması falan yok değil mi hepiniz Google'den giriyorsunuz vallahi sizlerden birisi açsaydı ben zor bulurdum herhaldeÇözdüm aşkım artık karıştıra karıştıra burayı
Aaa beni hiç tanımamışsınKoşarak gelmiş bizimkisen de bulmuşsun bulamayacağını zannetmiştim
Goggldan canım aynenYa kızlar bu kadınlar kulübünün uygulaması falan yok değil mi hepiniz Google'den giriyorsunuz vallahi sizlerden birisi açsaydı ben zor bulurdum herhalde
Yok aşkım ikimiz de aynı anda birbirimizi nasıl bulacağız dedik ya kendimden pay biçtim ben bulamazdım herhalde seni de bulamayacağını düşündüm eğer yazmazsak internetten araştıracaktım bir şekilde seni getirecektim buraya sensiz olmazdıAaa beni hiç tanımamışsın
YaaYok aşkım ikimiz de aynı anda birbirimizi nasıl bulacağız dedik ya kendimden pay biçtim ben bulamazdım herhalde seni de bulamayacağını düşündüm eğer yazmazsak internetten araştıracaktım bir şekilde seni getirecektim buraya sensiz olmazdı
Vallahi keşke ya benim hepinize kanım ısındı sosyal medyadan takipleşelim olmadı gamze'de gelirYaakeske arka planda olabilsek buraya fazla bızeyde yazamayoz Bilgi olarak
Ay eveettt yaaaaVallahi keşke ya benim hepinize kanım ısındı sosyal medyadan takipleşelim olmadı gamze'de gelir
İşte buraya nasıl Bilgi verelim:) yoks ben wp e kadar gelirimVallahi keşke ya benim hepinize kanım ısındı sosyal medyadan takipleşelim olmadı gamze'de gelir
Buradan veremeyiz heralde ınstagram'dan konuşuruzİşte buraya nasıl Bilgi verelim:) yoks ben wp e kadar gelirim
Bak bak bizimki nasıl sevindi kıyamamAy eveettt yaaaa
Instagram dan nasıl bulucaz cano:) isim lazım gene özele girmiyomu:)Buradan veremeyiz heralde ınstagram'dan konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?